TraficTube redesign

trafictube

Cel mai popular site românesc de dashcam videos, Trafic Tube, singurul care are o comunitate cât de cât apropiată ca dimensiune, de voi, a făcut un frumos redesign. Deisgnul e făcut și implementat de același Valentin Marin, care a lucrat și încă lucrează la arhiblog. Dacă vedeți buguri, nu vă sfiiți săvă spuneți opinia. Dar doar la buguri, nu la chestii aici trebuia mai rotund și sigur mai galben, că nu interesează pe nimeni.
Mulțumesc.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. #1

  Chrome pe iPhone crapă la încărcarea site-ului. Atât de multe gunoaie încarcă.

  0

  0

 2. chrome pe win 8.1, dai pe un clip, cand dai back iti ramane o pagina mare alba, si doar dupa scroll down se vede continutul paginii home.

  0

  0

 3. #3

  @Ionela , @kpy – clear cache :)

  0

  0

 4. Totul functioneaza impecabil.
  Pe Chrome – Desktop, totul impecabil.
  Pe Chrome – Android (S4) – Totul foarte fain. Se incarca foarte rapid, in comparatie cu versiunea precedenta (No Mobile).

  Excelenta treaba, Valentin :)

  0

  0

 5. da, nu mai face, dar chiar cu cache-ul plin esti sigur ca e in regula sa faca asa?>

  0

  0

  • #6

   Da. Viteza Chrome-ului (mai nou si la FF sau Opera) se bazeaza pe cache-ul pe care il face site-ului vizitat de catre user.

   0

   0

  • @Valentin, sunt destul de sigur că există variante prin care poți să forțezi tu browser-ul să facă refresh la cache și să nu te bazezi pe utilizatori să facă asta.

   0

   0

Citește și...

Generațiile astea tinere, sunteți fenomenale! Știu, vă așteptați să zic că sunteți nașpa, că nu știți să trăiți ca pe vremea mea, chestii de-astea. Nu, dragilor, sunteți absolut fantastici. Noi am fost niște idioți. Băi, tu-ți imaginezi o zi din copilăria noastră fără internet? PLICTISEALĂĂĂ! Frecam trotineta de-o lua dracii. Și noi și […]

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]