Unde sunt magazinele alea ale ANAFULUI?

Tot aud la TV. ANAF a confiscat cutare chestie, va fi valorificată în magazinele anafului, a confiscat țâșpe baxuri de chiloți, tot în magazine. Și tot așa.

UNDE SUNT FRATE, MAGAZINELE ASTEA, că eu nu am reușit să dau de niciunul. Doar în Constanța era o mizerie numită La Confiscate, dar avea numai chestii mizerabile, la prețuri de magazin de lux.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. E un magazin undeva pe Sos. Berceni, in sectorul 4. Str. Mariuca nr 14
  http://www.infolegal.ro/vezi-lista-magazinelor-cu-bunuri-confiscate-de-anaf/2010/12/13/ Aici gasesti lista completa.

  Thumb up 0
 2. #2

  ”Magazinul este situat pe strada Măriuca nr. 14, în sediul unde a funcţionat Serviciul Gestiune Declaraţii (persoane juridice) din cadrul Administraţiei Finanţelor Publice a Sectorului 4. Programul este de luni până joi între orele 09.00-15.00.”…cica aici ar fi, dar n am verificat..:D

  Thumb up 1
 3. Si la Timisoara era un magazin unde se vindeau produse confiscate din vama. Au confiscat o gramada de chestii faine si cica le vindeau la licitatie. Ori de cate ori mergeam pe la acel magazin nu vindeau decat niste vechituri la niste preturi de iti venea sa ii iei la bataie.

  Thumb up 1
 4. e si in Targoviste unul gen „La confiscate”

  Thumb up 0
 5. am tot citit si eu si se pare ca nu ar fi legit adresa. daca este cineva care chiar a „testat” sa ne spuna si noua. probabil ca chestiile bune sunt oprite la un prim filtru mai sus si sunt date spre vanzare doar articole confiscate de la tarabe. totusi, mi-as asuma riscul de a ma duce pana acolo daca as sti ca exista macar.

  Thumb up 0
 6. am fost eu, e o teapa ordinara, nu raman decat niste rebuturi….cand am fost eu erau niste haine sh si niste poxilina falsa….+ niste pelerine de ploaie de toata jena….

  Thumb up 2
 7. Erau doua, unul in Tomis 3 si unul pe Strada Interioara 3 cred, insa nici o legatura cu ANAF-ul, era doar legenda, practic era marfa chinezeasca de cea mai proasta calitate.

  Thumb up 0
 8. #8

  In Ploiesti sunt doua magazine „La confiscate”, cu articole diverse, de calitate mai jos de medie.

  Thumb up 0
 9. #9

  Daca va uitati pe Site la ANAF in Constanta nu e niciun magazin al acestora.

  Thumb up 0
 10. daca vii la cluj, e chiar la sediul Directiei de Finante. dar gasesti doar mizerii. Lucrurile misto le triaza ei inainte

  Thumb up 1
 11. #11

  Da, si masinile de lux confiscate care zac prin curtile MAI? Ati auzit careva de vreo licitatie publica?

  Thumb up 1
 12. mai e unu la piata la Minis (sector 3) , http://wikimapia.org/#lat=44.4289685&lon=26.1681756&z=19&l=0&m=b ..X marks the spot … poti sa intri cu google street view

  nu te astepta sa gasesti cine stie ce… zici ca e o taraba mai mare din „Europa/Niro” … multe prostii …. isi luau astia ai mei adidasi de fotbal Wu-Xing cu 15ron :))

  Thumb up 0
 13. stai liniştit, cum apare ceva marfă bună se evaporă imediat, că au şi angajaţii d-acolo rude şi prieteni care vor să cumpere ieftin 🙂

  Thumb up 1
 14. In Bacau e pe langa primarie.

  Thumb up 0
 15. Produsele alea trec prin 7 filtre ale angajatilor, ierarhic vorbind. In magazin nu mai ajunge nimic, poate niste igrasie.

  Thumb up 0
 16. In Buzau e pe Strada Obor, colt cu Bld Unirii Nord.

  Thumb up 0
 17. #18

  MAi e este un magazin prin regie dar la fel, doar rebuturi, crezi ca astia sunt prosti sa vanda marfa buna la jumate de pret ?

  Thumb up 0
 18. La Braila e vis- a – vis de Billa pe Sos Ramnicu Sarat. Dar preturi mici sunt la stilouri, telefoane si alte prostioare, la haine si incaltaminte buna sunt preturi de lux. Uneori mai gasesti si cate ceva de calitate la preturi bune, dar rar de tot.

  Thumb up 0
  • Miki » la noi la braila, la tanti elvira, direct vizavi de bila :)))

   Thumb up 0
 19. #21

  La Satu Mare era un magazin la Finantze, da’ l-au desfiintzat, ca trebuia sa faca birouri shi-acolo pentru bugetari. Acuma nu mai exista magazin de genu asta. Mai exista un fel de depozit la finantzele locale, da’ acolo se intra pe baza de pile, ceea ce nu are nici o logica, de vreme ce inauntru gaseshti numa televizoare Telecolor din 1988, stricate, shi alte asemenea trufandale. No whisky, no ucrainean Viceroy!

  Thumb up 0
 20. In Oradea exista la subsolul clădirii Finantelor, programul e cand vrea mușchiul lor si de obicei găsești doar mărunțișuri si SH vai de capul lor, restul sunt triate 🙂

  Thumb up 0