Tricolorul, așa cum ar fi trebuit să fie

Ni s-a atras atentia, dupa ziua de azi, asupra a 2 lucruri.
1. Nu suntem constructivi si doar incercam sa distrugem, incepand cu spiritul USR si terminand in doamna Firea.
2. Toti romanii stiu invers tricolorul pentru ca asa era imnul si asa ni se parea normal. Chiar daca imnul s-a schimbat de 30 de ani.

Asa ca am facut si o varianta de tricolor pentru cei dintre noi care sunt mai prosti. Si pentru doamna Firea. Eventual si pentru Veorika, ca si ea e o̶m̶ femeie.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. #1

  A furat maică, dar a și făcut!

  Thumb up 10
 2. #2

  Se vede că te-ai enervat, ai scris fără diacritice. Sending lovely positive thoughts :*

  Thumb up 4
  • #3
   Arhi

   a, nu, e copiat de pe facebook

  • #4

   Explica matale tatarului ca de data asta esti mai in tema:
   In cazul asta, ca si atunci cand e vorba de alta angarale, pe vremuri se incepea de la varf inspre cotor, nu invers. Tu-o-n cur de vexilologie.
   Paregzamplu, americanu spune „red white and blue” si stelistu’ ” o iubire ros-albastra pentru campioana noastra” chiar daca steagurile sunt pe invers. Panimaiesi?

   Thumb up 5
  • #5

   ce bre e chimie aici?

   PS: pentru cine stie putina chimie, restul nu comentati ca nu pricepeti.

   Thumb up 0
 3. #6

  e greu sa-ti revii din prostie cand ai stiut ca ai fost mintit atatia ani ca e rosu, galben, albastru. cu toate ca si eu am auzit varianta proasta stiam ca defapt e invers, e ca aia cu ron/lei. totusi daca te uiti la poza clar ceva nu e in regula cu drapelul

  Thumb up 1
  • #7

   Care e aia cu ron/lei? Ce am pierdut?

   Thumb up 0
  • #8

   RON e simblolul (format ISO 4217 ) pentru moneda numita „leu”/”lei”. Unii au transformat simbolul in nume comun si zic „roni”.
   Adica zece roni valoreaza acum vreo doi euroi sau doi usedei si jumatate.

   Deci a pierdut un ron, n-ai pierdut nimic.

   Thumb up 0
  • #9

   m-am referit la faptul ca multi romani folosesc prost termenul ron, mai tarziu transformat in roni. ron se foloseste doar la banca ca nume oficial al monedei si nu cand vinzi castraveti in piata,

   Thumb up 1
 4. #10

  Eu vad in fotografie o vaca cu cabina, dar, in fine … cred ca Rorschach e de vina

  Thumb up 13
 5. #11

  eu nu zic sa nu va luati de Firea, dar nu pentru orice cacat minor

  Thumb up 5
  • #12

   Corect. Azi am fost banat permanent de pe un subreddit pentru următoarea observație postată de dimineață în tramvai: „Stretch marks are ugly. Hemorrhoids on the other hand…” Cred că am ajuns pe la vreo 400 de downvoturi. M-au ciuruit.

   Thumb up 1
 6. #13

  Hai sictir de doua ori.
  Prima data, sa te termini tu in firea.
  Si doi, cui ii pasa de culorile steagului sincer acuma? Daca nu era vita asta care sa se dea mare patrioata si intaia mama a poporului roman nici ca ii pasa cuiva. Dar se dovedeste inca odata ca politicienii sunt si ei romani ca tot romanul. Ce mi se pare mai grav la ea este ca a bagat aia cu “trei culori cunosc pe lume”, aia cred ca o stie cam oricine ca nu mai e imnul romaniei. Cel mai probabil femeia a vrut sa ii unga pe suflet pe aia care se excita la ceuasescu.
  Pe mine unul ma doare-n cot de ce imn sau steag folosesc, tot un cacat sinistru e romania.

  Thumb up 4
 7. #14

  Superpartidu format din pdl+pnl au reuşit să adune cca 100 de participanţi la mitingul din Piaţa Victoriei, Bucureşti. De vină este firea pentru că le-a dat autorizaţie să se facă de rahat.

  Thumb up 3
 8. #15

  #joslabeledepetricolor

  Thumb up 0
 9. #16

  Firear mama lui de steag. Si de imn, sunt singur ca nici pe ala nu-l stie.

  Thumb up 2
 10. #17

  Am prostul obicei să mă mai uit şi pe a3 (pentru că niciun alt post dă dreapta nu a transmis imagini de la miting) şi am observat că participanţii la mitingul pdl, au steguleţe cu culorile puse corect, albastru, galben, roşu. …toţi cei 100.

  Thumb up 1
  • #18

   Nu era vorba de pozitionarea culorilor, ci de ordinea de „citire” a lor. Dar asta depinde din ce directie bate vintul cind privesti drapelul…

   Thumb up 1
 11. #19

  Deja m-a apucat raul, intru la tine pe blog ca sa ma obisnuiesc, printr-o nefericita de intamplare si interventie divina am fost pedepsita cu puscarie in regim deschis, adica sa ma intorc in Romania curand si sa stau jumatate de an. De cand ma gandesc la asta, sunt trista pe bune.
  Abia astept sa fiu inconjurata de prosti zi de zi, carora sa le spun ” nu e corect, schimba” si sa se uite la mine ca la ultima uracioasa. Tot timpu e un geniu roman care face munca de 6 saptamani in 2 si e AS in brainstorming, a mai pus un sticky note colorat si a ragait pe langa proiect, da se supara daca ii spui ca a facut o pu la si trebuie retusat totul, da de ce nu lasam asa doamna ?

  Asa si tu, de ce sa nu lasam rosu, galben si albastru ? Da ce are, domnu ? Am facut io ceva ? Nici marocanii nu stiu sa joace bine fotbal, p-aia nu-i mai ia nimeni la rost…

  Thumb up 5
 12. #20

  Deci trebuie sa terminam in duamna Firea?

  Thumb up 2