Un cosmar

Am visat asta noapte ca am inselat-o pe nevasta-mea. Si inca fara sa vreau. Si cu soacra-mea in casa. How fuckin` pervert is that??

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. Is just a dream, just a dream…wakeeeeeee up.Eu cred ca ai fost corupt de fata din vis si sper sa fi meritat.Sti ce ar fi fost culmea?…sa te trezesti in miezul noptii si sa stragi cate te tine gura :”Nu vreau sa te fut, nu vreau” sau alte perversiuni :)

 2. hehehehe, asta ar fi fost bine… era ca in bancul cu betivul: „cucoana, nu pune mana pe mine ca sunt om insurat” :D

 3. Si soacra? soacra ce spunea? :D :))

 4. ceva de genul: Hai spal-o si treci la nevasta-ta

 5. Visul este legat tot de soacra.Probabil iti doreai ( in vis ) sa fii prins de soacra si sa aveti un punct de plecare pentru „discutii”.

 6. daca ai sti cum arata soacra-mea…te-ai impusca, sa nu mai vezi niciodata asemenea figura:))

 7. Se zice ca visele sunt dorintele sau gandurile care n-au fost duse la indeplinire…
  :)

 8. kosmin, m-am uitat la I am a legend, cu will smith, si in noaptea aia am visat ca ma fugaream cu niste zombi prin munti. aia sa fie dorinta mea refulata de a ucide zombineji?

 9. hahaahahhaaahahahha pune si u o poza cu soacra :))) :))))

 10. cat timp nu ai visat ca o inseli pe nevasta cu soacra, este ok. daca da, you are a pervert!

 11. maddy, daca tin eu minte din ce am vb noi….dar mai bine tac:)))

 12. Probabil ca acei zombi reprezentau acele persoane cu care nu te intelegi.Si chiar vroiai sa le faci ceva, dar si ele tie.
  :)

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]