TVR1 versus Eurosport

Astăzi, la TVR1, toată ziua a fost volei. De dimineaţa până seara, numai mingea aia aruncată peste fileu de zdrahoance de 2 metri.
La Eurosport, a fost şi Judo. A fost şi box, unde a participat un român. A fost şi înot. A fost şi Tir. Au fost şi haltere, unde un român a ieşit pe locul 4. La un moment dat, dădea 2 casete de imagine, ca să acopere toate evenimentele.

TVR1 în continuare dădea volei.
Nu pricep care e faza. Şi pe bune întreb, o dată ce ai cumpărat dreptul de difuzare, nu poţi să transmiţi de la toate evenimentele? Se cumpără pe pachete de întreceri, şi românii le cumpără pe cele mai ieftine?
Dacă da, de ce naiba? Că doar plătesc abonamente 23 de milioane de români.

Ah, da, asta nu e o întrecere de interes naţional…

La ora la care sunt scrise aceste rânduri, TVR1 transmite volei.

18 comentarii

 1. Am vazut si eu ca pe Tvr1 doar volei dadea, totusi a fost si o runda de canotaj, parca:-?.

  0

 2. Nu am vazut faza asta, am fost plecat pe dupa-amiaza insa asa cum am scris si pe blogul meu, prefer mult mai mult transmisiunile de pe Eurosport decat cele de pe TVR. Imaginea mi se pare mult mai buna, si comentatorii imi plac mai mult, iar pe TVR ma uit decat atunci cand sunt romani si nu da Eurosportul! Ceremonia de deschidere am vazut-o tot pe Eurosport pentru ca a comentat si Topescu!

  0

 3. prefer eurosport. intr-adevar dimineata pe la 8 cand plecam la servici, tvr1 dadea tot volei. se pare ca tot romanu’ e innebunit dupa volei. Ar fi culmea ca si maine in timpu’ finalei la gimnastica sa dea tot volei.
  sunt curios cum o sa gestioneze champions league de la anu’. in ritmu asta vedem tot volei cand joaca real si milan.

  0

 4. Sunt smecheri astia de la TVR1 acum … au si ei HD, dar in rest sunt muci.

  0

 5. Mai trebuie sa dea si OTV volei si le-am vazut pe toate.

  0

 6. Eu sunt mai linistit, nu ma mai prea uit, mai citesc din cand in cand despre ce se intampla si atat

  0

 7. #7

  Daca era volei-femei, merge. Macar vezi craci din aia interminabili. :)
  Iar unele sunt chiar papusi sportive. :)

  0

 8. cei de la TVR trebuiau să transmită şi atunci când au concurat românii nu să transmită cum joacă Turcia cu Kurdistanu :)

  0

 9. #9

  (off topic) E prima dată când intru pe blogul ăsta și mi se pare a fi unul dintre cele cu „arhitectura” foarte inspirată – eficientă fără a fi ostentativă. Felicitări!

  0

 10. TVR-ul intotdeauna a stat extrem de prost la transmisii.

  0

 11. #11

  Nu sunt vreun aparator al tvr-ului, insa trebuie sa recunosc ca au dat si boxul lui Georgian Popescu si parca sa zic si meciul de handbal intre China si Romania..

  0

 12. da` ce ai Arhi cu volei-ul? :p :p :p (stiu , stiu nu cu volei-ul , cu tvr-ul sau cu politica de transmisiuni de la JO de ieri)

  0

 13. Poate boicoteaza chinezii…

  0

 14. #14

  nu e, acum mi-e clar, suntem furati

  0

 15. Poate au avut doar un comentator specializat pe volei ieri:).Oricum eu imi aleg singur ce doresc sa vad :http://www.eurovisionsports.tv/olympics/.12 posturi,12 sporturi simultan.Cei drept fara comentariu dar merge.

  0

 16. Io deja stau numai pe eurosport. TVR e rahat pansat.

  0

 17. TVR sux e simplu …

  0

 18. Cam pe cand era festivitatea de deschidere isi trozneau pumni in pieptzi pe marginea la cati zeci de oameni au trimis ei acolo ( pe banu’ abonatului plus ce mai da guvernoiu’ de la budgetu’ tras tot de pe contribuabil) si ce mare cacanarie vor face respectivii oameni.
  La scurta vreme au inceput sa o dea pe chestii de genul ” ordinea de iesire pe satelitzi nu tine de noi ci de chinezoi care s-au inteles pe marginea la diverse cu putrezii aia de capitalisti de la America”
  Cu alte cuvinte, noi am vrut, oamenii nostri ar face multe dar conditiile e vitrege asa ca ne ocupam de shopping din cauza satelitzilor dujmanosi
  Pwola me. Noi ii injuram, ii mai si comparam cu Eurosportul pe care nu-l taie nimeni de la satelitzi (chiar, daca tot exista postul asta la ce dracu’ si-au mai trimis oamenii acolo) si mariile lor continua sa se simte bine ca si angajatzi ai Televiziunii Nationale

  @Teniescu, ce daca au HD ?
  Iti pui tu strachina pe bloc si decodorul in casa ca sa vezi tzàtzã de màtzã ?
  Ca nemaipomenitele noastre societati de cablu care fac manarii cu cel mai national campionat de fotbal cumpara meciuri in loc sa-si bage tzava care sa distribuie semnal HD

  0

Citește și...

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]

Am citit un comentariu cum că să pun tutorial, cum am făcut NAS din PC. Cred că s-a înțeles eronat. E un PC cu windows 10 pro, pe care este pus un Plex, pentru streaming de filme. E singurul lucru la care folosesc NAS-ul, nu fac backup, nu țin chestii în […]