12 comentarii

 1. Is just a dream, just a dream…wakeeeeeee up.Eu cred ca ai fost corupt de fata din vis si sper sa fi meritat.Sti ce ar fi fost culmea?…sa te trezesti in miezul noptii si sa stragi cate te tine gura :”Nu vreau sa te fut, nu vreau” sau alte perversiuni :)

  0

 2. hehehehe, asta ar fi fost bine… era ca in bancul cu betivul: „cucoana, nu pune mana pe mine ca sunt om insurat” :D

  0

 3. Si soacra? soacra ce spunea? :D :))

  0

 4. ceva de genul: Hai spal-o si treci la nevasta-ta

  0

 5. Visul este legat tot de soacra.Probabil iti doreai ( in vis ) sa fii prins de soacra si sa aveti un punct de plecare pentru „discutii”.

  0

 6. daca ai sti cum arata soacra-mea…te-ai impusca, sa nu mai vezi niciodata asemenea figura:))

  0

 7. Se zice ca visele sunt dorintele sau gandurile care n-au fost duse la indeplinire…
  :)

  0

 8. kosmin, m-am uitat la I am a legend, cu will smith, si in noaptea aia am visat ca ma fugaream cu niste zombi prin munti. aia sa fie dorinta mea refulata de a ucide zombineji?

  0

 9. hahaahahhaaahahahha pune si u o poza cu soacra :))) :))))

  0

 10. cat timp nu ai visat ca o inseli pe nevasta cu soacra, este ok. daca da, you are a pervert!

  0

 11. maddy, daca tin eu minte din ce am vb noi….dar mai bine tac:)))

  0

 12. Probabil ca acei zombi reprezentau acele persoane cu care nu te intelegi.Si chiar vroiai sa le faci ceva, dar si ele tie.
  :)

  0

Citește și...

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]

Am citit un comentariu cum că să pun tutorial, cum am făcut NAS din PC. Cred că s-a înțeles eronat. E un PC cu windows 10 pro, pe care este pus un Plex, pentru streaming de filme. E singurul lucru la care folosesc NAS-ul, nu fac backup, nu țin chestii în […]