Uber are organe mai mari decat Firea

Uber a lansat astăzi serviciul cu maşini 100% electrice, Uber GREEN, în cadrul unui eveniment la care au participat şi Hans Klemm, Ambasador al Statelor Unite, Ion Câmpeanu, Secretat de Stat în cadrul Ministerului Mediului și Iulian Iancu, Președintele Comisiei pentru Industrii și Servicii.

Deci cum e aia când la lansarea unui serviciu ilegal, borderline infracțional (conform legii, dacă eu sunt prins că iau la ia-mă nene oameni, deci nu taxi, ci car sharing, iau 5000 de lei amendă), se duc reprezentanții guvernului, ăia care au dat legile care, teoretic, interzic acel serviciu?

Partea funny este ce semnal primește Gabriela Vrânceanu Firea Pandele Șicâțiormaififost de la colegii de partid? Ea interzice Uber în bucurești, partidul îl aplaudă la lansări? Țoapa din voluntari nu mai are nicio putere în partidul ăla? Sau Uber a decartat sumele necesare la PSD și acum totul e în regulă?

Ceva nu e kosher în treaba asta.
PS: Ar fi interesat ce caută directorul de la Lets do it, romania, în toată mizeria asta.

10 comentarii

 1. #1

  Hai sa ne intrebam cum o companie detinuta de Goldman Sachs, Morgen Stanley, Bechtel sicatiormaifi se pisa cu jet pe o elena ceausescu de voluntari. Foarte ciudat.

  0

 2. #2

  Bla bla car e legal? Ca avea reclama la tv…

  0

  • #3

   păi de ce n-ar fi? ăla chiar e ride sharing…

   0

  • #4

   Nici ala. Nicio forma prin care transporti pe altcineva si obtii foloase nu este legala daca nu ai licenta, autorizatie cu ITP la 6 luni, firma samd.

   0

 3. #5

  Am citit pe internet, mi-a zis un prieten si am auzit io pe surse, cum ca dna Gabi ar avea flota la Uber.
  Acu’, nu poti sa crezi orice tampenie, ca nu esti nebun, nici macar daca ti-o spune un șofer din flota ei.

  0

 4. #6

  Let’s fuck it, Romania!

  0

 5. #7

  Cine e director lets do it Ro?

  0

 6. #8

  Money, money, money
  I’ts so funny
  In a rich man’s world !

  0

 7. #9

  sigur a cotizat uber la firea și psd

  0

 8. #10

  ezact. e pe bani. si toti au nevoie de ei. si de bani.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Ce incredibil, declanșatorul mișcării #metoo a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane cu reclamanții săi. Și uite-așa se demonstrează două chestii interesante. Prima ar fi că femeile care s-au trezit pipăite brusc de HW voiau bani și nimic mai mult, adică un fel de prostituție prin tribunal. O femeie CU […]

Pentru că vă tot întrebați unde umblu și vai, cum îmi permit să nu scriu chestii, pentru entertainul maselor, uite umblu prin lume. Iar decembrie e luna mea liberă, în care scriu ce vreau eu, când vreau eu, dacă vreau eu.

Daca v-a trecut prin cap ca, de Craciun, sa faceti cadou celor dragi un PC sau un laptop, inseamna ca vreti sa il oferiti si cu o cheie de Windows originala. Asa ca prietenii nostri de la goodoffer24 au pregatit acea oferta speciala pe care o astepta toata lumea inainte de finalul […]