Tweeter sau ciripeala

Ocazional mai scriu si pe contul de tweeter. Not much, nu e prea pasionant, dar daca am ceva scurt de spus, prefer sa o spun acolo.
Astazi am vazut ca a aparut si o clona romaneasca, cirip.ro. Ideea e aceeasi, lookul oarecum la fel, succesul…vom vedea.
Nu stiu daca sa apreciez aparitia unui site autohton, sau sa rad intr-un dinte ca nu au fost in stare decat de o traducere a tweeterului.
Traim, vedem…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

1 comentariu

  1. Ah, trebuie sa recunosc ca arata mai bine decat http://www.logoree.ro pe care l-am facut acum ceva timp :) Sa vedem cum o sa mearga.

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]