Cât de tristă e viața de porc mascul

Ca orice alt bărbat cu pretenții, invidiam din suflet porcii. Pentru facilitatea dată lor de către dumnezeu și evoluție, de a avea orgasm de 30 de minute. Adică vis, nu glumă, când îi spune nevasta Iubi, eu sunt în faza de platou, el îi transmite în morse că e ocupat.

După care am realizat că îi invidiem degeaba.
Gândiți-vă. Ești un porc cu responsabilități, te duci la vecina purcica pentru un quickie. Termini repede, cu gândul la diverse și vrei să pleci la job, acolo unde ai în grijă o grămadă de porcușori inferiori, cărora trebuie să le plătești salariu.

Ei bine, nu poți pleca. Pentru că tu, porc responsabil, ești ocupat să ai orgasm încă 30 de minute după ce se termină totul. Nu poți merge pe stradă schimonosindu-te ca pe coana purcică, s-ar uita lumea ca la urs. Nici măcar nu ai putea merge, că na…

Și atunci stai ca porcu leșinat într-o rână, cu ochii pe ceas și înjurând:

Fi-r-ar mama lui de porc, cu cine m-a făcut porc și cu ideea mea de a face sex ziua.
Mai bine mă făcea mama ghei.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. Sunt de acord. Ar fi aiurea pentru ca din cate stiu eu doar porcul are 30 de minute de orgasm, nu si purcica. Asa ca in timp ce as savura un orgasm porcesc as fi nevoit sa ascult tot felul de chestii de la ea, ca doar se plictiseste juma de ora sa astepte, nu?

  Thumb up 0
 2. …și cel mai nasol e că o vastă majoritate a porcilor sunt castrați.

  Thumb up 0
 3. cred ca ati ratat o parte.
  aia cu ejacularea care tine 10 minute si scoate o sticla de un sfert de lichid.

  Thumb up 0
 4. #9

  Cautam daca asta e mit urban sau nu si am dat peste „Large amounts of gel signal the end of ejaculation. When it is clear the boar’s erection is fading, a second ejaculation can be stimulated with brief, firm, pulsating hand pressure applied to his penis.”. Deci cum ar fi ca job-ul tau sa fie sa masturbezi porci?

  PS: Cica literatura se contrazice un pic, 30 de minute e caz exceptional, 10-15 e mai probabil, dar daca porcul are imediat si a doua ejaculare, atunci orgasmul de 30 de minute e posibil. Si cica porcul e foarte nervos daca il intrerupi din orgasm, sare pe tine sa te omoare, asa au determinat oamenii de stiinta cat de lung e.

  Thumb up 0
 5. #10

  Daca il cainam pe bietul porc ca are orgasm 30 de minute, de bietul caine care are coitus captivus ce sa mai zicem ?
  Acolo tragedie domnle 🙁
  Sa stii ca dupa o partida de sex, sansele sa chemi salvarea sa te scoata din fofoloanca sunt 80%, parca te cam inhiba.

  Thumb up 0
 6. #11

  Unii porci sunt speciali.

  http://www.dreamsofwhitetiles.com/?p=55

  Thumb up 0
 7. #12

  Vai, da ce discutie… porceasca :))

  Thumb up 0
 8. nu fi porc!

  Thumb up 0