46 comentarii

 1. #1

  Titlul mi-a taiat pofta de mancare. N-o sa- i dau play ca cine s-a fript in ciorba…….

 2. e fake sau din vreo comedie, nu exista pe nici o linie aeriasa hostess imbracate asa ( din pacate ) si nici un avion de linie in care sa incapa 3 persoane.

  • #3

   Monarch Airlines au o varianta de uniforma pe galben (editie aniversara, parca).

  • #4

   si abia daca ai loc singur… dar 3

 3. #5

  Acum 2 ani, in hotelul la care eram cazat la mare, pe acelasi nivel era cazat unu cu inca 3 bunaciuni. Ieseau impreuna si se limbarea cu toate pe hol pana la lift. Nu era sigur friendzone. 🙂
  Iar asta daca nu e fake, ceea ce tind sa cred ca e, este fantezia a 99% dintre noi. Ala 1% e ghei. 🙂

 4. Super tare omu! Chiar aş vrea şi eu 😀

  • Un om ca ala, sau ce vrei ?

  • Jorje» Vreau 2 pizde într-o toaletă!
   Trebuie să explic precum celor de grădiniţă?

  • #11

   @Albert, daca vrei mai multe pizde la toaleta intra la femei, zic. :)))

  • #12

   totusi, nu stiu cat de multumit va fi. stiil, those women are shitting and peeing in there

  • #13

   @Arhi, noo, nu-mi spune ca se si bashesc. :)))

  • #14

   baxter se bashesc ma da miroase a levantica. :))

  • Imaginea din capul meu era total diferită :))

 5. Dacă ar fi ieşit o bunăciune şi după cei doi piloţi, era mai tare … eu aşa regizam filmuleţul ăsta 🙂

 6. #17

  Sursa nu se citeste?

 7. Din ce film e trasa secventa?

 8. Poate au fost sa traga o tigara 🙂

 9. #20

  inseamna ca si eu sunt eroul tau;)(bine, nu in avion si nu cu hostesse)
  (dap, ma laud)

  • #21

   stefan » bine mane, astea sunt chestii fumate demult…

  • master, teach me your ways

  • #23

   Cred ca glumesti, but just in case you don`t:

   Nu trebuie sa o intrebi daca vrea sa faca asta, ci spune-i ca tu vrei sa faceti un threesome;Daca spune nu, e bine sa ai o reactie de genul”ah, tu nu faci in grup?ok..nah, cum stii tu:)”.Lasa-i de inteles ca e o chestie super normala si ca ea e o exceptie, de aia si esti atat de descumpanit de refuzul ei.

   Vei arata o siguranta de sine iesita din comun, o experienta superioara celei avute de ea, ceea ce o va situa pe ea in afara zonei de comfort, trezind in ea spritul de competitie intre sine si fostele tale. Rezultand,astfel,o probabilitate destul de mare de a inregistra un succes.

   Asa am ajuns eu la a treia prietena pe care am convins-o sa facem un threesome.-nu, nu am bani, nu am masina scumpa, nu am parinti cunoscuti-

  • #24

   Daca n-ai nici pwla mare inseamna ca esti cameramanu!!:P

 10. Delfini, rechini şi acum hostesse.
  🙂
  Oricum ar fi, dă bine la imaginaţie.

 11. dupa usa aia, dai intr-un hol, din care intrii separat la femei si la barbati…:-)

  • #27

   hary » da da, ca ala e air force one…:)))

  • Arhi, de la Clinton incoace, in airforce one au scos separarea dintre femei si barbati, au marit buda si au introdus humidoare de trabucuri bipede (ca alea din filmuletz)…:-)

  • #29

   hary » dumneavoastra, domnule hary, sunteti un connaisseur

 12. #30

  Arhi, cred ca e timpul sa renunti la ateism, pentru ca tocmai am descoperit un nou Zeu.

 13. #32

  După mine, cred că sunt două variante. Am urmărit cu atenţie clipul. Prima: el s-a căcat iar alea două l-au şters la cur. Şi a doua- au făcut scatofilie. Adică ăla s-a căcat în gura lor, iar ele i-au dat limbi în cur. Observaţi un amănunt pe înregistrare- mi se pare mie sau prima femeie care iese are căcat la gură? Sau face aaaa din gură? Priviţi cu atenţie la secunda 15.

 14. Tipul ala cred ca le-a babardit bine, parerea mea.

 15. Ce a facut baiatul ala nu e mare chestie
  Ai uitat sa mentionezi cat de usor de cucerit sunt majoritatea femeilor daca esti baiat destept

  Eu mi as alege ca erou pe un baiat care a pornit de jos si a ajuns mare (un soi de Tony Montana asa)
  nu pe unul care si-a tras-o cu 2 t**fe

  Dar poate doar eu gandesc asa..nu-i problema

  –Cu drag, Felicia

 16. #35

  Ce a facut baiatul ala nu e mare chestie
  Ai uitat sa mentionezi cat de usor de cucerit sunt majoritatea femeilor daca esti baiat destept

  Eu mi as alege ca erou pe un baiat care a pornit de jos si a ajuns mare (un soi de Tony Montana asa)
  nu pe unul care si-a tras-o cu 2 t**fe

  Dar poate doar eu gandesc asa..nu-i problema…

  –Cu drag, Felicia

  • #36

   Mare dreptate ai, Felicia! Primul comentariu la care rezonez. Mi se pare ceva atat de banal… Ii mai aud pe unii ca au fantezii din astea cu doua femei, gemene daca se poate. Pai eu doar asa fac dragoste: cu doua, cu trei, cupluri de gemene, cu cinci ( gemene asiatice, gemene latine si negresa ) . Ce n-am incercat pana acum si am de mic fantezia asta: Sa ma iubesc macar o data singur! ” LABA ” e termenul tehnic. Daca reusesc sa fac si asta, sunt un om complet.

  • #37

   danicorban » #atat

 17. #38

  Pun pariu ca omu nostru avea o saorma mare pe care a vrut sa o sheruiasca frateste cu tipele.

 18. #39

  Saracii calatori care se cacau pe ei si astia tineau buda ocupata… Nu-i corect dom’le sa ma pis pe mine in avion ca ti s-a sculat tie scula si brusc ai nevoie de 2 stewardese sa te domoleasca.

  • #40

   Ziceti-mi si mie ce companie aeriana isi permite sa faca o toaleta in care sa incapa 3 persoane… toate pe care le-am vazut pana acum, de-abia puteai inchide usa dupa ce ai intrat.

 19. #41

  Apropo, n-are trebui să spun, dar nu vă recomand să intraţi în veceu la femei. Eu era să-mi iau bătaie odată. Aveam o perversiune, să filmez femeile în timp ce se cacă şi se pişă. Am făcut treaba asta ştiţi unde? La Unirii, la veceu. Dar şi în alte locuri. Sus la Unirii, unde se mănâncă. :)) Am şi-acum câteva filme cu femei care se pişă şi se cacă. Le-am filmat ca lumea, şi nu şi-au dat seama. Până într-o zi când m-a prins jegoasa aia care făcea curăţenie, femeia de serviciu :))) Poate sunteţi şi voi una dintre alea pe care le am filmate. :)) Cum făceam? Pândeam şi intram la veceu la femei, când nu era nimeni. Mă băgam în primu veceu de la uşă. Aveam un aparat foto mic cu care filmam. Cum procedam. Mă închideam în veceul ăla şi când auzeam că intră cineva în veceul alăturat mă urcam pe veceu, şi băgam aparatul pe sus aşa uşor cât să se filmeze. Nu băgam şi eu capul că putea să mă vadă. Dar era şi riscant, nu ştiai ce filmezi. Putea să intre şi-o babă scârboasă şi nu ştiai ce filmezi. Nu puteai să bagi capul pe sus şi tu, să vezi cine e, că te riscai să te vadă. Te ghidai doar după sunete. Când auzeam prim jet de pişat, puneam aparatu şi filmam. Fiindcă era clar, ea era pe veceu cu spatele, nu se uita în sus. De fapt, după o vreme, devenisem as la sunetele din veceul femeilor, începusem să învăţ. Când auzeam uşa ştiam câte secunde trec până când îşi ridică fusta, sau îşi dă blugii jos şi începe să se pişe sau cace. Mi-am luat şi ţepe. De mai multe ori a venit o babă sau o nasoală şi nu vedeam ce filmam . Da am prins si bunăciuni, cururi ca lumea, fete tinere :))) După o vreme, mă băgam la mijloc, în veceul din mijloc să am posibilitaţi şi în dreapta şi în stânga. Am prins pe film, femei care se căcau, altele îşi schimbau tampoanele. Te doare capu. Cea mai tare a fost una, pe care n-am filmat-o fiindcă mi-a fost târşă că mă prinde, erau mai multe, făceau gălăgie şi una a tras de uşa veceului în care eram eu pitit. Noroc că eram suit pe veceu şi nu mi se vedeau picioarele. Bă, s-a băşit asta, de m-a asfixiat. S-a băşit , s-a căcat , s-a pişat. Atunci am realizat că femeile sunt împuţite şi căcăcioase. Mult mai scârboase decât noi :)) Mamă..ştii cât s-a căcat asta? Noi bărbaţii ne căcăm puţin.

 20. #42

  Şi cum m-a prins femeia de serviciu. Tot aşa eram într-o zi, băgat în veceu şi la un moment dat aud- ,,bum, bum, trosc”. ,,Ocupat??”” , zice ea Eu , îmi fac o voce pitigaiata de femeie şi zic – ,,deaaaaa” – dar, aşa ştiţi cum, mi-am făcut voce să sune ca de femeie. :))) Nu zice nimic aia. Auzeam io zgomote pe-acolo, înseamnă că dădea cu mopul, spăla. Trec vreo trei minute, încep să mă treacă căldurile. Cum ies eu d-aici? Vine asta: ,,Gata, ce faceţi, a trecut un sfert de oră, ieşiţi că am treabă”. Zic : ,,mamă am pus-o , ce să fac.”. ZIc în gândul meu- dacă nu-mi făceam voce de femeie, puteam să ies cu tupeu să mă fac că vorbesc în altă limbă şi am greşit toaleta, n-am ştiut, dar aşa? ” Şi ce-mi vine în cap? Zic, tot cu voce de femeie: ,,5 minute, imediat. mă scuzaţi”, după care ea va trage din nou de usă. Eu în timpul ăsta -5 minute, nu mai zic nimic, mă urc şi săr în veceul celălalt. ZIs şi făcut. Ea dereticea pe acolo şi iese puţin din toaletă. Nici n-a simţit când m-am urcat şi am trecut în celălat veceu. Acum trebuia să aştept să tragă de uşă, s-o deschidă şi să vadă că nu-i nimeni. Si exact aşa face.

  Deschide uşa şi apucă să zică- ,, unde dracu…?!!..” La care io din veceul alăturat – ZBAM!! trântesc uşa şi o iau la fugă să ies din toaleta femeilor :))))
  Si-aud în urma mea- ,,fir-ai al drac…” Si-aud şi-o găleată trântindu-se, pesemne a aruncat după mine. Degeaba fugisem demult. :)))))

 21. #43

  Pe usa scria „Femei”, iar cand am intrat, am gasit numai wc-uri.

 22. Frumos , senzatieeee frateee ! Moare Columbeanu daca vede filmarea :))

 23. #46

  Fake, cea mai încăpătoare toaletă pe care am văzut-o eu era pe un 777-300ER (unde ER înseamnă Extended Range) și nu încăpeau două persoane în condiții normale. Ăia trei au intrat cu greu, de dragul poantei.
  Nu mai comentez despre faptul că precedurile le interzic stewardeselor orice fel de comportament indecent, și nici una nu ar risca să fie dată afară instant. Sau despre camerele de supraveghere prezente cam peste tot în avion.