TransferGo a primit o finanțare de 3,4 milioane de dolari[ [P]

Și iată cum TransferGo crește, de la an la an, tot mai bine și tot mai frumos, iar voi aveți ocazia de a urmări aceasta în real time, pe situl lor preferat, din România. Pentru că, după toate chestiile bune care s-au întâmplat în 2018 și 2019, acum vine ultima, foarte, foarte bună.

TransferGo, companie de transferuri online internaționale rapide, anunță o finanțare de 3,4 milioane de dolari. Investiția vine din partea Seventure Partners, unul dintre cele mai importante fonduri de investiții din Europa.
Investiția urmează seriei B de finanțare, încheiate cu succes la finalul anului 2018. La sfârșitul celei de a doua etape, TransferGo a raportat un total de 17,5 milioane de dolari, pentru a fi investiți în inovație și extinderea la nivel global. În paralel, pe Seedrs a rulat și o campanie publică de finanțare, care a depășit obiectivul stabilit inițial.
„Susținerea pe care am primit-o, atât din partea utilizatorilor, cât și a companiilor partenere, reprezintă o confirmare a strategiei noastre de a crește organic pe baza tehnologiilor și de a ne extinde pe noi piețe. Am investit în mod constant în soluții care să răspundă nevoilor pe care le-am identificat în rândul utilizatorilor noștri din toată lumea, iar în tot acest proces am crezut în inovație ca fiind principalul nostru motor de dezvoltare”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.
La începutul anului, TransferGo a anunțat că a atins un total de un milion de utilizatori la nivel global, continuând să se extindă într-un ritm mediu de 2.000 de noi utilizatori pe zi. Încă de la lansare, în 2012, rata de creștere raportată a fost de 100% pe an.

Cu ocazia asta am aflat și eu cum funcționează TransferGo. Astfel, migranții pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: banii sunt transferați local-in local-out.

Instead of transferring money from one country to another the company took a “local in, local out” approach. Instead of transferring the funds, TransferGo accepts a deposit to their account at a local bank and makes a payment to the recipient from their bank account it that person’s country. This saves the services users about 90% on the cost of sending money home which benefits both the sender and the recipient.

Smart, huh?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

1 comentariu

  1. Încă n-au putut s-o dea la pace cu IRS-ul. Aș fi dispus să plătesc și taxe, doar să am un serviciu similar Ria dar care să și meargă. Că am avut surpriza să mă duc la CEC și să-mi zică aia că transferul a fost anulat deși eu eram cu telefonul în mână și îmi trimiteam singur bani.

    0

    0

Citește și...

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]

Acum, că v-ați mai calmai puțin, poate vreți să vi se și explice de ce ați fost proști la faza asta cu copilul. Rezumând. Un copil a fost adoptat de niște români din US. Acei români sunt, DE FAPT ȘI DE DREPT, părinții LEGALI ai copilului. Există o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie, […]

Se deschide pe 24, adică luni, astăzi a fost pentru prietenii și rudele celor din Ikea. Iar eu fiind un prieten vechi, am fost invitat, strict ca prieten. În sfârșit, s-a deschis. Jur, nu mai speram, iar noi suntem addicted de ikea, toate chestiuțele le luăm de la ei, mobila la fel, nici […]