Dor de Udrea

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat pe Facebook o o nouă fotografie cu fiica sa, a doua după ce Udrea a fost reţinută de Interpol, alături de comentariul „Dor de mami”. El mai afirmă că nu înţelege cum unele persoane din România „găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni din braţele mamei”.

Înțelegeți cum vine treaba asta?
Pisoiul ăsta preplătit stă și o gonadează pe Udrea, în Costa Rica, pe banii mei, furați de mă-sa în cei 10 ani cât a fost gonadată de Băsescu și acum plânge de durere, în casa din Costa Rica, unde stă pe banii mei și hrănește plodul cu lapte praf cumpărat din banii mei, furați de Udrea și NU ÎNȚELEGE CUM GĂSIM SATISFACȚIE ÎN ASTA.

Simplu. Aș plăti să văd imagini cu Udrea luată de poliție și o polițistă smulgându-i, la propriu, copilul din brațe. Aș fi fericit și aș avea juisări nocturne mult timp după asta.

Din păcate, știu doar că e un circ sinistru și că nu se va întâmpla nimic. Aștept cu interes ca statul costarican să dispună o analiză genetică a copilului, să vedem cum o cheamă pe Carla Maria del Fuentez y Gasset, mama adevărată a copilului.

Mamă, ce m-am enervat, auzi, cum să smulgi copilul? CU 2 MÂINI!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. #1

  Puii mei, copilul nu are nici o vina ca ma-sa s-a hotarat brusc la 40 de ani ca vrea copil. Ca asa are sanse mai mari sa scape de extradare si puscarie e doar o coincidenta (!NOT).
  Si cum ziceam, copilului ii doresc viata lunga, sanatoasa si sa tina ascuns cat mai bine cine-i maica-sa, ca noi cu ea avem ceva, pe ea o vrem cu catuse, zambind de dincolo de gratii. Poate si o pune si de o familie ne-traditionala acolo.

  Thumb up 14
 2. #2

  Poate ajunge la vreun homosexual de asta din romania

  Thumb up 18
 3. #3

  Ce vina are copilu?

  Thumb up 8
  • ce treaba are una cu alta? sa o lasam libera pentru ca nu are nicio vina copilul?

  • #5

   Prietena ei, Iacobriți nu a făcut pușcărie? și a fost și ea mamă de 2 copii. Dacă era o țigancă la furat cu plodul în brațe, toți o huleau, fiindcă e țigancă.

   Thumb up 23
  • #6

   Am zis eu ceva de ea? N-am zis . Ea poate sa intre la puscarie . Dar ce vina are copilu – ca tu despre copil vorbesti…

   Thumb up 4
 4. #7

  părerea mea e că numai scapă și ajunge la târgșor, printre criminale, șobolani și ploșnițe

  Thumb up 1
 5. #9
  Anton

  Eu nu pot sa trec de focusul si centrarea pe tzatze din poza 2.

  Thumb up 4
  • #10
   Arhi

   my baby caught me titting

  • #11

   Udrea initiaza categoria porno MWBCELILF („Mothers Who Bought Children to Escape the Law” I’d Like To Fuck)

   Thumb up 2
 6. #12

  Copilul are vina ca masa e hoata si pușcăriașa. Ghinion.

  Thumb up 0
 7. #13

  Zi-i bre, direct, c-o fute pentru banii furati! Nu de alta, da’ sa priceapa si astia care n-are talentu’ cu mingea a lu Cartarescu.

  Thumb up 5
 8. #14

  Nu mai puneti poze cu cersafurile voastre! Nu mai puneti poze cu cersafurile voastre! Nu mai puneti poze cu cersafurile voastre! Nu mai puneti poze cu cersafurile voastre! Nu mai puneti poze cu cersafurile voastre!

  Nu mai pot sa vad cearsafuri mototile din paturi matrimoniale, nu inteleg nevoia oamenilor de a arata asa ceva sub diferite pretexte: pisici, caini, copii, tate etc

  Mai sunt si unele „vedete” care isi prezinta casa inclusiv dormitorul. Horrrooor!!!

  Thumb up 3
 9. #15

  Doar eu vad ca seamana la ochi cu Base? Copilul.

  Thumb up 3
 10. #17

  Faza tare e ca au si susținători pe pagină! Morții lor de hoți!

  Thumb up 1
 11. #18

  Stai nene, cine smulge copilul? O smulgem pe masa care a muls la rându-i poporul roman.

  Thumb up 1
 12. #19

  Eu as plati sa vad un remake la „Caged Heat” cu Udrea in rolul principal. Dupa rezultatul referendumului am prins curaj si recunosc.

  Thumb up 0
 13. #20

  aparent e un intreg grup de mamici si tatici care s-au retras spre costa rica:
  https://www.g4media.ro/anchete

  Thumb up 0
 14. #21

  Detest comentariile de genul ”copilul nu are nicio vina”. Ce crezi, e demonstrat stiintific ca parte din comportamentul social al parintilor va fi o componenta din in ADN-ul plozilor. Daca ma- ta e o ratata, ghinion, genetic, vei fi si tu o ratata sau un ratat. De asta sunt cazuri cu plozi luati de la casa de copii, crescuti in familii absolut normale, dar care ajung niste gunoaie ordinare si-si omoara familia adoptiva.

  Stiintele exacte nu mintE.

  Thumb up 0