De ce nu trebuie să pui întrebările greșite într-un cuplu

Uite de asta. Pentru că, cu rare excepții, în general vei primi răspunsuri care te vor distruge psihic :mrgreen: Iar dacă ești ATÂT de nesigur pe tine încât să o întrebi chestiile astea, poți fi SIGUR că răspunsul te va nemulțumi.

Un clip super de la Sergiu și Andrei, singurii pe care îi mai ascult dimineața în mașină.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. #1

  Nu exista intrebari gresite ci doar cupluri gresite, de aici si dramoletele de rigoare. Bineanteles ca este doar opinia mea care nu are valoare de lege .

  0

  0

  • #2

   Exact..de exemplu Badea a gresit si a intrebat afland ca sunt numai doi: Parlamentul si Media ..

   0

   0

 2. #3

  Asculți Sergiu si Andrei? Hahahahahaha. Aia n-au glume intr-un sezon câte ai tu intr-un capitol din carte. Daca e asa, dă pe Șurubel si Labobel aia… alt program de calitate.

  0

  0

 3. #4

  Cand exista riscul ca raspunsul sa nu-ti placa mai bine nu intrebi. E un Kasparov style: anticipezi cateva mutari in avans si daca vezi ca-ti da sah mat la o mutare, renunti. Vorba iepurasului: Auzi ursule, imi bag pula in tigaia ta!

  0

  0

 4. #5

  Exact, nu intrebarile sunt gresite ci comunicarea si puterea de intelegere din cuplu. Spre exemplu nici eu nici actualul partener n am asteptat sa punem intrebarea asta ci a venit discutia de la sine, pe parcurs, moment in care am aflat ca eu am avut cu trei parteneri mai mult decat numarul de partenere pe care le-a avut el, ceea ce pana la urma urmei, pare perfect normal. In definitiv, experienta nu vine uitandu-te la tv sau citind, nu? :))))

  0

  0

 5. #13

  eu nu pot sa mint

  0

  0

 6. #16

  Am sa las asta aici pentru ninitiati:
  https://www.youtube.com/watch?v=RuPKs9uuAEE
  Cand va combinati cu una ascultati piesa si in somn.

  0

  0

 7. #17

  Cetin, care a fost cea mai gresita intrebare pe care ai pus-o in cuplu? Ce raspuns ai primit?

  0

  0

  • #18

   nu pun intrebari gresite in cuplu. 25 de bani nu fac cat o casnicie

   0

   0

  • Intrebarile sunt inutile pentru un barbat inteligent care stie in sinea lui ca n-a fost al doilea ci al treilea.

   0

   0

 8. #20

  Singura întrebare care contează e „câți parteneri ai avut după ce m-ai cunoscut pe mine” și e nașpa dacă numărul e mai mare decât 1.
  Altfel, acum ceva vreme mi-a spus una ca eu sunt al 3-lea bărbat din viața ei și tot ce am putut să apun a fost „se vede!”. Probabil că primul era tac’so sau ceva iubire platonica, că altceva în afara faptului ca nu mai era virgină nu prea.
  Așa că n-are nimeni de ce să se supere. Cu cât mai mulți cu atât mai bine.

  0

  0

 9. #21

  Dar de ce ai pune o astfel de intrebare … daca tot nu-ti va conveni raspunsul?
  + ca ce nu stii, nici nu doare.

  0

  0

 10. #22

  „Noi am fost primi care am demonstrat utilitatea unui raspuns perfect la o intrebare gresita!”

  0

  0

Citește și...

Știți care e adevărata problemă a generației actuale? Nu că profesorii de religie își violează elevele. Nu că Shreyl Sandberg de la facebook a transformat sfârcurile feminine în cea mai îngrozitoare infracțiune de pe internet, mizerie care s-a propagat peste tot, practic poți publica orice pe internet, cât timp nu sunt sfârcuri de […]

Trebuie să fiți foarte atenți unde vă trimiteți banii. Circulă zilele acestea o fraudă pe facebook cu nuștiuce întâlnire în Piața Victoriei pe 10 August, iar băiatul care a făcut pagina, bănuiesc că un anume Prună-Vlad Ionuț, cere donații pentru, țineți-vă bine: Deci da, donați ca să ne țină la curent cu acțiunile […]

O mizerie de poze identice, unde fiecare se înghesuie să copie pe fiecare, în speranța de a deveni celebru și de a nu mai munci nimic. Mi-am șters contul de ceva vreme și nu simt nevoia de a face ceva în privința asta. Când primesc linkuri care duc către instagram, nu dau click […]

Iar mâine dimineață, cu cățel, purcel și prieteni, suntem direct pe baltă. De abia aștept, vă jur, a tre cut un an… Ce voiam să vă întreb, în afară de chestia aia cu spinningul, care nu e de mine, nu mă văd biciuind apa, cum se pescuiește în dunăre? Întreb foarte serios, mai […]