Trăieşti fără să plăteşti

Doar mie mi se pare un slogan absolut bestial de tâmpit, pentru vremurile în care trăim? Vremuri în care am ajuns tocmai pentru că am trăit pe banii altora, până când s-a pus capac?

Da ştiu, e o reclamă la plata utilităţilor în cazul în care cumperi nuş ce şi câştigi. Dar să vedeţi ce frumos se ciulesc urechile când încep domnişoarele să anunţe că numai la Carrefour trăieşti fără să plăteşti.

Da, hărnicia proverbială a rromânilor este stimulată.

24 comentarii

 1. #1

  De aia s-o fi inchis Carrefour in Baia Mare :) nu le-au ajuns banii la final de luna pentru cheltuieli… ca de profit, nici vorba :)

  0

  • @Annamaria Somay: baia mare avea carrefour?? de fapt da, am impresia ca parca e oras, nu?

   0

  • Carfuru’ din Baia Mare nu era Carfur. Era doar un fost Artima (falimentar) transformat intr-un Carfur Epres (falimentar).

   0

 2. Reclama, sufletul comertului. :)

  0

  • #5

   adevarat…dar cand ati faci publicitate fara sa gandesti …….

   0

 3. e cu asterisc, ceea ce inseamna ca mai devreme sau mai tarziu tot o sa platesti :)

  0

 4. #7

  haha buna gluma asta-platesti muy caro ca sa traiesti in viata asta!

  0

 5. #8

  Dupa cum se vede cuvantul platesti are un asterix deci inseamna ca exista niste conditii la fel ca orice contract pe care il citesti si exista asterixuri sau note la subsol!

  0

 6. #9

  E cumva afisul la un card de credit?!

  0

 7. Arhi, pleaca de pe blog! Noi stim mai bine!

  0

  • @somnulescu: predau puterea vicepresendintelui meu, Somnulesc Ibn AL Jihad

   0

 8. Nu stiam sloganul pentru ca in Piatra Neamt, oras turistic de altfel, cu telegondola, partie de ski … manastiri, nu avem supermarket-uri si nici Mall-uri, dar asta-i alta discutie.
  Sloganul „Traiesti fara sa platesi” ar fi fost mai potrivit daca-l rostea Boc cand a fost scandalul cu pensiile nesimtite.
  Iar din gura marelui europarlamentar George Becali ar fi sunat cam asa:
  Traiesti fara sa platesti, asistatule social care esti tu asistat.

  0

 9. Abureală de marketing. Atâta tot.

  0

 10. E greseala de tipar. Au vrut sa spuna: platesti fara sa traiesti

  0

 11. #15

  DAR CINE E AUTORUL ACESTUI TITLU DE BASM…..?….SEAMANA FOARTE BINE CU UN ALT TITLU LA FEL DE REALIST…..”TINERETE FARA BATRANETE SI VIATA FARA DE MOARTE”…………

  0

 12. poza aia nu e de la un bukake?

  0

 13. Mai degraba e „platesti fara sa traiesti !” . La noi in tara…

  0

 14. Ce le-a mai traznit mintea la astia de la carrefour. Uneori chiar isi bat joc de oameni. PS. In Franta e unul din cele mai scumpe supermarketuri.

  0

 15. @ Danyzus – si in Romania ti se pare ca ar fi altfel?

  0

 16. auzila arhi, cica „parca e oras”…resedinta Maramuresului „parca” e oras… ma asteptam sa zici de careva mai mic, da nu de Baia-Mare…. MARE bai, tu nu vezi si denumirea ?! :))

  0

 17. deci draga Arhi… Baia Mare e chiar municipiu resedinta de judet, asa ca lasa mistoul deoparte. Daca ai petrece o perioada in Baia Mare, ti-ai da seama ca Bucurestiul sucks really reallly bad :)

  0

 18. #23

  de fapt nu e reclama ci e realitate, nu e la carfur ci la romania si nu e „traiesti fara sa platesti”, e „traiesti fara sa gandesti”.

  0

 19. Deci nu mam putut abtine e cel mai prostesc lucru care putea sa-l promoveze traieste fara sa platesti :)))) munceste fara bai sa mai promovati :)) si gata..suntem numaru 1 :)))

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]