alexandra

Așa cum de fapt toți preconizam, generalul de paie, Porcul Oprea, a schimbat instantaneu barca și, în numele interesului național, a rupt alianța cu PSD susținând, nu-i așa, președintele țării și propunerea sa de premier.

Trecem peste Dacian Cioloș și ideea de premier tehnocrat. Din nefericire, sunt bătrân și am apucat premieri tehnocrați, am trecut și prin Ciorbea sau Radu Vasile, așa că știu că e un proiect destinat eșecului.

Să ne întoarcem la Porcul Oprea, care caută, în continuare, puterea cu orice preț, nerealizând că ura oamenilor din ultimele zile nu ar fi ajuns la acel grad de paroxism dacă nu ar fi fost potențată de ura împotriva parvenitului nespălat cu coloană oficială, care a fugit de la locul accidentului unde a murit un polițist ce îl escorta ilegal.

Partidul porcului oprea, UNPR, nu a intrat niciodată în parlament singur. În toate ocaziile a făcut parte doar din alianțe cu PSD sau ce formă de socialism candida la vremea respectivă. Pentru că UNPR, fiind refugiul tuturor securiștilor din românia, nu are nici un fel de putere electorală și nu ar prinde voturi nici cât aș prinde eu cu Alexa, dacă am candida la președinție.

E ok, să presupunem că acest guvern va trece și că nu vom avea anticipate. Nu e ca și cum nu am fi știut că UNPR va trăda, doar e format strict din trădătorii care au plecat din alte partide.
La anul, UNPR va face alianță cu PSD sau PDL, ca să poată intra în parlament. Obligatoriu, altfel nu are cum să intre.

Cât de proști vă veți simți când veți pune ștampila pe fălcile slinoase ale acestui porc și îl veți băga în parlament, votând alianța preferată, pentru că da, să votăm răul cel mai mic, așa e democrația? Câtă rușine va trebui să aveți când vă veți privi în oglindă?

Probabil multă.

PS: Fiți atenți cât de mincinoasă e pagina de Wikipedia care îl descrie pe Porcul Oprea.