Trilulilu makes my day

Poate ati observat astazi ca site-ul s-a incarcat mai greu, si m-ati injurat sau nu ati stiut de ce.
Pai, e simplu. Am pus Maneaua Elodiei, pusa de blogatu pe trilulilu. Si desigur, de fiecare data cand se incarca pagina, imi dadea „waiting for trilulilu…”.
Deci, ce puii mei serviciu romanesc e asta, cu servere in franta? Si ce m-ar face pe mine sa imi ingreunez site-ul, pentru a pune clipuri de pe un site asa zis romanesc, cand youtube merge de x ori mai bine?

6 comentarii

 1. Aia ma intreb si eu :)

  0

  0

 2. Asta ma intrebam si eu azi. :|
  Dar am zis ca nu mai are rost sa scriu INCA un post despre cat de prost le merg serverele.

  0

  0

 3. totusi stii ce-i haios ? ca din Bucuresti merge mai bine trilulilu decat din .. timisoara sa cluj (de exemplu). Oare de ce ??

  0

  0

 4. Si dupa celebritydumpster… sta o gramada.
  Ca sa nu mai zic ca nici nu (mai) vad crocodilu

  0

  0

 5. :)):)):)) Clar! :)):)):))

  0

  0

 6. Asa ziceam si eu aici.

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]