Tragedie în Anglia, 27 de oameni au ars de vii

Tragedie în Anglia, 27 de oameni au ars de vii. Desigur, dacă ar fi ars de morți, alta ar fi fost situația, nu ar fi fost la fel de tragic, iar titlurile bombastice din ziare nu ar mai fi vândut nimic.

Aștept cu nerăbdare titlurile logice gen

Copila minoră tânără de 40 de ani, moartă într-un oribil accident de ping pong chiar în ziua în care împlinea 25 de ani.
Violatorul pedofil din liceu ce a violat-o pe femeia de serviciu de mai multe ori, în timp ce se uita la poze cu Justin Bieber.
Tragic accident de călărie, i-a intrat șaua în fund. De mai multe ori. Până la orgasm. Tragic.

And so on.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

24 comentarii

 1. Da , e rau, e chiar la 2 km de locuinta mea.
  Eu sunt bine multumesc, stiu ca iti faceai griji :)

 2. #5

  stire la radio acum ceva ani: o tanara s-a aruncat in fata trenului, fiind tarata 50 de metri si decedand pe loc

 3. da, pe M5 (autostada) pe Taunton. Nu stiam de ce suna mama de dimineata sa se intereseze daca sunt bine.

 4. lipseste doar cuvantul SOC din fata titlului.

 5. Ion Iliescu a fost surprins ieșind pe furiș din casa lui Dan Diaconescu la ora 3 noaptea, purtând un echipament Batman.

 6. #11

  CIU-CIU! LOGIC TRAIN!

  • #12

   în cazul în care ești într-un incidendiu ai una din macăr două cauze de deces: fie mori asfixiat (oxigenul e consumat de foc și inhalezi noxe și CO / CO2) și arzi de mort, fie ai suficient oxigen și adrenalina cât să fii conștient să simți beșicile pe piele, apoi din țesutul căilor aeriene și în fine să mori arzând – DE VIU.
   deci expresia ”ars de viu” are o oarecare validitate și nu folosirea ei trebuie sancționată, ci zâmbetul „inocent” de la sfârșitul prezentării unei astfel de știri (asta la TV).

 7. Foarte tare „copila minora tanara de 40 ani” Cred ca ar fi un titlu de milioane:))

 8. [offtopic] Mobilepress-ul redirectioneaza in varianta ptr mobile cand dau click pe un titlu.

 9. Soc: Arhi se lasa de baut bere!

  Asta da stire senzationala!

 10. ei,reporterii stiu ca titlul vinde asa ca desi se concentreaza sa scoata un cap de afis din el de multe ori prea multe inghesuite in titlu da la final un dezastru :)

 11. #19

  Am vazut azi la ca*aturile de stiri cum ca „micuţa” a fost violata de profesor!!!

 12. #20

  Tot asa am auzit zilele trecute la radio, tot pe REALITATEA o ,,stire” prezentat serios de catre o curva :

  ,, O fetita de nu stiu cati ani a fost SPULBERATA cand incerca sa traverse strada. Se pare ca fetita a incercat sa traverseze dupa parintii sai s-au dus sa cumpere ceva de la magazin. La spital s-a stabilit ca fetita nu a suferit NICIO TRAUMA, insa parintilor li s-a intocmit dosar pentru neglijenta nu stiu cum ”

  Pai cum pizda ma-tii nu a suferit nicio trauma, daca spui ca a fost SPULBERATA????

 13. #21

  Senzational: Un span si-a vopsit parul pubian in culorile tricolorului Romaniei!

  • #22

   P.S. Acum vreo 2-3 ani, uitandu-ma la un meci de fotbal din Romania, aud un comentator extrem de idiot spunand „Xulescu a sarit pe sub minge”. Numai Sorin Oprescu face pasaje suspendate pe sub nu stiu ce parc.

 14. Au ars şi ei cum au putut, repejor, se temeau să nu vină pompierii, care, conform aceluiaşi articol s-ar fi agitat „să scoată persoanele captive ÎNTRE fiarele contorsionate”.

 15. Apropos de cei „arsi de vii”, pe mine m-a fascinat intotdeauna formularea „a murit inecat cu propria voma”.

  Nu pot sa inteleg cum ar putea cineva sa se inece cu voma altuia…

Citește și...

Știți ce au mai demonstrat alegerile astea, pe lângă Muie PSD și Muie Dragnea? Au demonstrat caracterul profund pro-european al societății românești. În pofida unui discurs al urii împotriva UE, împotriva corporațiilor care ne sug vlaga și restul, românii au arătat FOARTE clar care e direcția în care își văd ei țara. Și […]

În preajma alegerilor, întotdeauna se găsește un grup de semi intelectuali care încep să voiajeze acel citat care îi e atribuit lui Mark Twain sau, după caz, vedetei pe care o gândește respectivul la acel moment. If Voting Made a Difference, They Wouldn’t Let Us Do It În primul rând, așa cum […]