Dor de Udrea

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat pe Facebook o o nouă fotografie cu fiica sa, a doua după ce Udrea a fost reţinută de Interpol, alături de comentariul „Dor de mami”. El mai afirmă că nu înţelege cum unele persoane din România „găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni din braţele mamei”.

Înțelegeți cum vine treaba asta?
Pisoiul ăsta preplătit stă și o gonadează pe Udrea, în Costa Rica, pe banii mei, furați de mă-sa în cei 10 ani cât a fost gonadată de Băsescu și acum plânge de durere, în casa din Costa Rica, unde stă pe banii mei și hrănește plodul cu lapte praf cumpărat din banii mei, furați de Udrea și NU ÎNȚELEGE CUM GĂSIM SATISFACȚIE ÎN ASTA.

Simplu. Aș plăti să văd imagini cu Udrea luată de poliție și o polițistă smulgându-i, la propriu, copilul din brațe. Aș fi fericit și aș avea juisări nocturne mult timp după asta.

Din păcate, știu doar că e un circ sinistru și că nu se va întâmpla nimic. Aștept cu interes ca statul costarican să dispună o analiză genetică a copilului, să vedem cum o cheamă pe Carla Maria del Fuentez y Gasset, mama adevărată a copilului.

Mamă, ce m-am enervat, auzi, cum să smulgi copilul? CU 2 MÂINI!

21 comentarii

 1. #1

  Puii mei, copilul nu are nici o vina ca ma-sa s-a hotarat brusc la 40 de ani ca vrea copil. Ca asa are sanse mai mari sa scape de extradare si puscarie e doar o coincidenta (!NOT).
  Si cum ziceam, copilului ii doresc viata lunga, sanatoasa si sa tina ascuns cat mai bine cine-i maica-sa, ca noi cu ea avem ceva, pe ea o vrem cu catuse, zambind de dincolo de gratii. Poate si o pune si de o familie ne-traditionala acolo.

  0

 2. #2

  Poate ajunge la vreun homosexual de asta din romania

  0

 3. #3

  Ce vina are copilu?

  0

  • ce treaba are una cu alta? sa o lasam libera pentru ca nu are nicio vina copilul?

  • #5

   Prietena ei, Iacobriți nu a făcut pușcărie? și a fost și ea mamă de 2 copii. Dacă era o țigancă la furat cu plodul în brațe, toți o huleau, fiindcă e țigancă.

   0

  • #6

   Am zis eu ceva de ea? N-am zis . Ea poate sa intre la puscarie . Dar ce vina are copilu – ca tu despre copil vorbesti…

   0

 4. #7

  părerea mea e că numai scapă și ajunge la târgșor, printre criminale, șobolani și ploșnițe

  0

 5. #9
  Anton

  Eu nu pot sa trec de focusul si centrarea pe tzatze din poza 2.

  0

  • #10
   Arhi

   my baby caught me titting

  • #11

   Udrea initiaza categoria porno MWBCELILF („Mothers Who Bought Children to Escape the Law” I’d Like To Fuck)

   0

 6. #12

  Copilul are vina ca masa e hoata si pușcăriașa. Ghinion.

  0

 7. #13

  Zi-i bre, direct, c-o fute pentru banii furati! Nu de alta, da’ sa priceapa si astia care n-are talentu’ cu mingea a lu Cartarescu.

  0

 8. #14

  Nu mai puneti poze cu cersafurile voastre! Nu mai puneti poze cu cersafurile voastre! Nu mai puneti poze cu cersafurile voastre! Nu mai puneti poze cu cersafurile voastre! Nu mai puneti poze cu cersafurile voastre!

  Nu mai pot sa vad cearsafuri mototile din paturi matrimoniale, nu inteleg nevoia oamenilor de a arata asa ceva sub diferite pretexte: pisici, caini, copii, tate etc

  Mai sunt si unele „vedete” care isi prezinta casa inclusiv dormitorul. Horrrooor!!!

  0

 9. #15

  Doar eu vad ca seamana la ochi cu Base? Copilul.

  0

 10. #17

  Faza tare e ca au si susținători pe pagină! Morții lor de hoți!

  0

 11. #18

  Stai nene, cine smulge copilul? O smulgem pe masa care a muls la rându-i poporul roman.

  0

 12. #19

  Eu as plati sa vad un remake la „Caged Heat” cu Udrea in rolul principal. Dupa rezultatul referendumului am prins curaj si recunosc.

  0

 13. #20

  aparent e un intreg grup de mamici si tatici care s-au retras spre costa rica:
  https://www.g4media.ro/anchete

  0

 14. #21

  Detest comentariile de genul ”copilul nu are nicio vina”. Ce crezi, e demonstrat stiintific ca parte din comportamentul social al parintilor va fi o componenta din in ADN-ul plozilor. Daca ma- ta e o ratata, ghinion, genetic, vei fi si tu o ratata sau un ratat. De asta sunt cazuri cu plozi luati de la casa de copii, crescuti in familii absolut normale, dar care ajung niste gunoaie ordinare si-si omoara familia adoptiva.

  Stiintele exacte nu mintE.

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum câteva săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am crezut, […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]