Cum să trimiți bani gratis din România [P]

Articol prilejuit de lansarea serviciului TransferGo de transfer gratuit al banilor, în întreaga lume, fără niciun cost.

De când a plecat nevastă-mea la cursurile vieții, viața mea e mult mai complicată. Realizezi, la 40+, că ești, ca bărbat, destul de neajutorat în toate cele. Trebuie să îți aduci aminte de multe chestii care habar nu ai cum se fac, știai, dar ai uitat.

Trebuie, de exemplu, să îți aduci aminte cum se dă drumul la mașina de spălat. Rețineți, eu am lucrat în Flanco și la Philips, la un moment dat am avut chiar și un site de discuții despre mașini de spălat. Adică chiar eram specialist pe treburile astea.

Și m-am trezit în fața mașinii de spălat. Din fericire, am doar haine predominant negre sau gri, așa că nu trebuie să mă chinui prea tare să le sortez. Răstorn coșul de rufe înăuntru, umplu compartimentele cu balsam și dero, închid, apăs pe play și…nimic. Pur și simplu nu voia să o ia nici de-o culoare, deși, în mintea mea, setasem totul corect.

Desigur, nu setasem nimic corect, am aflat vorbind la telefon cu doamna inimii mele. Din păcate, la discuția cu respectiva doamnă am uitat să o întreb despre cum se bagă rufele la uscătorul de rufe. Așa că, din vreo 15 tricouri, mai am aproximativ 6, restul îi vin lui fi-miu.

Pe lângă problemele astea, ai și grijile colaterale, prilejuite de nevastă. Care e la câteva mii de kilometri distanță de tine, e singurică, e tânără, superbă și nesupravegheată. Glumesc, e singură și sunt îngrijorat pentru ea, doar atât. Nu știi ce se poate întâmpla, fiind la mama naibii.

Iar singura modalitate de a o ajuta sunt banii pe care îi trimiți de acasă, ca să se poată descurca acolo. Fix cel mai nasol, atunci când intri în legătură cu băncile românești. Cele care comisionează și aerul pe care îl respiri când treci pe lângă ele. Eventual îl comisionează de 2 ori și își cer scuze după aia.

Și iată, în ajutorul meu și al altora (cred), TransferGo a venit cu opțiunea de trimitere gratuită a banilor, oriunde în lume, pentru români. Iar trimiterea chiar este complet gratuită, nu există niciun comision, iar transferurile se operează la cursul mediu interbancar al pieței.

Desigur, există și opțiunea premium Transfer ACUM, cu transferuri care se realizează în 30 de minute, opțiune care, practic, susține opțiune de trimitere gratuită a banilor.

Ca o mică bârfă, până în prezent, românii au trimis peste 145de milioane de euro prin intermediul serviciilor TransferGo. Valoarea medie a fiecărei tranzacții a fost de peste 420 de euro.

Pentru cei ce doresc să folosească, există premii interesante. Dacă inviți pe cineva să folosească TransferGo, câștigi 10 Euro iar cineva-ul tot 10 Euro. Mai multe sunt în link.

Happy transfering. Mă duc să mai pun niște bani, cursurile astea în străinătate sunt cam costisitoare :mrgreen:

17 comentarii

 1. #1

  Intrebarea evidenta unde a plecat sotia ta?

  0

 2. #3

  Si eu care credeam ca doar al meu sot e neajutorat la masina de spalat si cea de uscat. N-au gasit astia o aplicatie de pe telefon sa dai drumul la masina de spalat/uscat…..

  0

  • #4

   In ziua in care va exista acea aplicație, voi, femeile…

   0

  • #5

   ……vom pleca la bar, gym, shopping de gentute si pantofiori, amanti…stiu vom avea mai mult timp liber pentru noi iar restul le vor putea face barbatii.

   0

 3. Serviciul este si pt companii?

  0

 4. Bre, gratis, dar dureaza ceva. Au pe site simulare tranzactie. Trimit azi, ajung banii luni.

  0

  • #10

   da, da. Si trebuie sa vii si cu banii tai ca sa trimiti bani… niste vulturi.

   0

 5. #11

  e foarte interesant, dar sunt și servicii de trimitere GRATIS a banilor în rromânia?
  că rromânii mai mult trimit bani în țară

  0

 6. #12

  Poza/reclama este total gresita … cine zambeste satisfacut ca are de trimis bani … in UK? :)

  0

 7. #14

  nu tu Brazilia, nu tu Congo, nu tu America…

  0

 8. #15

  Revolut. Instant între membri…. si gratis

  0

 9. #16

  Il folosesc sa trimit din Romania intr-o alta tara din EU, deci fix ca si tine Cetin. In cazul tarii in care trimit eu nu este gratuit ci costa fabuloasa suma de 9 lei, dureaza vreo 2 zile lucratoare. E genial.

  0

 10. #17

  Oare stie cineva, in Madagascar merge sa trimit? Intreb pentru un prieten…

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]