Trolling cu televiziuni

cei patru securisti

Trustul Intact, această perlă securistă a televiziunilor europene, lovește din nou, cu același talent cunoscut de toată lumea.

Mai exact, Antena și Protv au participat la licitația pentru adjudecarea meciurilor de la CE. Antena a pierdut, pentru că na, când patronul e în spital și fiica e condamnată la închisoare pentru șantaj, e mai greu cu bănuții.

Ei, dacă au pierdut, antenele s-au dus să reclame la CNA că de fapt protv nu ar fi avut dreptul să transmită acele meciuri, pentru că nu sunt free to air. Mai pe înțelesul tuturor, protv cere bani ca să fie inclus în pachetul cabliștilor, spre deosebire de antene, care au făcut presiuni să fie must carry, adică cabliștii să îi bage obligatoriu în pachete. Desigur, protv cere bani, dar e în mai multe pachete decât antenele, dar asta e deja ceva circumstanțial.

Anyway, cam atât voiam să zic. Despre sportivitatea și bunul simț intactist. A, și CNA a decis că există o singură televiziune free to air și aia e TVR. Și că nu poate împiedica protv să transmită meciurile.
Badumtsss.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

37 comentarii

 1. #1

  Adica toate meciurile de la CE vor fii transmise de ProTV? 🙂

  Thumb up 1
  • #2

   Faza grupelor: „meciurile zilei” (cele care au loc seara, ora 21 sau 22 parca) + meciurile Romaniei, indiferent de ora de disputare

   Fazele eliminatorii: toate meciurile

   Thumb up 21
  • #3

   Nu toate doar o parte, Dolce va transimte toate meciurile.

   Thumb up 4
  • Da, de antena 3.

   Thumb up 1
  • Cetin, de ce nu scoti butonul Delete? Nu sterge nimic, mesajul tot apare

   Thumb up 3
 2. Făceau unii garagață pe Paginademedia că nu văd meciurile. Că Pro TV să cedeze meciurile la TVR. Hai, nu mă înnebuni? Când TVR era călcată în picioare de Năstase și Nicolau nu a ieșit nimeni în stradă. Pentru că, ce să vezi, transmitea EURO și CM de fotbal.

  Thumb up 10
 3. #7

  A. De faptul ca ei inca nubtransmit HD nu zic nimic. Comunisti batrani.

  Thumb up 24
  • Plm, ai vrea s-o vezi pe dana grecu HD?

   Thumb up 73
  • #9

   De fapt acolo vroiam sa ajung Da’na… nu doream sa fie chiar asa pe fata.

   Thumb up 11
 4. #10

  Oare antenistii aia, cand emit astfel de pretentii, vad ce transmisiune de cacat au? ce semnal de toata jena? Ziceau ca din toamna vor sa bage HD, in 2016!
  eu unu nu ma uit pe antene si nu stiu ce difuzeaza, unul din motive e lipsa hd, calitate execrabila

  Thumb up 6
 5. #14

  Imaginea asta ar trebui inramata si pusa, deasupra orarului, in camera fiecarui copil.

  „Daca nu inveti, o sa ajungi ca astia!”

  Thumb up 8
 6. #15

  Deja intrec masura cacanarii astia! Adica pe sistemul sa moara si capra vecinului, daca eu nu pot transmite Euro sa nu-l transmita nimeni, da-i in p*zda ma-si pe romanii care vor sa vada meciurile?
  Deja mi se pare ca au ajuns la un nou nivel de josnicie!

  Thumb up 9
 7. #16

  Cetin, ceva cu si despre furtul de la primaria sectorului 1 si de refuzul biroului electoral de sector de a renumara voturile in conditiile in care in 2009 psd ceruse acelasi lucru si s-a acceptat fara problema?
  nu crezi ca avem ceva masiv aici care ar arunca in aer toate alegerile? ia vezi….impresia mea e ca s-a furat porceste in mega complicitate….

  Thumb up 16
  • #17

   da, Bos, s-a furat masiv, chiar crezi ca vreunul din ei au intentia sa faca chestia publica??? nicio sansa, ar insemna ca toate dar toate alegerile din ultimii 26 de ani indiferent unde/cum s-au desfasurat au fost furate.

   Thumb up 5
  • #18

   iar daca noi intelegem asta si nu facem nimic, atunci ce rost mai au alegerile in Romania? sa consideram ca pentru urmatorii 100 de ani avem un partid-stat intruchipat de psd si sa ne lase. scutim si bani si timp.

   Thumb up 4
  • #19

   Franțuzoaica din Paris, ne scapă de sifilis!

   Thumb up 4
  • telekomtv online e un mare cacat. Plateam eu pe cate o luna cand erau meciuri de tenis. Cand au dat un meci la liber, tenis handbal nu mai stiu ce, a picat reteaua. Daca au multe accesari si probabil vor avea va luati teapa. O sa vedeti meciuri intrerupte de zeci de ori.

   Thumb up 10
  • #22

   o sa fie PLIN netul de transmisii, cu comentarii ultradecente, in engleza si voi muriti ca nu aveti unde vedea meciurile. good.job…

  • #23

   cine vorbeste de meciuri la liber?
   tu daca ai abonament digimobil maxim 3 Mb/s download,2 euro pe luna vrei calitate ,vrei conexiune stabila ,vrei televiziune online ca doar ai dat bani grei

   Thumb up 1
  • #24

   in engleza? pai si sa nu-l mai aud pe dumitru pelican.pe ilie dobre, pe domnul tzopescu?

   Thumb up 1
  • Nu prea ai priceput ce am scris si nu ma mir. Nu reteaua mea a picat ci a lor, einstein. Te pisi in conexiunea ta de 1GB/s cand ei nu sunt in stare sa-ti ofere un 256K/s.
   Cetin, preferam comentarii in romana ca e mai fun. In rest tennisguru sa traiasca

   Thumb up 10
  • #26

   organele folosesc intotdeauna un limbaj eliptic

   Thumb up 1
  • Incercam sa-i INFORMEZ (specialitatea mea) pe oameni ca nu e bine sa-si ia teapa de la telekom. Despre NOI, fii fara grija, avem acces la toate transmisiunile din lume. Uite chiar acum ma uit la un film porno cu canibali pe televiziunea nationala din Papua Noua Guinee.

   Thumb up 9
  • #28

   ba baiatule cind aud de chestia cu informatul fac psoriazis instantaneu
   inainte de 89 te chema cite un individ de-asta ,bine pregatit politic, de la parid sau de la cadre, care spunea:
   „tovarasul cutare ,vedeti ca am fost informati,ni s-a adus la cunostinta,am fost sesizati”

   n-am nimic cu tine,pur si simplu nu-mi plac securistii.Nici vechi ,nici noi

   Thumb up 1
  • Suntem oarecum de acord. Nici mie nu-mi plac istericii.

   Thumb up 8
 8. #30

  Intr-o alta ordine de idei, guvernul a decis sa plateasca/iarta toate datoriile Tevereului…

  Thumb up 5
 9. #33

  Astia cred ca UEFA se uita in gura lor si nu la bani.
  Si faza cu Antena si must carry era alta: in mod normal un post e in lista de must carry daca e gratis (adica nu cere bani cablistilor) si e in top nu-stiu-cat (20-30) ca audienta. Antena interpreta legea ca daca e in top audienta atunci must carry inseamna ca (,) cablistii trebuie sa il transmita chiar daca Antena cere bani (si cereau multi tare). De aici a plecat conflictul cu RDS, Antena le cerea cateva milioane ca sa ii retransmita si RDS le-a zis pas: daca ceri bani nu esti must carry (si au castigat procesul sau ce a fost). Si i-au mai scos si de pe satelit de tot ca must carry se aplica doar la terestru ca urmare a clarificarilor obtinute.

  Thumb up 3
 10. #34

  BREICHING NIUZ!
  Cine nu are unde vedea meciurile de la CE il poftesc in centrul civic Mioveni, acolo unde vor fi proiectate pe un ecran gigant.
  PS: Fetelor s i n g u r e le ofer cazare pe perioada CE.

  Thumb up 2
  • #35

   unde, pe presul din fata locuintei, unde vei sta si tu?

  • #36

   You wish…

   Thumb up 1
  • #37

   Alina Mungiu Pipi Dee e în trecere și-ar vrea un meci pe ecranul gigant

   Thumb up 3