In timp ce noi spargem seminte cu ochii bulbucati in gura „simpaticilor” ce dansează in curul gol la măsute, povestind nimic, altii muncesc. Stiati ca este a şasea zi de lucru a Comisiei pentru revizuirea Constituţiei ? Pe langa eternele teme despre cum sa le furam Tinutul ungurilor, cum sa castram homosexualii, s-au propus si modificari importante.
Printre ele, adoptarea unui amendament al grupului PSD, care zice asa:
Senatul numeşte Avocatul Poporului, trei dintre judecătorii CCR, conducerea Consiliului Legislativ, consilierii Curţii de Conturi, preşedintele AEP şi directorii SRI, SIE, SPP şi STS.
Ieri si-au dat seama ca 5 ani sub acelasi carmaci sunt totusi cam multi. Mai bine patru. Si in astia patru, carmaciul nu mai are voie sa ceara urmărirea penală a miniştrilor şi nici să-i suspende din funcţie. Si este obligat sa accepte premierul propus de partidul sau alianţa care a câştigat alegerile.  Intre timp, plangaciosul abuzat de Patriciu, Voiculescu, televiziuni, natura, tine una si buna : unicameral cu 300. Daca nu, face o nefacuta si boicoteaza totul:  „Cu certitudine voi reacţiona decent, în spiritul Constituţiei, dar vor reacţiona la neluarea în consideraţie a referendumului din 2009” . Normal ca poate, doar e TRAIAN BASESCU. Si tinand cont de noile modificari din Constitutie, s-ar parea ca Traian este ultimul Cezar. Bine ca mai e putin si-i expira mandatul. Cu asa legi, s-ar fi plictisit de moarte.
Sunt melancolic si trist. In curand, crucisatorul se retrage-n port. O sa-l plangem mai rau ca pe Becali. Va imaginati drama nationala, daca o sa stea inchis exact atunci cand Udrea o sa zburde libera de sub cocos ?