Unii sunt mai egali decât alții

Eu, ca simplu cetățean al acestei haznale, dacă mă duc la vot și votez de 2 ori, fac pârnaie. Dacă votez în locul altcuiva, fac pârnaie. Dacă îmi fotografiez votul, fac pârnaie. Dacă spun cuiva ce am votat, fac pârnaie.

Domnii deputați, dacă votează la 2 mâini, sunt sancționați cu suspendarea pe o zi.
E drept, cinstit și corect.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

sau în Cont: RO34INGB0000999907997658

16 comentarii

 1. Păi asta-i pentru că și ei la rândul lor au fost votați de 2, 3, 4, … ori. 🙂 și nu vor să dezamăgească alegătorii.

  Thumb up 0
 2. #2

  „Dacă îmi fotografiez votul, fac pârnaie. Dacă spun cuiva ce am votat, fac pârnaie.” asta e pe bune? ..nu stiam decat eventual de o amenda..
  din tara unde paduchii au mai multe drepturi decat omul.

  in primul rand consider ca intr-o democratie si lume civilizata oricine are dreptul sa-si faca public votul ba chiar ar trebui oarecum o transparenta maxima in sensul asta, iar cei care te critica ori discrediteaza pentru alegere ar trebui sa se gandeasca mai intai daca nu cumva discrimineaza sau fac abuzuri in servici

  ce sa faci daca responsabilitatile le transferam unui tatic invizibil inca din frageda pruncie..ca are el grija de specimene..

  Thumb up 0
 3. #3

  roberta numara cum vrea ea si nu pateste nimic asa ca …

  Thumb up 0
 4. #5

  S-o crezi tu ca sunt suspendati o zi. Din contra, sunt premiati !

  Thumb up 0
 5. #6

  Pai, in general legile sunt pentru cei bogati. Tie ti se pare ca, tu, Cetin, daca ai fost prins precum domnu` nastase, aveai sansa sa te judeci atat? Crezi ca ti se permitea sa ajungi macar la Curtea de Apel? Si altii si altii…
  Ei fac ce stiu mai bine, iar eu daca fur o ciocolata cu ROM, pac 5 ani. Pt ca ei sunt vijilenti, nu se joaca cu legea.

  Thumb up 0
 6. Pai mia trebuie aprobata ACTA si vreo cateva legi aditionale astfel incat sa nu mai putem vorbi liber de asa ceva si totul o sa mearga ca la carte.

  Thumb up 0
 7. pai cine te crezi beai tu??
  ei sunt alesii poporului si e scutiti…

  Thumb up 0
 8. este foarte corect. Upssss, oare am sa fac puscarie ca am desenat un patratel pe buletinul de vot in care am scris Ceausescu si am pus stampila?(la ultimele alegeri)… upsssssssssss

  Thumb up 0
 9. #10

  Ai uitat o chestie, importanta zic, ca simplu cetatean: trebuie sa fii si prins. Acum eu sunt curios, cum te prinde pe tine, simplu cetatean, dublu vot. Pt foto trebuie sa fie mutra ta alaturi de buletin si vot stampilat apoi publicat pe un site sau ziar. Si chair si atunci iei NUP. au fost cazuri care s-au sanctionat cu anularea votului si mustrarea in sedinta deschisa, fara verdict, doar cu plata cheltuielilor de judecata.
  PS google is your friend.

  Thumb up 0
 10. Legile sunt facute pentru a fi raspectate de cei de „jos”…alesii, sunt mai speciali ci patri oo sau mai multe…Voteaza de mai multe ori…ca pot si nu le face nimeni nimic…Iar cand nu se prezinta de loc pe la parlament ca nu vrea muschiul lor…ziua tot le e platita din banii nostrii.

  Thumb up 0
 11. Eu am facut poza cand am votat + ca am scris Parazitii si pe ei am pus stampila.Pe bune 😀

  Thumb up 0
 12. Astia sunt ceva de speriat, isi fac jocurile cum vor ei si nimeni nu face nimic, nu stiu coare cand vom scapa de clica asta comunista securista ca au trecut 22 de ani si tot astfel de specimene tin tara asta pe loc!

  Thumb up 0
 13. Mda… Ei sunt mai indreptatiti decat noi sa triseze se pare… Daca stam sa ne gandim la rece ei au puterea in maini si pot sa faca ce vor, pe cand noi putem sa facem doar ce putem. Asa este viata – nedreapta.

  Thumb up 0
 14. Vali Rusu zis pianistul, zis butoane a votat de peste 20 de ori si a luat 3 zile suspendare.
  Toti suntem egali in fata legii … dar unii sant mai egali decat altii.

  Thumb up 0
 15. Ar trebui aplicate pedepse mult mai aspre la acesti politicieni, problema este ca ei fac legea:(

  Thumb up 0