Uber are organe mai mari decat Firea

Uber a lansat astăzi serviciul cu maşini 100% electrice, Uber GREEN, în cadrul unui eveniment la care au participat şi Hans Klemm, Ambasador al Statelor Unite, Ion Câmpeanu, Secretat de Stat în cadrul Ministerului Mediului și Iulian Iancu, Președintele Comisiei pentru Industrii și Servicii.

Deci cum e aia când la lansarea unui serviciu ilegal, borderline infracțional (conform legii, dacă eu sunt prins că iau la ia-mă nene oameni, deci nu taxi, ci car sharing, iau 5000 de lei amendă), se duc reprezentanții guvernului, ăia care au dat legile care, teoretic, interzic acel serviciu?

Partea funny este ce semnal primește Gabriela Vrânceanu Firea Pandele Șicâțiormaififost de la colegii de partid? Ea interzice Uber în bucurești, partidul îl aplaudă la lansări? Țoapa din voluntari nu mai are nicio putere în partidul ăla? Sau Uber a decartat sumele necesare la PSD și acum totul e în regulă?

Ceva nu e kosher în treaba asta.
PS: Ar fi interesat ce caută directorul de la Lets do it, romania, în toată mizeria asta.

10 comentarii

 1. #1

  Hai sa ne intrebam cum o companie detinuta de Goldman Sachs, Morgen Stanley, Bechtel sicatiormaifi se pisa cu jet pe o elena ceausescu de voluntari. Foarte ciudat.

  0

 2. #2

  Bla bla car e legal? Ca avea reclama la tv…

  0

  • #3

   păi de ce n-ar fi? ăla chiar e ride sharing…

   0

  • Nici ala. Nicio forma prin care transporti pe altcineva si obtii foloase nu este legala daca nu ai licenta, autorizatie cu ITP la 6 luni, firma samd.

   0

 3. Am citit pe internet, mi-a zis un prieten si am auzit io pe surse, cum ca dna Gabi ar avea flota la Uber.
  Acu’, nu poti sa crezi orice tampenie, ca nu esti nebun, nici macar daca ti-o spune un șofer din flota ei.

  0

 4. #6

  Let’s fuck it, Romania!

  0

 5. Cine e director lets do it Ro?

  0

 6. #8

  Money, money, money
  I’ts so funny
  In a rich man’s world !

  0

 7. #9

  sigur a cotizat uber la firea și psd

  0

 8. #10

  ezact. e pe bani. si toti au nevoie de ei. si de bani.

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]