Trafic.ro, cu doua maini

Piticu a scris despre conquiztador si metoda lor mirobolanta de a avea 70 000 de unici si 10 milioane de afisari. Adica o medie de 142 de afisari pe utilizator. Un simplu script care da refresh la fiecare actiune pe care o face uitilizatorul cu mausul. Si uite asa se obtin 10 000 000 afisari.
Ca test, tot piticu, si-a pus si el un script de refresh, tot pe trafic ro. Ia ghiciti cine a zburat din clasament?
Ati ghicit. Piticu.
Acum v-ati dat seama de ce refuz eu serviciile oferite de netbridge? Cat va plateste media pro ca sa sustineti smecheria asta cu milioanele de afisari?
Hai, explicati-ne, nu suntem CHIAR atat d eprosti cum credeti.

13 comentarii

 1. Au ei destui, nu prea le pasa de cate o bucata care renunta la serviciile lor …

  0

 2. exact asta am vrut sa demonstrez ;)

  0

 3. Da dece nu ne apucam toti sa facem din astea? Sunt curios. Trafic zice ca au 39.000 de site-uri active. Daca 10% din ele ar aplica tehnica asta? Ar trebui sa fie foarte educativ.

  0

 4. Deci astia fura. Io zic sa ii biciuim!
  :))

  0

 5. nu, dar puteti sa iesiti de acolo si sa mergeti bine mersi la gtop, care e mult mai accurate, si e condus de un tip foarte tare

  0

 6. I’m in. Poate totusi e o palma mai bine resimtita de trafic.ro daca ne sincronizam si scoatem scriptul toti in acelasi timp?

  0

 7. nea Arhi corecteaza putin „d eprosti” … sa nu te superi pe mine :d …..
  cum se face acel script ? …. vreau si eu ….. nu imi trebuie :)) ……
  au bani cei de la media pro si isi permit , sa faca ce vor ….Media Pro sucks

  0

 8. spooky, nu stiu. ask piticu.
  BlackNight, de ce nu? Eu oricum il am scos. Uniti-va mai multi, alegeti un moment si scoateti scriptul. Nu uitati sa dati mail la suport, sa va stearga contul, pentru ca altfel nu ai singur posibilitatea.

  0

 9. Arhi,

  Ce a facut Piticu a fost sa abuzeze de serviciile oferite de Trafic.ro printr-un script ce facea un refresh automat al unei pagini din site-ul sau, generand astfel afisari fara interventia utilizatorului.

  In cazul Conquiztador, afisarile respective sunt legitime deoarece sunt generate de interactiunea intre utilizator si aplicatia flash a jocului respectiv.

  Daniel

  0

 10. Arhi,

  Ce a facut Piticu a fost sa abuzeze de serviciile oferite de Trafic.ro incalcand termenii de utilizare prin utilizarea unui script ce facea refresh automatic, fara interactiunea utilizatorului. Acesta a fost motivul pentru care a fost suspendat temporar din clasament.

  In cazul Conquiztador, afisarile sunt generate de interactiunea dintre vizitator si site, deci sunt legitime.

  Daniel

  0

 11. Daniel, miscarea mouse-ului pe ecran genereaza refreshul scriptului de trafic. NUMAI al scriptului de trafic. Sunt refreshuri legitime?

  0

 12. Arhi,

  Daca ai dovezi despre generarea de refresh-uri doar prin miscarea mouse-ului fara click-uri, trimite-ne te rog o notificare pe email cu aceste informatii. Daca acest lucru se dovedeste a fi corect, vom lua masurile necesare.

  Iti multumesc.

  Daniel

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]