Udrea s-a decis sa ii faca un copil lui Basescu

Dacă citești presa rromânească cu atenție, ajungi să afli când fac potentații vremii sex și cu cine. A, și de ce.

Ați prins ideea, da? Băsescu tânjește după nepoței sâmbătă, duminică Udrea decide că e momentul să aleagă dacă e animal sau poziție.

10 comentarii

 1. De nepoţei are nevoie, nu de copii. Eba trebuie să stea pe „poziţie” :-)

  0

 2. la cum se comporta, udrea sigur este animal. dar nu capra, aia este folositoare la ceva.

  0

 3. #3

  Waw, creste natalitatea! Tocmai ce nascu si a lui Vranceanu-Firea-Pandele…..toti sunt cuminti pana se fac mari……dupa aia se baga in politica http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/florentin-pandele-culmea-fericirii-baietelul-sanatos-cuminte-plange-221269.html

  0

 4. Orice se poate interpreta :)

  0

 5. #5

  Am mai spus-o, o repet si imi asum criticile voastre. Lasand la o parte contextul si „pozitia” (sociala) eu ash fute-o pe Udrea. Si DA, i-ash da si-o muie. Am fost sincer,ce plm.
  PS. Elena (la multi ani, sugea-mi-ai puma), daca Base nu mai poate, pot fi eu tatal copilului tau?

  0

 6. #8

  Oricum se stiu bine.Cum credeti ca a ajuns Udrea minstru?

  0

 7. #10

  mersul pe jos

  0

Citește și...

Băieții ăștia care întorc de pe banda 1 ar trebui să aibă permisul anulat, simplu, fără discuții și fără drept de a-l mai luat minim câțiva ani. Accidentul e din Constanța, unde s-au strâns incompentenții volanului, alături de Călărași și Argeș.

Articol scris de Major Tom, care s-a mutat odată pe Jupiter, pentru că i-a plăcut mai mult gravitația de acolo. Tigăile jos, fetelor. Știm că nu sunteți ITste și că aveți o minte genială. Ideea din spatele titlului este alta. N-am cum explica bărbaților computația cuantică fără a explica fizica cuantică. Cum să […]