turbare

Rabia este un exemplu de manual pentru modul in care se reuseste, prin fabule si superstitii care vizeaza temerile profunde ale oamenilor, sa se raspandeasca spaima. Ideile false despre rabie sunt alimentate cu ajutorul romanelor si filmelor de groaza, prin povestiri populare si limbajul plin de fantezie morbida al vanatorilor. Se tes la un loc toate miturile si legendele vechi despre varcolaci, vampiri, Dracula si lilieci. La aceasta se adauga imaginile de lupi feroce, caini vagabonzi si vulpi raioase care apoi in imaginatia oamenilor ignoranti creeaza tabloul unei boli infricosatoare.

Mai pe scurt, acestă…femeie încearcă să acrediteze ideea că turbarea nu ar fi cine știe ce boală și că de fapt guvernele prostesc oamenii și îi controlează cu vaccinuri. Serios, unele femei merită bătute rău. Așa, pur și simplu.

Ca să înțelegeți de ce practic devin isteric de nervi, am niște informații care sunt la nivel de zvon doar, că unor oameni le-a murit fetița intoxicată cu ciuperci otrăvitoare, pentru că nu au dus-o la medic și au tratat-o dându-i să bea multă apă.

Pentru că așa au citit ei pe blogul unei demente, care l-ar fi salvat pe bărbat-su de la otrăvirea cu ciuperci astfel. Nu, nu am siguranța că așa s-a întâmplat și de aceea nu dau nume, pentru că, dacă greșesc, aș intra cu bocancii în durerea incredibilă a unor oameni.

Dar specimene ca piersicuța de mai sus merită zdrobite în fașă.

via animaloo