17 comentarii

 1. Pingback: Stas Sushkov on wordpress.com!
 2. Ultimul post despre excursia voastra, sper….nu in general.
  PS: Pune berea la rece.

 3. NU MAI BEAU IN VIATA MEA!!!!

 4. dupa ce ca v-au scos la aer ,mancare si bautura mai faceti si pe lupu moralist :))

 5. da ma da bine /

  ermmm … nu mai consuma alcool la peste 33 de grade afara, nu in sticla … si …puii mei ai fost mai beat aici si acum decat acolo :)

 6. ba eram proaspat trezit din somn.

 7. frateee, imi furi gloria?
  cum adica tu ai borat in piscina?
  ce parere isi fac fanii mei acuma?

 8. haidi bre, de ce ai tu impresia ca faceam eu ca balena? a?:)))))))))

 9. Am luat act :)
  Proaspat trezit din somn, (mai) aveai ceva sa-i transmiti domnijuarei Mihaela.
  Acum move on, Luke BlogWalker :P

 10. MasterMoll, bloggerul nu e cu nimic mai putin om sau imperfect decat oricare alt locuitor al planetei Pamant.
  ce s-a petrecut in Balgheria e si omenesc si romanesc si cat se poate de blogging style. Cata vreme s-a intamplat de ce sa pretinzi ca nu e asa ?
  Daca nu arati ce si cum a fost crezi ca nu se afla sau crezi ca dispare tot ceea ce a fost bun sau rau ? -acolo s-au intamplat facts of life; e absurd sa crezi altfel sau sa consideri ca trebuie ascuns sub presh.
  Dar tocmai pentru ca a fost DOAR un moment, trebuie tratat ca atare si nu intins asemeni elasticului in ideea ca poate sa fie transformat in altceva.
  Atat de catre participanti cat si de catre cititorii acestora.
  zoso, lasa bah, tu ramai lider de piatza pe sectiunea „pipiloiu’ celebru” pentru 2007
  Arhi, ai si un raspuns la jisu’

 11. Si cu asta subiect inchis.Sau nu?

 12. De?i nu mi-a pl?cut exprimarea „lovingvama ?la”… treac? mearg?. Mersi c? ai amintit de mine :D

  Mihaela de la Bussines Standard (care e speriat? de puli bombe)… asta a fost concluzia mea, ?i a lui zoso.

 13. Mie imi place ca-ti asumi niste lucruri, ca folosesti un limbaj comun (desi uneori colorat) si ca le dai peste nas unora.
  Go on !!!

 14. #15

  DISGUSTUNG

 15. asta banuiesc ca inseamna „te vreau” intr-o limba…de circulatie internationala

 16. #17

  1.) Probabil ca don’shoara Mihaela se bese mai frumos ca tine, pentru ca – absolut sigur – nu are burtzuloiul tau umflat :-)

  2.) In momentul in care voi faceti atita caz, tam-tam, trompetzica etc. de pishat si borit in piscina, inseamna ca this is it, respectiv atita va duce capul! Toata lumea borashte de la multa bautura… ma rog, de pisat aiurea o fac mai ales aia mici, dar treaca-mearga. Din partea mea puteati sa va duceti si la curve sau sa va regulati in dos. Era fix treaba voastra.

  3.) Ceea ce nu intelegeti e ca voi va aflati acolo intr-un context oficial si toate chestiile astea afterparty trebuia sa la tineti in the closet. Nu v-a obligat nimeni sa ne aratati ca nu tineti la bautura si ca va purtati ca niste idioti cind sunteti beti. Voi ati vrut sa postati asta. Iar daca tot v-ati dat izmenele jos in fata natiunii, nu inteleg de ce dracu va mai bashicatzi acum ca vrea toata lumea sa va tufa! :-)

  4.) Felicitari pentru ArhiTV! Sper ca o sa faci un trademark din tzitzele tale fleoscaite si sudorii de pe frunte si o sa te vedem asa si la iarna :-)

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex