Nu Tudorel a revocat o pe CK, da?

Parlamentarul german, care s-a remarcat în trecut prin critici dure împotriva derapajelor de la respectarea statului de drept în România, a dezvăluit că Tudorel Toader a susținut în fața delegației germane că nu el a revocat-o pe Kovesi de la șefia DNA, ci președintele Klaus Iohannis.

Capcana idiotica in care a intrat imbecilul de la Cotroceni a intrat in functiune
.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

9 comentarii

 1. #1

  Cred ca te inseli. Tudorel tocmai o cazut in penibil fiindca aceeasi europeni stiu exact cum anume o fost zburata LCK. Cazul este si pe masa CEDO.
  Doar imbecilii care o sustin pe LCK dar nu stiu carte ar putea arunca vina pe Iohannis.

  • nu ma insel cu nimic, asta a fost declaratia lui Tudorel in fata nemtilor.

  • #3

   faza este ca ficusul le-a dat munitie celor de la PSD semnand ca notarul
   ca sunt toti din aceeasi tabara, este clara
   acum pot sa spuna ca uite, asta putea sa se impotriveasca dar a semnat
   iar faza asta merge in fata electoratului

  • #4

   mai erau cel putin doua cai de a intarzia lucrurile. Una estee exact ce face acum – amanare. Dar cred ca atunci facuse pe el

  • #5

   @Arhi: daca te referi ca PSD va folosi in intern retorica: Iohannis o revocat-o pe LCK, atunci ai dreptate. Pentru ca in extern cum au decurs de fapt lucrurile in cazul LCK este limpede.
   Iar retorica folosita va functiona in cazul celor care nu stiu cum functioneaza regulile si ca ce spune CCR este de fapt Constitutia si nu poate fi incalcata.

 2. #6

  „Faţă de noi, dl Toader s-a exprimat cum că nu dânsul a revocat-o pe dna Kovesi, ci preşedintele. Noi ştim cum au funcţionat lucrurile în România şi ar fi mai simplu să treci o cămilă printr-o gaură de ac decât Comisia de Veneţia să accepte aşa o încălcare a statului de drept”, a declarat Krichbaum.

  Epoch time sursa

 3. o va folosi peste tot, nu doar intern. acum inca sunt proaspete chestiile astea, in 2 ani, se schimba si politicienii de acolo si lumea va sti ca imbecilul a schimbat-o pe CK, lucru dovedibil

 4. #9

  daca lck va fi numita procuror-sef ue, nu mai conteaza!
  ”din cauza” se va inlocui cu ”datorita” si toti vor sari sa-si atribuie meritul demiterii, dar mai vocal va fi bubosul.