Unele schimbări în blogroll

După cum se vede cu ochiometrul liber, am făcut ceva modificări prin blogroll. Celor care nu se mai regăsesc le mulţumesc pentru participare, dar era cazul să mai împrospătăm atmosfera şi prin acea zonă.

Totodată, încheiem şi experimentul cu tinerele speranţe. Sper că cei ce s-au regăsit acolo au primit ce şi-au dorit, adică trafic şi faimă maximă :mrgreen: . Dacă nu le-au primit, asta e, nu sunt dumnezeu şi nici allah. SUNT ARHI!
Poate o să reluăm de la anul.

Sau poate nu.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

29 comentarii

 1. watzap si-a sters blogul din pacate si de aceea nu mai apare banuiesc iar pentru „tinere sperante” sa stii ca ai fost apreciat insa vad ca nu ti-a convenit ceva, pana mea, tu stii mai bine.

  0

  0

  • reluam si de la anul chestia cu tinerele sperante. acum s-a rasuflat putin, pentru ca se tot propuneau aceleasi bloguri. zic ca din ianuarie mai apar si altele noi si mai bune. poate

   0

   0

 2. A fost foarte buna ideea cu tinere „sperante”. Ce e mult strica probabil si de asta ai luat decizia de a renunta la idee deocamdata. Oricum, ai facut mult bine cu linkurile acelea. :)

  0

  0

 3. #4

  Eu am primit ce mi-am dorit. Thanks :roll:

  0

  0

 4. #6

  ps: nu s-or mai actualiazat dns-urile alea?

  0

  0

 5. 545 de vizite, multumesc :)

  0

  0

 6. minxiee draga, tu ai trecut la blogroll

  0

  0

 7. Deci după poză interpretez cam așa: cine e la tine în blogroll e de căcat?
  Sau cine
  a fost la tine în blogroll au fost de căcat și de aceea ai facut schimbarea?

  0

  0

  • #11

   @ro-personale: de aia e o tara libera, sa interpretezi cum vrei

   0

   0

 8. cea mai batrana tanara speranta e camionagiu :lol:

  0

  0

 9. Noi iti multumim!

  0

  0

 10. Asteptam „postul saptamanii de la cititori”, Arhi..

  0

  0

 11. asa bre, ca devenisem comercial. Amu is inapoi in background :D

  0

  0

  • #17

   imi place foarte mult stilul tau tampit de scris. e special, in sensul bun. daca vrei sa treci pe domeniu propriu, anunta-ma, i can help.

   0

   0

  • si scoala tot speciala era :D

   0

   0

 12. #19

  bai, mie imi place soirs.wordpress.com

  0

  0

 13. Vorbeam în taină. A fost nevoie de un Ctrl+F5.

  0

  0

 14. Eu mă bucur pentru anatati, sunt mare fan al ei de ceva vreme (plus că ea a fost PRIMA comentatoare pe blogea la mine).

  Şi chiar aşteptam următoarea sesiune de jam ca să-l propun pe Brylu http://www.brylu.ro

  Noh, la anu’ atunci! :-)

  0

  0

 15. #25

  buna seara. eu te citesc pe tine (demult) . tu pe mine ma? d :?: :roll:

  0

  0

 16. #26

  doria. btw. incantata. place mie locul tau, uneori chiar mult :razz: . alteori comsi-comsa. place mai ales ;-) sa ma joc cu astea, e distractia mea preferata pe bloguri :mrgreen:

  0

  0

 17. #27

  doria. btw. incantata. place mie locul tau, uneori chiar mult :razz: . alteori comsi-comsa. place mai ales ;-) sa ma joc cu astea, e distractia mea preferata pe bloguri

  0

  0

 18. #28

  Mno, da’ asta ce mai fu’? Fu’ tare, nu de alta.

  0

  0

 19. #29

  neatza. mda, a aparut comentariul meu de un milion de ori. ma simt ca o prostanaca , una Geoana type. imi pare rau, alta data nu mai fac :) . back to silence :) :) :)

  0

  0

Citește și...

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]

Acum, că v-ați mai calmai puțin, poate vreți să vi se și explice de ce ați fost proști la faza asta cu copilul. Rezumând. Un copil a fost adoptat de niște români din US. Acei români sunt, DE FAPT ȘI DE DREPT, părinții LEGALI ai copilului. Există o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie, […]