Cum treci de momentele de saturație?

fucked up world

În teorie, dimineața eu citesc presa, după care mă apuc să comentez chestiile care mă interesează, pe blog. În mod normal, e ceva ce mă pasionează și chiar îmi place ce fac și faptul că dețin una din cele mai vizitate platforme de opinie din românia mă face să iau chiar în serios ocupația asta.

Problema apare atunci când pur și simplu ajungi să ți se facă silă. Citind presa și primind mult timp informații mai mult sau mai puțin din interiorul problemelor, ajungi să recunoști intoxicările. Și azi pur și simplu m-am săturat.

Toată lumea comentează Panarama Pampers și Black Cube, toți freamătă de povești cu spioni și miliarde ascunse în paradisuri fiscale. În timp ce chestiile reale, cele care ne afectează direct, trec nevăzute de nimeni. Borduriada din sectorul 3, legea dării în plată, tâmpeniile din moldova, nimic nu mai contează, când e vorba de spionaj.

Ducă-se, că m-am săturat. Mia bine vorbim de reproducerea asexuată la euglena verde.

25 comentarii

 1. #1

  Nimeni nu a vazut ca Wolfsburg le-a dat cu terenul de cap celor de la Real Madrid.

  0

 2. #2

  Sau ca Kelsi Monroe s-a retras din industria porno.

  0

  • #3

   Fiecare cu ce-l doare. Pare rau ca o sa suferi, dar te descurci tu singur.

   0

  • #4

   * Sigur te descarci singur cred că ai vrut să zici

   0

 3. #5

  Fenomenul e simplu: apare impresia ca atunci cand iti exprimi parerea asupra unui subiect important, valoarea parerii tale cat si a ta ca om creste.
  La fel cum creste in mod fals si respectul de sine, fara efort, doar prin lectura unei stiri care te face sa uiti de „problemele zilnice” si sa-ti puna imaginatia la lucru. Si fiind „o stire” imaginatia aia goala de scop tocmai capata o scuza si o validare.
  .
  Ca asta e un truc ce se foloseste de cand lumea sa ascunda altceva nu intereseaza pe nimeni…pentru ca it aduce un soi de placere, desi nu-ti afecteaza viata direct…
  E un motiv pentru care varful curbei in ceea ce priveste IQ-ul se afla la 100. Si asta nu tine de bine sau de rau, doar de natura.

  0

  • #6

   well, la mine functioneaza de minune asta .

  • #7

   Bine spus.Viziunea asta egocentrica e boala grea.E cam ca in camera ceea cu multe oglinzi dintr-un film cu Bruce Lee:te uiti in stanga,te uiti in dreapta,iti vezi imaginea multiplicata.Si mai putin ce e in spate.Mai frumos e ca ne-am construit singurei camera si o renovam sau extindem in mod continuu.

   0

 4. bo$$, nu mai bine iei niste bani de la topcredit punct md? iti cumperi un 4×4 (range rover), ca tot iti doresti unul, iar cu restul de bani (dupa ce faci plinu’ la bemol) mergi si vizitezi ioropa.
  sigur o sa gasesti ca bonus si ambianta orientala… *
  o zi buna,
  echipa de marketing

  0

 5. E clar, trebuie sa organizam o partida de pescuit

  0

  • #10

   sa stii ca nu e deloc o idee rea, eu ma bag, daca e cald.

  • #11

   In principiu,multi ne bagam daca e cald.

   0

  • #12

   Da vreti 40 de grade afar in aprilie sau nu inteleg…mergeti ma la peste ca e cald deja…

   0

  • #13

   păi programează o sâmbătă, alege un loc … și fir întins

   0

  • #14

   …ca flocii babii

   0

 6. Cand aud de Pa-na-ma numai de asta imi aduc aminte.
  https://www.youtube.com/watch?v=Pel1nMOqKd8

  0

 7. #18

  (ice-breaker)
  Euglena verde se reproducea prin diviziune celulara, nu?

  0

  • #19

   da, prin fazele clasice de morula, gastrula si blastom

  • #20

   Spre deosebire de Borcea care se multiplica prin reproducere celulară.

   0

 8. #21

  sau despre noul set de pensii speciale pentru jurnalisti. urmeaza maturatorii stradali,vanzatorii din piete si fotbalistii

  0

 9. #22

  e simplu, transforma-te si tu in pas cu timpurile si fa-ti platforma de opinie si bricolaj

  0

 10. #24

  borduriada aia era si acum o luna, doo chiar
  ba era si in sectorul 2
  ce ne impiedica sa o luam de guler pana acum si ce e asa rau sa vorbim de PPapers??!!

  0

 11. #25

  pai de ce nu respiri aer mai curat, gen stirea cu olandejii care au votat o lege care zice ca in zece ani interzic vanzarea de masini, altele decat cele electrice.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]