Unde sunt magazinele alea ale ANAFULUI?

Tot aud la TV. ANAF a confiscat cutare chestie, va fi valorificată în magazinele anafului, a confiscat țâșpe baxuri de chiloți, tot în magazine. Și tot așa.

UNDE SUNT FRATE, MAGAZINELE ASTEA, că eu nu am reușit să dau de niciunul. Doar în Constanța era o mizerie numită La Confiscate, dar avea numai chestii mizerabile, la prețuri de magazin de lux.

22 comentarii

 1. E un magazin undeva pe Sos. Berceni, in sectorul 4. Str. Mariuca nr 14
  http://www.infolegal.ro/vezi-lista-magazinelor-cu-bunuri-confiscate-de-anaf/2010/12/13/ Aici gasesti lista completa.

  0

  0

 2. #2

  ”Magazinul este situat pe strada Măriuca nr. 14, în sediul unde a funcţionat Serviciul Gestiune Declaraţii (persoane juridice) din cadrul Administraţiei Finanţelor Publice a Sectorului 4. Programul este de luni până joi între orele 09.00-15.00.”…cica aici ar fi, dar n am verificat..:D

  0

  0

 3. Si la Timisoara era un magazin unde se vindeau produse confiscate din vama. Au confiscat o gramada de chestii faine si cica le vindeau la licitatie. Ori de cate ori mergeam pe la acel magazin nu vindeau decat niste vechituri la niste preturi de iti venea sa ii iei la bataie.

  0

  0

 4. e si in Targoviste unul gen „La confiscate”

  0

  0

 5. am tot citit si eu si se pare ca nu ar fi legit adresa. daca este cineva care chiar a „testat” sa ne spuna si noua. probabil ca chestiile bune sunt oprite la un prim filtru mai sus si sunt date spre vanzare doar articole confiscate de la tarabe. totusi, mi-as asuma riscul de a ma duce pana acolo daca as sti ca exista macar.

  0

  0

 6. am fost eu, e o teapa ordinara, nu raman decat niste rebuturi….cand am fost eu erau niste haine sh si niste poxilina falsa….+ niste pelerine de ploaie de toata jena….

  0

  0

 7. Erau doua, unul in Tomis 3 si unul pe Strada Interioara 3 cred, insa nici o legatura cu ANAF-ul, era doar legenda, practic era marfa chinezeasca de cea mai proasta calitate.

  0

  0

 8. #8

  In Ploiesti sunt doua magazine „La confiscate”, cu articole diverse, de calitate mai jos de medie.

  0

  0

 9. #9

  Daca va uitati pe Site la ANAF in Constanta nu e niciun magazin al acestora.

  0

  0

 10. daca vii la cluj, e chiar la sediul Directiei de Finante. dar gasesti doar mizerii. Lucrurile misto le triaza ei inainte

  0

  0

 11. #11

  Da, si masinile de lux confiscate care zac prin curtile MAI? Ati auzit careva de vreo licitatie publica?

  0

  0

 12. mai e unu la piata la Minis (sector 3) , http://wikimapia.org/#lat=44.4289685&lon=26.1681756&z=19&l=0&m=b ..X marks the spot … poti sa intri cu google street view

  nu te astepta sa gasesti cine stie ce… zici ca e o taraba mai mare din „Europa/Niro” … multe prostii …. isi luau astia ai mei adidasi de fotbal Wu-Xing cu 15ron :))

  0

  0

 13. stai liniştit, cum apare ceva marfă bună se evaporă imediat, că au şi angajaţii d-acolo rude şi prieteni care vor să cumpere ieftin :)

  0

  0

 14. In Bacau e pe langa primarie.

  0

  0

 15. Produsele alea trec prin 7 filtre ale angajatilor, ierarhic vorbind. In magazin nu mai ajunge nimic, poate niste igrasie.

  0

  0

 16. In Buzau e pe Strada Obor, colt cu Bld Unirii Nord.

  0

  0

 17. #18

  MAi e este un magazin prin regie dar la fel, doar rebuturi, crezi ca astia sunt prosti sa vanda marfa buna la jumate de pret ?

  0

  0

 18. La Braila e vis- a – vis de Billa pe Sos Ramnicu Sarat. Dar preturi mici sunt la stilouri, telefoane si alte prostioare, la haine si incaltaminte buna sunt preturi de lux. Uneori mai gasesti si cate ceva de calitate la preturi bune, dar rar de tot.

  0

  0

  • Miki » la noi la braila, la tanti elvira, direct vizavi de bila :)))

   0

   0

 19. #21

  La Satu Mare era un magazin la Finantze, da’ l-au desfiintzat, ca trebuia sa faca birouri shi-acolo pentru bugetari. Acuma nu mai exista magazin de genu asta. Mai exista un fel de depozit la finantzele locale, da’ acolo se intra pe baza de pile, ceea ce nu are nici o logica, de vreme ce inauntru gaseshti numa televizoare Telecolor din 1988, stricate, shi alte asemenea trufandale. No whisky, no ucrainean Viceroy!

  0

  0

 20. In Oradea exista la subsolul clădirii Finantelor, programul e cand vrea mușchiul lor si de obicei găsești doar mărunțișuri si SH vai de capul lor, restul sunt triate :)

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]