Ultimele știri de pe frontul luptei PSD vs PSD

Nu, aia cu Grindeanu e omul serviciilor deja s-a dat. Alta.
UDMR a cerut recunoașterea unei forme de autnomie pe criterii etnice pentru a susține moțiunea de cenzură antiPSD a PSD-ului.

Nu-i așa că sună frumos? Sunt convins că Dragnea ar accepta fără să clipească, problema e că fix votanții lui sunt aceiași idioți cu nu ne vindem țara, ungurii ne vor ardealul, la budapestă, băieți.

Din această dilemă, nu puteți ieși.

22 comentarii

 1. #1

  <insert ras homeric here>

  0

 2. Noi ardelenii sintem sau nu de alta etnie cu voi, mitici? Numa-ntreb…

  0

  • #4

   inainte de aparitia ardelenilor pe aceste meleaguri nu exista conceptul de etnie. apoi au inceput sa ramana fara cai si de oftica au inceput cu mizeria asta cu etnia.

   0

 3. #5

  Saaaaauuuuuu…. N-au stiut cum sa-i spuna ca nu se baga, si, stiind in principiu ca Dragnea nu poate spune da, oricat si-ar dori puterea, au bagat-o pe asta.

  0

 4. #6

  Prost e al de da nu al de cere. Si prosti se gasesc destui. N-au gandit-o rau udemereii, da e asa de porc ca nici macar penalii astia nu or sa accepte.
  Prin urmare motiunea pica.
  In alta ordine de idei, sa puna careva capacul ca prea a inceput sa puta.

  0

 5. Eu zic ca daca tot isi doreste cu ardoare udmr-ul Ardealul,sa ii ajutam pe fratii nostrii ungurii, prin a le face o mica bucurie si sa realipim mica provincie hungureasca taman de centenar-ul Marii Uniri, asa de proba sa vedem cum s-ar vedea e harta… dar nu ca la 1919… :))) … ci mai mult nitel, zic, nu dau cu parul :D

  0

  • #8

   Acum, lasand la o parte dragostea pe care o purtam noi lui Tim, ceva, ceva dreptate are… In sensul in care in perioada 1914 – 1916, dornice sa vada Romania in razboi de partea lor, Franta si Rusia mersesera pina acolo incat sa promita verbal insa, granita Romaniei pe Tisa. Nici prea multa dreptate nu are, pentru ca in secret, intelegerea Frantei si Rusiei era sa nu recunoasca nimic din ce fusese promis verbal Romaniei.

   0

  • Genghis Han (bunicul lui Kublai), nu ma, dupa ce s-a terminat ww1, Romanaia a ocupat Ungaria la modul total… a fost provocata de noul partid bolsevic atunci la putere si armata le-a luat jucaria. La insistentele Frantei, politice si diplomatice romanii s-au retras dupa cam 5 sa u6 lun ide ocupatie romaneasca in hungaria… e fapt, nu vorbe, putin stiu lucrurile astea…

   0

 6. #10

  Nu e nici o dilema, Dragnea nu își permite să aibă ungurii împotriva lui așa că o să le ofere orice azi și apoi o să denunțe manipularea de presă o săptămână și apoi o să explice că Grindeanu a luat decizia autonomiei și gata. Când ai antenele in buzunar totul e posibil.

  0

 7. #11

  Mă așteptam la un râs homeric.

  0

 8. #12

  cred ca daca se inclina balanta in partea cealalta si Grindeanu o sa aiba sorti de izbanda, ii vor cere si lui acelasi lucru ca sa-l sustina :)

  0

 9. #13

  A mai cerut udmr-isti si aia cu respingerea fameliei traditionaliste, adica sa se admita casatoria pe baza de romani fwututi in kur de unguri, cat si aceea cand romanca da doar limbi la pasaretul panonian!
  Livache a fost de acordeon, si cu asta am mai rezolvat o problema stringenta a romanicii! Suntem la nivel de Hollandia, bai ce tare e si o motiune de cenzura!

  0

 10. #14

  61% dintre romani nu dau doi bani pe acest lucru si nici pe altele care paradesc tara.

  Eu tot astept caderea guvernului ca sa se deprecieze leul si sa mai schimb niste euro in lei:))

  0

  • #15

   chiar toti vor sa isi faca concediul in tarA?

   0

 11. #16

  Asta nu-i o problemă. Alde Dragnea se chişă vânjos pe votanţii lui, fără consecinţe la următorul vot. Memoria votanţilor PSD ţine cât litra de răchiu într-un bar de moldoveni.

  0

 12. #18

  @Cetin – off: la mobil nu mai apare „fast scroll up” cu deștu’n sus și reclama e …cât china spre dreaaaaaaapta.
  O zi bună ☺

  0

 13. #19

  cred ca in udmr se aude ecoul de la cate palme isi dau aia ca sa isi revina din socul unei asemenea sanse de santaj.

  0

 14. #20

  PSD va lua 40 % indiferent ce vor face . Hipserii nu voteaza iar pe restul nu ii intereseaza . La alegeri se da vina pe greaua mostenire si cazul e rezolvat .

  0

  • #22

   Bă, și ziua de naștere vor să mi-o ia?

   0

Citește și...

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]

Și dacă tot am scris azi de PNL/PDL, să închidem ziua politică tot cu ei. Azi s-a votat în senat legea alegerilor locale în 2 tururi de scrutin. A fost respinsă cu surle și trâmbițe cu 44-31. De ce? Pentru că aleșii PNL au binevoit să iasă din sală la vot. Mai exact, […]

Vă scriu de pe patul spitalului, sunt în mare suferință, vă rog să aveți milă de data asta, că n-am avut nici hârtie de ciornă, am scris direct așa, pe blog. Vacanță la țară, la Constanța. În mod normal mă duc acolo să mă refac. M-am trezit cu o migrenă de genul feminin. […]