7 comentarii

 1. Pana la urma au ajuns multi sa-l regrete.Astept sa vad ce argumente au cate unii.Eu nu m-am decis, fiindca eram prea mic si nu am prins decat 12 ani in comunism, dar am vazut in mare in ce consta regimul respectiv.

  Thumb up 0
 2. Eu am prins 13 ani jumate de comunism 🙂 si inca 17 de „comunism cu fa?? uman?” ?i nu pot s? spun dec

  Thumb up 0
 3. Looser nu zic ca nu ai dreptate. Insa nici nu tre’ sa le „dam …” unora carora poate le-au murit copiii crezand intr-un ideal. Te-ai intrebat cumva daca, aveai 19-20 de ani atunci ce faceai ? Daca nu cumva credeai si tu cu ardoare in acea idee ? Hai sa nu mai judecam fara sa ne punem si in pielea lor !

  Thumb up 0
 4. #4

  Luzar, e usor sa aruncam cu kkt sau sa dam pula. Desi daramarea comunismului era planificata de ochi albastri si alte uniforme cu vulturi sau fara, oamenii aia n-au iesit in strada manati de vreun serviciu secret. Ca s-au folosit altii de ei, e alta mancare de peste.

  Thumb up 0
 5. #5

  Looser, nimeni nu e asa de naiv, nu acuma. Considera insa asta: http://www.white-wolf.ro/?p=431

  Thumb up 0
 6. Nu imi dau seama de ce ADEVARUL nu a iesit la iveala? De ce au murit atatia oameni???

  Thumb up 0
 7. Pentru cei care nu sunt de acord cu comentariul meu (nr.2) de la acest post… Am spus ca le dau… CELOR CARE INCA MAI CRED CA MISCARILE RESPECTIVE DE STRADA AU FOST INITIATE DE POPULATIA TARILOR IN CARE AU AVUT LOC. Deci va rog nu interpretati gresit. Mama mea a fost un participant destul de activ la miscarile de strada din Sibiu si nici macar „Certificat de revolutionar” nu si-a luat…
  Pentru cei cazuti in Decembrie ’89… am un singur cuv

  Thumb up 0