Unde e bloggeri.ro?

A fost o initiativa misto. A facut valuri printre bloggeri. Celebri si mai putin celebri, s-au bagat in concurs. Deci a produs continut, si chiar continut de calitate.
A fost si un scandal. Si vad ca dupa prostia aia, nu se mai aude nimic de bloggeri.ro.
Asa usor poate disparea o idee buna, doar dintr-o cearta?
Il stiam pe buddha mai combativ…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

9 comentarii

 1. #1

  La ideea bloggeri.ro nu am renuntat inca…si am anuntat dupa cea de a doua editie ca e posibil ca in Februarie sa facem si a treia editie…
  Ideea e ca nu certurile alea tampite m-ar face sa renunt de tot la idee…ci dimpotriva, numarul redus de participanti si lipsa de interes ar face asta… Probabil intelegi cata munca e sa organizezi si sa intretii ceva de genul asta…. si daca intelegi gandeste-te cum e sa vezi la sfarsit ca doar 30-35 de oameni si-au dat interesul sa participe, comparativ cu alte porcarii unde apar instant 200-300 de bloggeri care se agita sa castige nu stiu ce rahat de laptop… Ma rog, ideea e ca mai dureaza o perioada pana bloggerii romani vor percuta cum trebuie la o astfel de initiativa… si nu stim inca daca noi, organizatorii bloggeri.ro, suntem dispusi sa ne acordam tipmul liber pentru a-i invata cum sa faca asta mai repede…

 2. eu cred ca daca s-ar face o campanie de promovare ar avea succes, chiar mai mare decat pana acum. si desigur, poate putin regandit la detalii.

 3. Arhi ce poza ai la avatar :)))))))))))))))))))))))))))

 4. adica nu iti place?!

 5. oare?? doar 30-35 de oameni au scris?? probabil unii nu au dat importanta concursului, iar ceilalti au scris doar de dragul flash memory’ului pe care il castigau FREE. So, daca vreti mai multi concurenti de ce nu investiti mai mult in publicitate?

 6. nu cred ca e necesara investitie LA PROPRIU pentru o initiativa care nu face altceva decat sa ofere premii pentru a scrie bine. Dar am putea pune toti umarul sa o promovam, pentru ca E CEVA, e ALTCEVA decat clasicile youtuburi si statusuri de messenger.

 7. Eu unu am avut certuri cu Buddha legat de concurs, dar mi-am dat seama dupa ultima editie a concursului ca am fost cam fraier. (oricum sunt fraier in general :) )

  Ideea e ca am ceva chestii ce l`ar putea ajuta in promovarea concursului. Si probabil destui bloggeri mari l-ar ajuta cu promovarea….atata timp cat au si ei ceva de castigat…sau nu.

  Daca Domnul Buddha vrea sa-i spun despre ce-i vorba…sa ma contacteze…

 8. dude, eu il ajut, fara sa fie nevoie sa castig nimic.
  a nu se intelege ca ma simt blogger mare.

  ci foarte mare:)))))))

 9. adica LOLLLLLLLLLLL

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex