Twitter si Gapingvoid

Doua pareri asa, de inceput de an.
Gapingvoid sux rau de tot. Am intrat, am citit cartonasele alea, porcarii. Aiureli de „manageri”. Seamana tare mult cu guru wannabee?ii romani. Plin de el si de inteligenta lui. Cred ca i-a mancat banii lui Manafu degeaba.
Twitter sux too. La ce foloseste? Cum il utilizezi, in afara de a spama cu prostii, iar alti useri sa se aboneze la prostiile tale. Pai de asta mi-am facut blogul, parca. Nu am nevoie de concurenta, nu?

4 comentarii

 1. twitter am incercat si eu sa vad ce e ca prea era toata lumea entuziasmata. Am lasat link la blog si gata. Mai mult nu m-a interesat nimic la el. Gap ala e probabil si mai „inovator” de dragul inovatiei, din ce zici tu. Nu ma tenteaza deloc sa-l incerc.

  0

 2. am si eu cont. s-a abonat subiectivul la el. dar…ce naiba sa comunic eu cu el, in afara de messenger sau bloage?
  /me think is stupid

  0

 3. #3

  Multumesc mult, Cetin!!! :-) M-am imbabatit si eu.

  0

 4. eu il foloseam pt ghelir :)) (twitter)

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! Roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: a rămas repetentă. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]