26 comentarii

 1. In Brazilia, majoritatea conflictelor dintre politie si „infractori” se lasa cu „scandal”: http://www.aljazeera.com/indepth/features/2013/06/2013630145150219626.html

 2. #2

  Hotul era inarmat. Act of God…..

 3. Tocmai asta e diferenta dintre politie si cetateni, ca politia are arme si le poate folosi. Sau… la ce bun ca esti politist daca te calca toti in picioare?

  • #4

   corect! Ma gandesc tot timpul de ce naiba le mai dau arme daca nu au coaie sa le foloseasca.

  • #5

   Nu-i vorba de coaie. Daca cumva trag cu arma trebuie sa se justifice si sa completeze o droaie de hartogarie referitor la asta.

  • Pe acest considerent, mai bine sa traga infractorii cu arma, ca ei nu au hartii de scris?

  • #7

   Probabil ca din punctul lor de vedere e mult mai bine, mai ales ca daca infractorul a tras primul e usor de justificat. N-am zis ca-i un sistem perfect, numa’ am explicat care-i treaba.

 4. Nici cu politaiu ala nu mi-e rusine. S-a pus in spatele masinii si s-a aruncat printr-o simulare jenanta. Mai si vorbea la telefon de jos :)) . Asa

  • trebuia sa faca un flicflac?

  • Din cauza ca era doar o masina implicata a facut acea simulare jenanta. Daca erau 2, facea spagatul intre ele, pe oglinzi.

  • Ok, a exagerat la fel ca-n fotbal, doar ca acolo poate primea un penalty si iti ieseau biletele la pariuri.

   Te opreste politia -> ai scos cheile din contact. Don’soara facea manevre cu un sictir greu de descris, doamne cat de superioara s-a simtit.

   Da, a fost teatru, dar chiar la impins pana la punctul de a-si pierde echilibrul.

  • Cum era ca în momentul în care aia mișca mașina sa îi înfigă un pistol la tâmplă?

  • #13

   Cine s-a aruncat, ma? Care simulare, unde vorbea la telefon pe jos?
   A venit din spatele masinii si l-a impuscat. Atat. Fara nici o simulare si aruncat pe jos. Sau a schimbat Arhi filmuletul intre timp si am vazut altceva?

  • Trebuia sa faca orice altceva. S-o scoata din masina, s-o futa…orice. Sa-i fi plesnit o palma peste ochi cum a facut gaboru ala cu profesoara.
   In cur s-a pus..mai avea sa planga..

  • #15

   bai nea, tu vorbesti despre brazilian sau despre roman?

  • Roman bre, brazilianu a plonjat pe bune :)

  • #17

   nu intelegeam o boaba, dafuq:)))

 5. #18

  Io conose mui bien la langue brasilao. Io fusao in Brasilao,con mon amigo, Raducao Mazarao.Muchachas ne dansao din curasao. Politao es bunao acolao,no que aqui dans la Romanao. Ia uitelao in Romanao,como le interlopao petrecao con le procurarao. Adrianao Minunao zicao- ,, Si de la Viti pt Catalin Procuroru,pana la zece milioane!,,

 6. Cea mai jenanta mi se pare reacție colegilor polițistului agresat .cum plm sa stai si sa nu faci nimic cand vezi un act clar de ultraj?…si asta de prima data cand l-a lovit cu mașina ( cand polițistului se afla in fata mașinii). majoritatea polițiștilor ,aproape in toate cazurile ,cand se încalcă legea sau sunt chemați la o intervenție, tot timpul încearcă sa negocieze cu făptașii si se roagă de ei sa urce in mașina sau sa nu mai dea sau…etc.

 7. #20

  Dar daca aia v-ar rapi copilul din masina cerand rascumparare tot ati considera ca politia e drastica in Brazilia? Vorbeam cu o fizioterapeuta venita din tarisoara asta si-mi povestea ca lucra prin Santos la un centru unde majoritatea oamenilor de clasa medie veneau cu minielicoptere la fizioterapie de teama rapirilor. Rapirile, furturile si bataile sunt la ordinea zilei. Acu ce vrei…sa le spuna mancate-ar mama? I bagi un gram de fier tratament prin tampla si gata

  • #21

   am citit toate comentariile, nici unul nu a spus ca politia e drastica

 8. i-a dat somn nene. l-o fi omorat? pacat ca pe bulangiul alalalt nu l-a prins…

 9. #23

  In Brazilia infractionalitatea e mult mai severa decat cea de la noi, dar in ultimii ani am inceput sa avem si noi tot felul de incidente infractionale pe care nu le aveam in urma cu aproximativ 5-7 ani, cum ar fi cele in care infractorul e inarmat cu o arma de foc.

 10. #24

  pana mai acum vreo 5 ani, in mahalalele din rio iti taiau mana cu maceta, din mers, pt un ceas de $50. acum cica s-a mai potolit situatia, caci vezi doamne nu va veni lumea la cm de fotbal.
  iar cu politia nu stii niciodata cum o dai, caci majoritatea sunt pe smen cu bandele. ala de a tras, cred ca mai degraba apara teritoriul altei bande, nu ca-l durea pe el in pula de un cocalar care a furat motocicleta unui agarici.

 11. #25

  m-a uns pe suflet clipul

 12. Wow. No warning! Cool.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]