Underworld – Awakening

Sunt fan al seriei Underworld. Pornind de la primul, continuând cu Underworld – Evolution și Underworld – Rise of the Lycans, le-am urmărit pe toate cu aceeași plăcere.
Desigur, mare parte a plăcerii a fost adusă de Kate Beckinsale, urmată de Rhona Mitra și culminând cu Kate Beckinsale din Awakening, o Kate mai matură și mai plină de sexualitate decât în celelalte filme.

Făcusem și niște poze frumoase, dar jailbreakul la iPhone 4S a reușit să mi le șteargă, nu știu cum și de ce. Anyway, Underworld -Awakening e frumos, merită văzut. Și are niște faze 3D de mare efect, la un moment dat chiar mi s-a făcut greață maxim, de a trebuit să îmi scot ochelarii. Așa că, dacă mai apucați să îl vedeți la IMAX, nu ratați experiența.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. Azi l-am descarcat si abia astept sa-l vad.

  PS. Vreau sa fiu 3D.

  Thumb up 0
  • Ceea ce ai descarcat e versiunea CAM care nu merita vizionata deoarece cea mai mare parte a actiunii se desfasoara intr-un decor inchis iar vizionand varianta CAM nu vei deosebi mare lucru din decor .

   Thumb up 0
 2. L-am văzut aseară. A început promițător dar finalul e grăbit și cam în doi peri. Primele din serie mi-au plăcut mai mult.

  Thumb up 0
 3. Eu am vazut doar unu’.
  Ghici, ce-o sa fac in urmatoarele ore? :mrgreen:

  Thumb up 0
 4. #7

  L-am vazut ieri in cinema!
  P.S. Filmul tine 90 de minute-putin dupa parerea mea!

  Thumb up 0
 5. #8

  Se implineste un an aproape de cand zoso a scris despre asta http://www.zoso.ro/emag-related-stuff/ . Probabil task-ul s-a pierdut printr-un sertar deoarece Apostolescu a citit acel articol.

  Thumb up 0
 6. #9

  Primul Underworld a fost foarte reusit, dar ce a urmat a fost de umplutura.

  Thumb up 0
 7. Da, frumos Trezirea 3D

  Thumb up 0
 8. Multe efecte, parca totusi prima parte e mai buna si asta vorbind la modul general. Posibil si din cauza asteptarilor prea mari.

  Thumb up 0
  • #12

   dePop » mi-a lasat totusi impresia ca se termina cam abrupt

   Thumb up 0
 9. ARHI @
  E deja o ,, moda” , filmele care sunt de serie se termina in ,, ceata ” lasand loc pentru urmatoarea serie……destul de enervant. Am inceput sa asociez filmele de acest gene cu cele care pe vremuri erau facute pentru video, multe din ele fara final sau final atat de ne asteptat incat nu realizezi ca s-a incheiat, noroc cu genericul care confirma sfarsitul filmului.

  Thumb up 0
 10. Prima partea chiar mi-a plăcut. Urmează să urmăresc şi asta.

  Thumb up 0
 11. #16

  tocmai ce m`am intors de la cinemacity, am vazut underworld. mi`a placut! scenele de lupta au fost tari de tot, mi`a placut cum a fost realizat gore`ul. in Immortals oricum se omorau aia le exploda capul, ieftin de tot. aici se vede ca nu s`au zgarcit la efecte.
  lupte+muzica buna+costumul ala 🙂 ce sa zic..astept urmatorul film din serie.

  Thumb up 0