Un blog printre oameni

oare cand ajungi sa canti in fata unui stadion plin de oameni care vibreaza cu tine fiecare secunda ce simti? ma gandesc ca trebuie sa fie o senzatie de inaltare…dar oare cum cazi de acolo? trec de la stadioane pline si senzatii de inaltare la rufele mele care trebuie intinse si-apoi ma duc sa-mi trezesc copilul…

Blogul Danei Nalbaru.

25 comentarii

 1. Îmi pare rău, nu o cunosc.

  0

 2. Îmi plăcea fata asta când era la Hi-Q … parcă s-a schimbat „prea” radical :|

  0

 3. Imi place mai mult acum. Mi a placut si albumul online :) Este mai „om acum decat cand era la HI Q si canta melodii pt copii inapoiati ( multe dintre ele, bineinteles au avut si melodii decente)

  0

 4. Zi, tu Arhi, o femeie care mai stie si care e rostul ei a ? :D

  0

 5. Uman, sincer, fără aere de vedetă. E tot ce putem cere unui om şi nu prea găsim în rândul celor ca ea („vedetele”)

  0

 6. Eu is prea prost nu am inteles postu asta ?

  0

 7. Tulai Doamne….mey…cred ca peste 20% din populatia Romaniei are blog…

  0

 8. S-a maturizat şi Dana Nălbaru, evident. E de apreciat că a învăţat să îşi păstreze naturaleţea şi să nu se ascundă în spatele unei imagini de divă.

  0

 9. e frumoasa foc dana si canta si bine :)

  0

 10. Tanti Dana?

  0

 11. inca un site… comercial

  0

 12. untip tu pe cine mai acuzi acolo ? :))

  0

 13. #13

  Sunteti cam prosti nu stiu cum sa va zic… adica nu toti dar o parte prin comentariile astea, am crescut cu copii astia de la hi-q si ce au facut baietii a fost o magarie mare cu dana :) pacat. Eu o consider pe dana o Femeie si atat, prin acest cuvant definesc totul :) E trist ce ai luat tu arhi depe blogul ei, este trist ca totul se poate termina deodata dar totusi e un nou inceput placut, e frumos si trist.

  0

 14. #14

  Nu stiu de ce e trist sa iti intinzi rufele si sa iti trezesti copilul…oricum e mai trist decat sa nu ai timp de asa ceva deoarece esti mereu in turnee…

  0

 15. da candeste-te cum e sa fii huiduit de un stadion plin, vezi meciul de la paris unde imnul frantei a fost huiduit, atunci unde mai e sentimentul inaltator, atunci cazi in plin, e mai rau decat intinsul rufelor sau trezitul copilului.asta cu copilul nu ar trebui sa fie o bucurie :-?

  0

 16. arhi, iara intinzi „capcane” ;-))) ?

  0

 17. Dana a fost si ramane o femeie deosebita ! In mai multe privinte… E frumos de observat la ea ca o femeie „de cariera” ramane, mai presus de toate MAMA si nu are cum sa-si uite statutul… Nu e nimic injositor in acest lucru. Cariera si familia sunt lucruri total diferite dar in egala masura indispensabile omului in general, nu numai femeii.
  Imi place cum scrie si e de admirat ca e sincera, ca-si iubeste pustoaica si ca nu poarta in semnatura povara celebritatii !
  Mie mi-a placut mereu de ea indiferent de pozitia in showbiz, de statutul social sau de look-ul adoptat.

  0

 18. #18

  Te inseli daca tu consideri ca a pleca din trupa Hi-Q deoarece simti ca nu mai e locul tau acolo si ca nu mai faci ceea ce vroiai sa faci, ca iau altii toate deciziile pentru tine si ca te-ai indepartat prea mult de persoana care erai de fapt, e o cadere. Dimpotriva! E nevoie de multa vointa si tarie de caracter (cum nu stiu daca mai are cineva in tara asta) sa renunti la piedestalul pe care ai ajuns sau ai fost pus de diverse interese, pentru a redeveni OM. Prin ceea ce ai scris despre Dana nu ai facut decat sa scoti la iveala superficialitatea ta si a altor oameni in a judeca persoane despre care nu stii nimic.

  0

 19. octavian, iarta-ma ca te intreb, dar esti tampit? esti singurul de aici care a inteles asta. eu O ADMIR PE DANA NALBARU.

  0

 20. #20

  Da, imi recunosc greseala. Nu mi-am dat seama ca alea sunt cuvintele Danei, am crezut ca sunt ale tale si doar ultimul rand preluat din spusele Danei. Poti sa stergi comentariul meu, chiar te rog.

  0

 21. lasa, nu e problema, asta e, se mai intampla si neintelegeri

  0

 22. minciuni, minciuni! stim noi ca in secret il admiri de fapt pe florin de la hi-1 :))

  0

 23. da, il doresc…. :))

  0

 24. stim, stim :))

  hi-q zic

  0

 25. La ce stadioane sunt in Romania, as zice ca nu doare prea tare daca cazi. (cacaofonia este intentionata)

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]