Da, Ucraina a fost furată

UEFA a recunoscut că Ucraina a fost furată și i s-a anulat un gol perfect valabil. Desigur, conform regulilor, nu există nici un fel de repercusiune, vorba aia, mai greșește omul. A, să se rejoace meciul?
Fiți serioși, se greșește atât de rar în arbitraj, o dată la 1000 de faze.

Știți sper, că domnii din conducerea fotbalului mondial consideră chestiile astea ca făcând parte din farmecul jocului și că nu au nici cea mai vagă intenție de a introduce monitorizarea video a jocului. În pofida faptului că în joc sunt milioane și milioane de euro.

Sau tocmai din cauza asta…

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

28 comentarii

 1. urata faza cu golul. Ma gandesc ca poate cu golul punctat Ucraina ar fi tras mai tare si ar fi reusit sa-i trimita acasa pe englezi.

  Thumb up 0
 2. #2

  Ucraina oricum trebuia sa marcheze, chiar daca nu primea gol.

  Thumb up 0
  • #3

   da, dar altfel joci la 1-1

   Thumb up 0
  • #4

   Asta-i cam ca la noi. Pierde o echipa cu 4-0 si zice: „pai la 1-0 pt aia trebuia sa primim o lovitura libera de la 40 de metri, nu se stie ce iesea, putea fi 1-1 si altfel joci la 1-1”. Nici macar in tenis unde e atat de simplu nu se poate analiza fiecare faza (ai 1 challenge pe set, parca).

   Thumb up 0
  • #5

   La tenis ai 3 challenge-uri pe set si se consuma numai daca nu ai dreptate. In cele mai multe cazuri e suficient ca se elimine orice dubiu ca ai pierdut din cauza arbitrului.
   E drept ca inca mai sunt plangeri ca nu i-a dat voie arbitrul la challenge pt ca l-a cerut prea tarziu asa ca nici aici nu sunt 100% problemele rezolvate dar totusi un punct in tenis nu prea face cat un gol la fotbal.

   Thumb up 0
  • Da, exista pentru 6 turnee.

   Thumb up 0
 3. #7

  pana la urma tot o sa puna ceva camere macar pe linia portii ca in ultima vreme sunt multe faze de genu asta…

  Thumb up 0
 4. #8

  Imi venea sa plang de ciuda ca golul nu a fost validat. Este inca dovada de ce ar trebui sa fie introdusa monitorizarea video sau macar un senzor in minge, dar in acelasi timp ii si o dovada de ce nu este dorita aceasta tehnica in joc, deoarece astfel fazele pot fi interpretate in favoarea unora.

  Thumb up 0
  • #9

   daca s-ar face asta, nu ar mai putea castiga cine trebuie

   Thumb up 0
 5. #10

  Sunt camere pe linia portii. Doar ca nu au nici un fel de atributie oficiala ca sa zic asa.

  Problema este ca, trecand peste camere, este un arbitru pe linia portii care sta la 5 metri de bara si el asta trebuie sa vada, daca intra mingea in poarta sau nu. S-a dovedit a nu stiu cata oara ca aia sunt mai mult decat inutili.

  Thumb up 0
 6. Peste tot la fel ! Mai glumesc si ei ! Marketingul din fotbal e beton !

  Thumb up 0
 7. Daca ar fi dupa mine, as fluiera gol doar cand se scutura plasa

  Thumb up 0
 8. #13

  Remember Urs Meier 2004?

  Thumb up 0
 9. Probe video în fotbal nu vor introduce niciodată. S-ar opri jocul de prea multe ori și ar deveni plictisitor spectatorilor.

  Thumb up 0
  • #16

   Nu zice nimeni sa se judece toate fazele cu proba video. Doar cand se da un gol din offside/cu mana sau cand dai un cartonas rosu sau un penalty.

   Thumb up 0
  • #17

   Asa s-a spus si despre NHL, NBA sau NFL/AFL si uite ca au multe jdemii de spectatori in ciuda review-urilor dese.
   Totusi inca sunt o gramada de restrictii. In NBA spre exemplu nu se poate anula o decizie de pe teren decat in cazul expirarii ceasului(sfert, 24 de sec, 8 sec) a deciziei daca un field goal a fost de 2 sau de 3 sau out-urile.

   Thumb up 0
 10. #18

  Nu cred ca i-au furat,tinand cont ca jucau la ei acasă,si cum sa se rejoace meciul?Ar da tot programul peste cap.Ucrainienii daca erau buni băteau pe Franța si se calificau.

  Thumb up 0
 11. arhi, a fost furata de n-a mai putut.

  cu doua minute inainte de faza golului: ratare imensa ucraina. Cam juma de metru ofsaid
  la faza cu golul anulat: ofsaid.

  Thumb up 0
 12. #23

  ala cu Bulgaria daca mai stiti de la CM. Se lasa asa ca sa se califice echipe bogate in dauna celor sarace, cati bani cheltuie acum englezi pe cazare si masa si cati cheltuiau ucrainieni la ei acasa? Corect?

  Thumb up 0
 13. #25

  Bine,i-au furat!Ai dreptate,nu vazusem fotografia inainte.

  Thumb up 0
 14. #26

  Si la mondialu din 2010 Anglia a fost furatata exact in acest fel , doar ca acolo mingea intrase mai mult la golul lui Lampard din meciul cu Germania cand scorul era 2-1 ptr. nemti.Altfel se juca la 2-2…
  Chiar cred in prostia arbitrilor.

  Thumb up 0
 15. Cand Blaterica (ce nume predestinat) si acolitii lui isi vor vedea de treaba in alte sfere decat cele sportive (de preferat intr-un penitenciar) probabil se vor intrezari speranta de curatenie. Pana atunci, traiasca banu`!

  Thumb up 0