Twitter si Gapingvoid

Doua pareri asa, de inceput de an.
Gapingvoid sux rau de tot. Am intrat, am citit cartonasele alea, porcarii. Aiureli de „manageri”. Seamana tare mult cu guru wannabee?ii romani. Plin de el si de inteligenta lui. Cred ca i-a mancat banii lui Manafu degeaba.
Twitter sux too. La ce foloseste? Cum il utilizezi, in afara de a spama cu prostii, iar alti useri sa se aboneze la prostiile tale. Pai de asta mi-am facut blogul, parca. Nu am nevoie de concurenta, nu?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

  1. twitter am incercat si eu sa vad ce e ca prea era toata lumea entuziasmata. Am lasat link la blog si gata. Mai mult nu m-a interesat nimic la el. Gap ala e probabil si mai „inovator” de dragul inovatiei, din ce zici tu. Nu ma tenteaza deloc sa-l incerc.

  2. am si eu cont. s-a abonat subiectivul la el. dar…ce naiba sa comunic eu cu el, in afara de messenger sau bloage?
    /me think is stupid

  3. #3

    Multumesc mult, Cetin!!! :-) M-am imbabatit si eu.

  4. eu il foloseam pt ghelir :)) (twitter)

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]