Trilulilu makes my day

Poate ati observat astazi ca site-ul s-a incarcat mai greu, si m-ati injurat sau nu ati stiut de ce.
Pai, e simplu. Am pus Maneaua Elodiei, pusa de blogatu pe trilulilu. Si desigur, de fiecare data cand se incarca pagina, imi dadea „waiting for trilulilu…”.
Deci, ce puii mei serviciu romanesc e asta, cu servere in franta? Si ce m-ar face pe mine sa imi ingreunez site-ul, pentru a pune clipuri de pe un site asa zis romanesc, cand youtube merge de x ori mai bine?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

  1. Aia ma intreb si eu :)

  2. Asta ma intrebam si eu azi. :|
    Dar am zis ca nu mai are rost sa scriu INCA un post despre cat de prost le merg serverele.

  3. totusi stii ce-i haios ? ca din Bucuresti merge mai bine trilulilu decat din .. timisoara sa cluj (de exemplu). Oare de ce ??

  4. Si dupa celebritydumpster… sta o gramada.
    Ca sa nu mai zic ca nici nu (mai) vad crocodilu

  5. :)):)):)) Clar! :)):)):))

  6. Asa ziceam si eu aici.

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex