Mă gândeam că am putea să îi învățăm pe oameni ce înseamnă igiena anală. Pentru că întâlnesc tot felul de povești de iad și mă sperii de ce e în jurul meu.

In clipa in care te ridici de pe toaleta, nu iti tragi direct chilotii. Nu. Te intinzi, si undeva pe perete, este o rola, care contine hartia igienica. Rupi din ea o bucata sanatoasa, si treci la pasul doi.
Apuci hartia cu toata palma, strecori doua degete mai in fata, tinand de ea, si se introduc cele doua degete, delicat, intre bucile relativ intredeschise. Nu te speria, stiu ca e ceva nou pentru tine, dar totul are un inceput.
Ai facut 80% din treaba deja. Esti pe drumul cel bun. Acum, apasand usor, incepi sa misti hartia, de sus in jos, incercand sa acoperi o suprafata cat mai mare. Daca se murdareste bucata de hartie, cu o miscare subtila, ii dai drumul si apuci de jos o bucatica mai curata.

Acum esti cu adevarat aproape curat. Iei hartia murdara si o arunci in toaleta, tragi apa și te îndrepți spre cadă. Te așezi pe marginea ei, dai drumul la duș și clătești bine zona, eventual cu săpun, dacă ai. Te ștergi de apa curată care este acum pe tine și te ridici. Cu o miscare sigura, iti tragi pantalonul, il inchei și termini demn operațiunea. Nu uita sa te speli pe maini.

Cu plăcere.