Unde fac ITP-ul pe 2008

Am o rugaminte intensa si majora. Stie careva (desigur, din Constanta), unde as putea sa imi fac ITP-ul la Nova? Si pentru ca vreau sa o si repar in acelasi timp, as vrea sa fie un service unde mecanicii stiu ce fac, nu ca la service-ul Dacia de pe Soseaua Mangaliei, unde am fost sa imi regleze carburatorul, si asa de bine mi l-au reglat, incat a doua zi a trebuit sa mai dau un milion, sa mi-l repare in alta parte.
A, da, si daca e, sa mearga sa fac ITP-ul dand o micuta atentie ceva, ca nu am chef sa imi masoare noxele.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

  1. Poti incerca tot la Dacia, dar la iesire din Constanta. Palas spre Valu`.

    Lucreaza bine aia de acolo, daca le dai si ceva, dar e cam scump. :)

  2. iti pot da un nr de tel., omul te serveste daca stii ca nu treci ITP-ul, iti spune direct cat te costa, iti ia masina ti-o aduce in fata blocului cu toate facute. raspunde la mine pe blog daca te intereseaza

  3. nu ma intereseaza de-astea. totusi multumesc de oferta

  4. cu placere. eu asa am facut ca in ce hal era nu trecea nici la poarta ITP-ului. m-a costat cam 150 lei dar am capatat stampila…abia apoi mi-am rezolvat defectiunile. de reparat nu prea stiu ce sa zic, sunt multe service-uri dar nu garantez pentru niciunul. in general iti ia o galagie de bani si te trezesti cu aceiasi problema…sau cu altele. succes!

  5. La iesire din Constanta spre Valu, undeva pe dreapta. Langa reprezentanta IVECO daca nu ma insel.
    Si parca mai era si pe Aurel Vlaicu, intre Doray si CET, undeva pe acolo.

Citește și...

Astazi am avut program de vaccinare a copiilor, pentru ca ramasesem putin in urma. De fiecare data cand le faceam programare, zbang, raceau. Asa ca daca i-am prins pe amandoi fara virusi, am si fugit. Nu fiți idioți, vaccinati-va copiii, daca tineti la viitorul si la sanatatea lor.