PSD unește românia!

Cine zicea că PSD e cel mai rău lucru ce se putea întâmpla româniei? Iată că, de fapt, PSD e cel mai bun lucru ce se putea întâmpla româniei, începe să unească toate clasele sociale împotriva hoților roșii.

Blocul Național Sindical, Cartel Alfa și organizațiile civice își unesc eforturile. Chemare la proteste de stradă.

39 de grupuri civice și organizații neguvernamentale, precum și confederațiile sindicale Blocul Național Sindical (alcătuit din 34 de federații profesionale) și Cartel Alfa (alcătuit din 41 de federații profesionale) cheamă fiecare român să ceară în stradă, duminică, 26 noiembrie 2017, ora 18.00, retragerea legilor Justiției și a legilor de modificare a codurilor penale, respingerea în Parlament a ordonanței privind modificarea legislației fiscale și demisia imediată a Guvernului și a președinților Camerei Deputaților și Senatului.
România a ajuns într-unul dintre cele mai grave momente ale istoriei sale postcomuniste, comparabil cu mineriadele din anii ’90, criza financiară și tăierea salariilor bugetarilor din 2010. Confiscarea politică a sistemului de justiție, capturarea statului de către o mafie politică care slăbește legislația anticorupție pentru a scăpa de răspundere penală, războiul politic și instituțional declanșat de Guvern împotriva societății civile, atacurile majorității parlamentare împotriva aliaților din NATO și UE, haosul fiscal și deprecierea accelerată a leului, creșterea prețurilor și a deficitului bugetar vor arunca România de facto în afara Uniunii Europene și NATO. Consecințele deciziilor guvernamentale de astăzi ne vor urmări pentru zeci de ani, ne vor plasa în sfera autoritarismului politic, a jafului banilor publici, a impunității politicienilor și a sărăciei.

În aceste momente, România este călcată în picioare, coaliția de guvernare nesocotind sau ignorând fățiș opiniile și interesele legitime ale tuturor actorilor din societate:

– Societatea civilă și reprezentanții puterii judecătorești s-au exprimat neechivoc împotriva modificării legilor justiției. Opiniile lor au fost nesocotite;
– Singura preocupare permanentă a guvernării sunt “drepturile” infractorilor, și deloc dreptatea pentru victime sau recuperarea banilor furați;
– Numirile în funcții publice ne-au adus persoane de o incompetență flagrantă și cu un nivel de moralitate cel puțin discutabil;
– România este astăzi în situația în care nu mai pot avea loc nici negocieri, nici contracte colective la nivel național sau de sector. Ca urmare, angajații sunt din ce în ce mai puțin protejați, iar riscul de inechitate socială ne plasează mai degrabă în zona țărilor de la Estul Uniunii Europene;
– De la 1 ianuarie salariații sunt lăsați la voia întâmplării, sunt integral responsabili pentru modul în care angajatorii aplică transferul contribuțiilor, dar și pentru finanțarea sistemului de pensii și cel de sănătate, pentru modul în care sunt colectate contribuțiile, dar și pentru solidaritatea cu persoanele vulnerabile. De la 1 ianuarie, povara responsabilității sociale va fi dusă doar de către salariați;
– Promisiunile de măriri salariale pentru bugetari s-au topit în explicații fantasmagorice despre brut și net, în vreme ce creșterile de prețuri sunt evidente pentru oricine, mai puțin pentru decidenții politici;
– Pensiile noastre sunt în pericol prin reducerea contribuțiilor personale în depozite private în cadrul Pilonului II de pensii;
– Bugetul pentru sănătate a scăzut, controlul politic a fost reinstaurat, iar drepturile pacienților sunt abuzate zilnic;
– Investițiile au scăzut la un nivel critic, în timp ce îndatorarea publică este din ce în ce mai mare.

Pe scurt, actuala coaliție de guvernare susține hoția, ineficiența, haosul și lipsa de transparență, invocând câștigarea alegerilor cu un program de guvernare nerespectat. Viitorul nostru și al copiilor noștri este în pericol. E momentul să cerem o schimbare politică de substanță pentru a evita în ultimul ceas o catastrofă națională din care ne vom reveni în decenii.

Pentru toate acestea chemăm românii în stradă pentru o luptă pașnică a României cinstite cu hoția, autoritarismul și sărăcia.

Cerem demisia Guvernului Dragnea-Tudose și a principalilor vinovați pentru actuala stare de fapt – domnii Dragnea și Tăriceanu – din funcțiile de președinți ai celor două Camere ale Parlamentului. Fără aceste demisii, șansele românilor de a trăi într-o societate așezată și prosperă, bazată pe respectarea drepturilor tuturor, pe cinste și competență vor fi iremediabil distruse.

Semnatari:

Acțiunea Civică Galați (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
Aradul Civic (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
Civica Iași (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
Evoluție în Instituție (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
Inițiativa Craiova (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
Inițiativa România (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
Inițiativa Timișoara (federație a 10 ONG-uri – membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
Institutul pentru Politici Publice (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
Oradea Civică (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
Rădăuțiul Civic (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
#Rezist Milano (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
#Rezist Zurich (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
Ștafeta Steagului Uniunii Europene (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
Valea Jiului Society (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
VedemJust (membră a rețelei naționale de grupuri civice Contract România)
Asociația Civică pentru Transparență și Implicare Craiova
Asociația Civică ProFest
Asociația România Vie
Centrul Român pentru Politici Europene
Corupția Ucide
Freedom House România
Geeks for Democracy
Grupul civic #Cuzavreadreptate Iaşi
Grupul civic #ActivAG Pitești
Grupul civic #Rezist Constanța
Grupul civic #Rezist Birmingham WMW
Grupul civic #Rezistăm și la Paris
Platforma România 100
#REZISTENȚA
Blocul Național Sindical (confederație sindicală reprezentativă la nivel național, care are în componență aprox. 320.000 de membri de sindicat, lucrători din companii private și din sectorul public. BNS este alcătuit din 34 de federații profesionale ce reprezintă drepturile și interesele lucrătorilor din 17 sectoare de activitate)
Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa (alcătuită din 41 de federații profesionale)

55 comentarii

 1. #1

  Da mah – bine. Sunt curios cati or sa iasa.
  Oricum – astora daca nu le rupi picioarele nu faci nimic. Doar amani inevitabilul ( iete – ordonanta 13 se adopta acum, putin altfel ca sa nu bata la ochi mult).

  0

 2. #2

  Lol, BNS se pisa cu jet pe mine (si restul) care inghetam si strigam asta iarna. Acum, ca sunt direct afectati, zice sa ne luam de maini si sa facem scandal impreuna.
  Mna, ok atunci. Forgive, do no forget.

  0

  • #3

   cum era aia cu dusmanul dusmanului.. .?

   0

  • #4

   Adevarat. Insa lucrurile au degenerat, eu unul nu mai am sperante mari in Parlament, ramane doar protestul.
   Desi duminica imi facusem plan sa dorm, o sa ma imbrac bine si o sa dau o tura cu sotia prin piata Victoriei.

   0

  • #5

   Pericolul este ca dupa ce se vad cu sacii/banii in caruta se pisa iar pe noi. Ei acum merg pe motto-ul : frate cu dracu pana treci puntea.

   0

 3. #6

  Si uite asa devine mai realista trecerea la moneda euro, doar zic.

  0

  • #7

   Rotunjire de-aia romaneasca, nu? Salariul de 1700 RON il facem frumos 300 EUR, iar oul de la 1 leu il facem 1 EUR. Piinea? 1 EUR. Cartofii? 0.5 EUR… da-i draq, prea multe virgule. 1 EUR kilul.

   0

 4. totusi, e un lucru greu sa unesti romanii

  0

  • #9

   Mămăliga exploddează mai greu acuma că nu mai găseşti decât mălai grişat şi sare iodată!!

   0

 5. BNS si Cartel Alfa si altii ca ei sunt chelea de pe varful pwlii. Nu au membri, nu au putere, nu au posibilitatea sa faca nimic. Membrii lor sunt la cules capsuni. Mai exista doar pentru ca trebuie sa nu se desfiinteze, si atat. A, si pentru ca se mai cotizeaza. Iar piezdeul stie asta.

  0

 6. Parca poza lui mandruta nu ti se mai pare propaganda…

  0

 7. #13

  Uniți în cuget și-n simțiri? 🙂 Doar așa pare, la vot tot aia o să fie.

  0

 8. #14

  Nu stiu cat de lunga poate fi bucuria. Astia de obicei dupa ce isi iau partea uita de proteste. Romanul ala majoritar n-are treaba. Citeam asta noapte un articol despre niste tarani din giurgiu, singurul lor scop pe lume e sa voteze cu psd. Daca tai curentul nu stii daca esti in 2005 sau in 1800.
  Parca psd i-a adus special in situatia asta ca sa se asigure de votul lor. Oamenii aia traiesc pentru ca inca n-au murit.

  0

 9. #15

  Daca tot ai scris Romania cu „r” mic, de ce te incapatânezi sa lasi PSD cu litere mari?

  0

  • #16
   Arhi

   pentru ca PSD fute romania de 28 de ani. cel ce fute are valoare mai mare decat cel ce este futut

  • #17

   make sense…

   0

  • #18

   Nu PSD fute Romania de 28 de ani, ci Romania are inclinatii sado-maso cu cel mai mare si grunjos dildo pe nume PSD. Romania se masturbeaza cu PSD. Daca Romania ar fi deschis ochii acum 28 de ani, PSD nu ar fi existat. Dar cu nici un an in urma Romania a votat tot PSD (da, cei care nu au fost la vot implicit au ales PSD).

   0

  • #19
   Arhi

   tu poti sa te minti cum vrei, dar nu uita ca femeia ALEGE singurica cine o fute.

  • #20

   @Arhi
   „cel ce fute are valoare mai mare decat cel ce este futut”

   Pe cuvantul tau ca asta e fix ce ai vrut sa spui??!!?
   Flashback to https://cetin.ro/femeia-suflet/

   0

  • #21
   Arhi

   bai, si ma gandeam ca trebuie sa citeasca o femeie discutia…

  • @LadyR:Unii ar putea argumenta ca la cat de mult UNELE femei fut la cap UNII barbati, UNELE femei sunt pe plus la faza asta

   0

 10. #23

  A nins la munte vs se cere unirea tuturor impotriva cretinopatilor din psd.
  Daca se anunta ca se da vin fiert gratuit pe partie se duce dracului protestul, chit ca fura astia tara cu tot cu noi in ea.

  0

 11. #24

  Duminică?

  0

 12. #28

  luptă pașnică

  sigur asta e solutia

  deja il vad pe dragnea cum rade din caraibe privind in tableta cu rtv live stream
  tariceanu cu 2 curve langa el si-o sticla de armand: ia zi boss, ce mai face pulimea?”

  0

 13. #29

  Acu sincer, voi pe ce film sunteti? Chiar mai crede careva ca grupul asta infractional, ales cu manuta lor de popor, se mai sperie de proteste si se va opri??
  Adica poporul asta a indurat un decenii de foame si intuneric in anii 80 si abia s-a urnit, si acum ca aruncam tone de mancare si mergem cu masina prop personala 400 m pana la Mega sa luam papaya de Rwanda, branza de Insulele Feroe si delicatese din Swaziland, si pana si ultimul roman rupe tavernele vrecesti vara.. in conditiile astea sa ne mobilizam?
  Pana nu e foame, nu doare.
  Apropo, cum il cheama pe ala de face legile justitiei acum live in Parlament? Cine e in locul lu ala de l-au demisionat cand s-au speriat grav de protestul cu luminite???

  0

  • #30

   Ajutorul din exterior va veni. Va veni raspunsul dur pentru politrucii actuali. Trebuie sa profitam la maxim ca (inca) suntem in UE si ca vrem reformarea clasei politice.

   Dar trebuie sa aratam ca VREM.

   Asta este miza. Sa fim diferiti fata de polonezi sau unguri.

   „Nu va fie frica / Diviu Lragnea pica”.

   Hai ca se poate!

   0

  • #31

   @Hash – situatia este similara cu un cetatean care isi bate sotia si ea urla. Ceilalti se pot implica doar ca femeia sa nu mai tipe pentru ca ii deranjeaza, nu pot decide ce sa faca oamenii in casa lor. Orice structura de afara se poate implica doar pana la punctul unde noi deranjam mersul asociatiei, insa nu pot spune concret ce si cum sa facem pentru ca Romania este stat independent.

   0

  • #32

   @hash, ce vise frumoase ai. :)))

   0

  • #33

   Din ce vad UE isi cam cauta de treaba, nu prea mai are grija gainariilor. Toti asteapta sa se duca-n cap anglia si sa se bata pe burta cu toate chestiile care le culeg de pe urma lor.
   Poate pana am intrat in ue se mai agitau cu noi, ca sa facem si sa dregem. Dar acum produsele din ue se vand in draci la noi si banii se intorc la ei. A prins si ue figura ca romania e o vaca de muls asa ca mulg toti. Ii doare-n cur de gainariile care se intampla in romania, atata timp cat si ei castiga de pe urma lor.
   Ue a fost un vis frumos, dar demnitatea si cinstea nu tin de foame. Plus ca s-a ajuns la o oarecare saturatie si uniformizare a unor chestii, asa ca sa astepti uniunea sa mai faca chestii e ca atunci cand astepti jandarmii sa iti dea zapada din curte.
   Mai interactionez cu niste amarati din astia de tot atarna pe la diverse comisii pe la bruxelles si in marea majoritate a timpului nu fac decat sa se autosatisfaca in cerc.

   0

 14. #34

  Singurul motiv pentru care am incredere macar foarte putina ca Dragnea va ajunge sa petreaca mult timp la beci, e pentru ca se uita UE si NATO dupa noi, sa aiba grija de noi, dar si sa nu isi strice ei imaginea ca ne-au lasat inauntru. N-au ajuns ei Iliescu si Basescu la inchisoare pentru cat au furat, dar multi multi milionari, politicieni cu asa zis spate bazat si mai stiu eu ce interlopi au reusit pana la urma, macar pentru 2-3 ani, sa umple cate o celula . Nu zic ca Dragnea o sa faca 10 ani, dar are sanse de 2-3 ani si sa nu mai aiba niciodata loc in politica. Treaba e ca asta se misca cu viteza de Formula 1 in a isi bate joc de tot ce inseamna Romania, asa ca treaba asta ar trebui sa se intample cat de urgent posibil. Sa vedem.

  0

 15. #35

  Mie situatia mi se pare simpla si orice se intampla tot PSD castiga.
  1. merge inainte, trece legile justitiei si capata puterea deplina
  2. e „fortat” sa iasa de la guvernare, tara e in haos dupa guvernarea lor si la urmatoarele alegeri vor castiga iar majoritatea si ciclul se reia.

  0

  • #36

   Incearca sa faci diferenta intre Partidul Social Democrat si Partidul Sustinatorilor lui Dragnea.

   Ceea ce vezi acum este o sleahta incoltita, de lupi rai, grasi (sau porci orwellieni), care nu au decat de pierdut.

   Voi, cei care nu ati prins 22 decembrie 1989, nu aveti idee de regimul de foamete, inchidere si teroare al lui Ceausescu. Si atunci, ca si acum, statul a incaput pe mana unor interlopi (sa nu va ganditi ca activistii de partid sufereau de foame; ‘ei’ aveau de toate).

   Eu unul nu ma dau invins din start.

   0

  • #37

   @Hash –
   1. Sunt nascut inainte de revolutie
   2. Comunismul a fost mai urat la noi decat la yugoslavi sau unguri
   3. A durat 45 de ani si ce a urmat a fost mai trist ca la altii.
   4. Eu nu am 45 de ani ca sa se schimbe ceva in tara si sa vad cum se schimba. Nu ai decat sa lupti tu si ne tii la curent cu scorul luptei.

   0

 16. „Ne-am unit!!!”

  – Foarte frumos! Faceti acum si formele legale pentru un partid prin care sa conduceti Romania mai departe?

  „A, nu, e numai pentru un moment”

  – Pai relatiile de moment nu ne intereseaza aici, noi inregistram doar hotararile serioase. Circulati, va rog.

  0

 17. #39

  nu vede nimeni fenta?

  pai hai sa va intreb….liderii sindicali au sau nu legaturi „de sange” cu pesedeul? uitam ca toti liderii sindicali sunt unsi de pesedisti?
  2. pana la codul fiscal, BNS nu a fost deranjat de nicio lege anti-justitie.

  S-a auzit ceva de BNS in iarna? dar in toamna? nimic….

  Va zic, scopul liderilor pesedisti de sindicat e sa duca lume in piata si sa strige impotriva codului fiscal ca sa dilueze mesajul anti-coruptie, anti-legile justitiei.
  vuvuzelele de partid vor spuna ca cei 100.000 de oameni din piata nu vor noul cod fiscal iar marinimosul dragnea va spune ca a vorbit el cu parlamentul si ca e ok, se rezolva, ramane ca inainte dar nu si cu justitia.
  #resist ramane cu pl in mana si cu mesajul diluat si inexistent.

  stati sa vedeti! saptamana asta pare decisiva.

  plus ca…protest duminica? lol….intre masa de seara si filmul din mall poate? or sa rada si curcile de protestatari. mult success!

  0

  • pai explica-mi si mie doua chestii:

   1 de cand reasezarea fiscala a tarii se stabileste prin Basina de Urgenta a Guvernului si nu prin lege in Parlament
   2 pentru ce mai avem de fapt Parlament in cazul asta?

   0

 18. #41

  Am un prieten, care sustine cu tarie ideea de miting violent. Altfel, labă. Nu se intampla nimic. Incep sa ii impartasesc convingerea. In nu stiu ce țară, Turcia parca, au iesit nu stiu câti ca se inchidea un parc si defrisau aia nu stiu ce… Ai nostrii sunt pașnici.

  0

 19. #42

  Sa nu uitam de jandarmerie si politie, sunt curios cum vor aborda situatia, avand in vedere ca ministra lor ii ameninta cu chestii, gen adio pensie la 39/49 de ani.

  0

 20. #43

  Duceti-va ba gugustiucilor, la culcare, cu bancurile voaste scrise pe A4!
  Cand am fost eu asta iarna la proteste, am strans tot timpul boxul in mana. Era o rozeta de robinet din ala, mai rasarit… Mergeam in spatele unui jandarm si ma intrebam unde e mai nimerit sa-l lovesc in caz ca da semne de agitatie.

  Asta inseamna sa fii protestatar!

  0

  • #44
   Arhi

   in spatele urechii, am auzit. dar nu e deloc recomandabil asa ceva.

  • #45

   Jeeez…mergi la box sau lupte daca ai energie…protestele nu sunt despre a casapi jandarmi.

   0

  • #46

   Curios, nu am auzit nimic de vreun detasament de jandarmi batuti mar de un protestatar nervos.
   Ca asta e spilu, apuci sa dai doar in unul singur, dupa aia vezi situatia cu un singur ochi:)

   0

  • #47
   Arhi

   hehehe si, in general, respectivul e complet neexperimentat si de abia il atinge pe jandarm, care are sute de ore de picioare luate in cap la antrenamente. si atunci…that escalated quickly

  • #48

   nu stiu daca ati vazut scene din timpul protestelor din ukraina sa vedeti acolo forta multimilor. nicio jandarmerie din lume nu se pot pune cu 100.000 de oameni care vor sa forteze intrarea in guvern sau parlament.

   0

  • @Costica Mecanicu
   In 1795 multimea din Paris a incercat sa intre cu forta in palatul Tuilleries unde se afla guvernul,guvern care prevazuse asta si adusese ceva militari condusi de cel mai tanar general francez din momentul ala. Generalul pusese cateva tunuri in dispozitiv,a ordonat simplu „Tevile la orizontal,foc !” a tras o singura data. Peste 1400 de morti si nimeni n-a mai miscat ulterior in fata acelui general care se numea Napoleon Bonaparte.
   Bine,nimeni nu va risca un Tien An Men in 2017,dar niste tunuri cu apa fac minuni.

   0

  • #50

   Costica, acolo a fost un pic mai altfel. Nu prea avem ce si cum sa comparam. Poate, ca si desfasurare de forte, sa fie comparabil un eveniment G20, dar iarasi, acolo vin niste baieti sa se bata cu alti baieti.

   0

  • #51

   „Don’t fuck with mothers in law, mother nature and ukrainians”

   0

  • #52

   pai mai baieti, in cazul asta cautati-va de munca prin europa, cred ca va e clar ca dragnea nu va ceda nici la 1 milion de oameni in strada.

   0

  • #53

   „Bre copchii, mie mi se pare ca ati vazut prea multe filme cu Sora 13….
   Am un ceatlau. Din fag. Casual, pe la un metru s-un pic,tinut in hol. Stii cum e, pentru ocazii deosebite. Cred ca mai stiu sa-l folosesc. De fapt, sunt sigur.
   Ideea e urmatoarea: am iesit la protestele din iarna. Am dat muie PSD pana am zis ca asta-i inceputul unei relatii si-mi cere factura. Mi-am stricat bojocii in satul meu ca vita mugind la poarta noua. Not anymore.
   Am o varsta (is mai tanar ca bosorogu’ titular al blogului, da nu cu foarte mult). Daca se impute treaba la voi in Bucharest City jur pe falanga sfintei…whatever, mi-a dat 404,… iau artefactu’, il indes pe spinare, nu pup copchiii ca nu-i am, ma sui in tren si fuguta in Gara de Nord.De acolo merem si cruci si dumnazai cu cine e cazu’.
   Si de aici treaba-i urmatoare: or la bal or la spital. Pentru ca Doamne fere daca se ajunge aici is doua directii -win or go west. Dar asta se cheama ca ne-am intors in anii ’90, cu deosebirea ca daca-l prind pe Tim ii bag fazeru’ in circuitu’ digestiv lasandu-i posibilitatea democratica de a alege punctul de insertie.
   Partea buna e ca nu-s singuru’ care gandeste asa. Partea proasta ca un rahat de ista ar face mineriadele sa para bambilici pe pedepse. Sper sincer ca actuala conducere nu-i atat de descreierata sa ne conduca la asa ceva.

   A, pentru mimozele care o sa-mi explice ca violenta nu e o solutie si oricum is un lache de tastatura – nu ca n-as fi: am avut ocazia unica sa fac misto de mine in timp ce o bucatica din maxilarul meu se ranjea la mine de pe asfalt.Cu dinti cu tot. Doare ca dracu’ , da ‘ e suportabil cat esti pe adrenalina. Cre’ ca pot supravietui catorva interactiuni fizice in caz de, nu stiu, paleu generalizat….”

   Btw- ce am scris mai sus e un panseu literar conceput la un smoothie. Asa,ca idee, sunt o fiinta blajina ce nu i-ar face rau nici unui acaridian. Make love not war.

   0

 21. chiar, ce însemnătate logică are #rezist? probabil doar la faptul că rezistăm în stradă.

  0

  • #55

   Protestele astea sunt iarna
   #rezist se refera la cat rezista fiecare la frig

   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Cuptorul cu microunde e o chestie foarte mișteaux, care bineînțeles că a fost demonizată de sfertodocți, pentru că suntem încă mental la nivelul de Ev Mediu și ne bucurăm când găsim vrăjitoare vinovate pentru cancerele noastre cele de toate zilele. Doar că nu. Microundele nu cauzează cancer. Pot cauza arsuri, dacă te expui […]

A ieșit aseară femeia aia de la liberali, Turcan, căreia cineva i-a greșit rău de tot multitudinea de operații estetice (uitați-vă cu zoom la nasul ei, să vedeți cât de tăiată cu drujba, strâmb și greșit este) și a declarat că este evident că Viorica este foarte proastă și nu are ce căuta […]

Oana Dobre Dimofte este o fostă angajată a varanului (sau poate fi și actuală, nu știu) care bagă cărbuni la una din instituțiile alea de plimbat fraieri pe la troițe, gen Corupția ucide. Să ne înțelegem, nu am nimic cu fata, nu îi știu activitatea decât en passant, iar ce vorbim acum este […]

– Aproape 100.000 de produse vândute în jumătate de zi – Parfumuri în valoare de 3500 de lei merg la Lipova – Cel mai scump produs comandat: un ceas Ingersoll cu prețul de 1170 de lei – Cel mai vândut produs: cartea Tatuatorul de la Auschwitz, de Heather Morris – Cea mai mare […]