De ce îi urăsc pe mizerabilii cu uleiuri sfințite

leacuri pentru fraieri

Poate vă întrebați de ce sunt atât de vitriolant când vine vorba de șarlatanii care oferă leacuri miraculoase contra cancerului, pornind de la uleiuri sfințite până la pastilele minune cu piatră ponce, sau alte gunoaie de gen.

Fratele mamei a murit de cancer la plămâni. Fiind de la țară, fumător de Plugar, ținea pachetul de Carpați drept comoară pentru sărbătorile legale, a aflat foarte târziu, când mai avea o zdreanță cât un timbru în loc de plămân.

Lucrurile astea se întâmplau pe vremea nefericitului răposat la Târgoviște, dar chiar și atunci, când au venit rudele cu el la București, pentru o ultimă opinie medicală înainte de îngropăciune, au găsit un băiat care oferea un tratament minune contra cancerului de plămâni, cu un aparat care scotea ozon pe toate găurile, ozon pe lângă care aerul din Tibet era fix vax.

Desigur, unchiul meu a murit în scurt timp, nu înainte de a decarta în buzunarele gunoiului cu ozonul sume destul de importante, pentru aer rece din butelie. Unchiul meu, bietul de el, s-a opus cât a putut, dar deja era o epavă care respira de 10 ori pentru o înghițitură de aer, cu ochii bulbucați și frica de sufocare în fiecare privire, plus durerea, durerea aceea înfiorătoare, pentru care știi că nu există decât un singur leac. Moartea.

Tatăl meu a murit de cancer la gât. Tot fumător înveterat, pescar în fază terminală, plus băutor de bere rece ca gheața. Elemente clasice pentru un cancer de calitate. După ce s-a operat la Panduri și, la un an, a recidivat cancerul, cu metastaze și fără posibilitatea de a se mai poate face ceva, știți cine a venit la el?

Preotul localității, care, pentru modesta sumă de doar 10 000 de lei, se oferea să îl boteze în adevărata religie, pentru ca, după aceea, un cuvios călugăr de la o cuvioasă mănăstire, să se roage pentru vindecarea sa grabnică, fără care rugăciune dumnezeu nu avea cum să își întoarcă fața spre el. Practic, cancerul îi era dat de către adevăratul dumnezeu, din cauză că era musulman și logic, musulmanii fac cancer într-o țară predominant ortodoxă.

Tata a murit fără să își renege credința. Preotul a rămas fără bani, dar cu rugăciunile la el. Zice-se că taicămiu l-a întrebat dacă, în cazul în care are un băiat botezat ortodox, nu ar merge faza cu Dumnezeu. Cică nu, că se știe, copiii plătesc păcatele părinților.

Mama avea nuștiu ce boală, care nu îi mai trecea. Și vede la televizor o reclamă a unui alt gunoi, numit Stelian Fulga, care vindea nu știu ce elixir care vindeca fix boala ei. S-a apucat, a cumpărat gunoiul mizerabilului și aproape a murit, a scăpat cu salvarea la urgență, în miez de noapte.

Când a sunat să reclame ce i s-a întâmplat, i s-a închis telefonul în nas. Gunoiul ăla în continuare vinde gunoaie miraculoase la tv. L-am văzut într-o zi în piață la Râmnicu Sărat. Din păcate, era cu mai mulți adepți care îi sorbeau cuvintele, așa că nu am putut să îi fărâm capul, cum ar merita. Dar vremea nu e trecută, dacă nici unul din noi nu moare între timp, ne-om mai întâlni noi.

Da, rezumând, îi urăsc pe șarlatanii ăstia nenorociți, care se îmbogățesc vânzând speranță morților vii. Un om care vede moartea în fața ochilor, poate fi scuzat. El deja nu mai gândește, ci este doar pe modulul impus de natură, în care caută să își salveze viața cu orice preț.

Dar gunoaiele acestea, care se îmbogățesc profitând de ultimele speranțe ale lor, merită cea mai cruntă și înceată moarte. Toți, fără excepție.

49 comentarii

 1. Necrofagi au fost, sunt si vor fi mereu. E mai usor sa mananci dintr-un cadavru decat sa vanezi

  0

 2. #2

  ai perfecta dreptate

  0

 3. Couldn’t agree more.
  Din fericire n-am avut parte de necazurile tale, dar și ai mei au picat în plasa unora de genul ăsta, tata fiind pe dializă de mai bine de zece ani.

  0

 4. #4

  care e faza cu „bere rece ca gheața”?

  0

  • #5

   lichidele reci afecteaza laringele si o poti vira in cancer fara probleme

  • Si lichidele prea fierbinti pot duce la cancer. Din pacate…

   0

 5. #7

  nu stiu sigur daca nu ar trebui sa ii urasti mai mult pe cei care nu iti ofera posibilitatea unui proces civil rapid si just.
  stiu exact ce spui, am incercat mai demult sa fac ceva si m-am izbit de zidul birocrat. un idiot ma poate reclama de 100 de ori pe zi pentru ce ii bubuie mintea, eu nu pot sa reclam inselaciunea si efectele ei asupra victimelor, ar trebui sa il aduc pe faptas si sa il conving sa recunoasca tot.
  probabil ca ar primi o amenda si atat.

  0

  • #8

   ii urasc si mai mult. de ei scriu in fiecare zi, de gunoaiele astea, din cand in cand

  • #9

   @arhi Scrii în fiecare zi din când in când ? Înțeleg ce vrei să spui dar …

   0

  • #10

   de aia virgula e buna intr-o fraza. incearca sa citesti cu intonatie si sa sesizezi ideea subiectului subinteles:)

  • #11

   Mă alătur şi eu scârbei depre care scrie Arhi. Cu întreaga mea fiinţă şi cu toată inteligenţa de care dispun, ca dar divin sau dezvoltat prin studiu şi stiinţă.

   E plin pământul de şarlatani care exploatează la maxim dorinţa de viaţă sau de însănătoşire a bolnavilor. De aceea salut demersul lui Arhi. Poate că dacă aş avea blog, tema ar fi la ordinea zilei.

   În activitatea mea m-am lovit de foarte multe ori de cazuri extreme, de cele mai multe aflate ori în stadiu final, ori în stadiul în care nu mai poţi face nimic pentru pacient, în afara îmbunătăţirii calităţii vieţii sale peparcursul ultimelelor clipe.

   În asemenea momente, de limită, de groază în faţa inevitabilului, de durere surdă psihică şi cea fizică foarte prezentă, de pierdere a oricărei posibilităţi medicale sau umane de a lupta cu boala cruntă care te ucide încet şi metodic, apar în calea familiilor bolnavilor respectivi tot felul de panacee universale, de soluţii de însănătoşire, garantate… Pe care din pacate familia bolnavului o descoperă în primă fază şi ulterior o asimilează pacientului ca fiind unică şi sigură. Şi nu e deloc aşa. Dovedit!

   Lipsa informaţiilor şi a unei minime educaţii în rândul familiei, dorinţa oarbă de a încerca toto ce este posibil pentru însănătoşirea bolnavului este miza ingeniozităţii excrocilor, care depăşeşte orice limită a bunului simţ, a limitei umanităţii şi totul doar cu scopul goanei după profit, după avţie obţinute pe orice baze, fără limită şi fără cea mai elemntară urmă de umanitate sau înţelegere a crizei prin care trece omul suferind şi familia sa, baza cunoscutei dihotomii „…după mine potopul”…

   Deunăzi am ajuns în posesia unui caz extrem, însă cu speranţă destul de crescută de însănătoşire. Mă rog, speranţa de viaţă a pacirentului respectiv ar fi de +5 ani, în condiţiile unui tratament coerent bazat pe o conduită terapeutică coerentă, profesională.

   Am analizat simptopatologia pacientului, evoluţia bolii, riscurile şi gradul de succes al unui eventual tratament de specialitate, m-am consultat cu specialişti de renume din ţară şi din străinătate şi concluzia a fost aceeaşi. Pacientul trebuia să acceadă urgent la un tratament specific. Cu atât mai mult cu cât starea generală a lui se înrăutăţea vizibil pe zi ce trecea.

   Familia însă, adeptă a „medicinei alopate”, a considerat ca fiind eromnate propunerile terapeutice înaintate şi a mers să consulte alţi asemenea făcători de bine… Am avut însă cea mai mare satisfacţie din viaţa profesională când după TREI săptămâni de la ultima vizită – când deja ceasul ticăia spre „finală”, s-au reîntors în cabinet şi hotărât să dea dreptate specialiştilor în pofida recomandărilor „alternativilor”. Care în „nimicnicia ştiinţei” lor au prescris o conduită terapeutică bazată pe antioxidanţi (ceea ce e ok într-o anumită stază a evoluţiei bolii) şi hipervitaminizare pe baza de complexe de tip „B1-*B6-B12-Bnnn” (se ştie că aceasta abordare este complet contraindicată existenţei – dovedite doar prin mijloace de imagistică medicală, ce-i drept, nu şi prin un examen anatomo-patologic confirmant – unui pacient cu potenţial carcinoembrionar – sau altfel spus, cancer). Pe care bonavul „îl găzduia” la nivelul plămânilor, cu dereminari secundare cerebrale de tip meta…

   Cât de convergent (mărginit şi limitat) poţi să fii, să poţi să crezi puşlamalele de genul celor din articolului lui Arhi? Cât de mult, încât să renunţi la o terapie cu probabilitate crescută de succes, confirmată de medici vs. nişte siropuri şi prafuri (aruncate în ochi) de nişte „felceri” pe care nu i-aş lăsa să se apropie nici la 500 de metri de un cobai de laborator, darămite de un bolnav în nevoie?

   Arhi, cred ca asemenea articole ar trebui promovate şi mai mult. Să ne înţelegem. Nu am nimic împotriva medicinei alternative, bazate pe experienţă şi pe un istoric de sute sau mii de ani de rezultate pozitive (acupunctura, presopunctură etc.) Ceea ce am şi la ceea ce mă refer este masa de „vindecători” a detoate şi toate cu ajutorul „alchimiei” psihicului şi fizicului şi aşa chinuti al bolnavilor şi a familiilor lor. Care manifestări sunt naturale în cazuri extreme, ca cel descris mai sus. Dar care nu ar trebui să constituie baza pe care se „clădesc” speranţe şi planuri de viitor. Şi care trebuie denunţate şi popularizate pentru ca să nu mai fie permise şi nici acceptate. Vreodată!

   0

  • #12

   din pacate, vor exista si de acum incolo…

 6. #13

  Asa sunt si medicii din China cu celule stem, ii mintesc practic pe cei paralizati ( cu coloana rupta ) sau diverse alte boli neurologice grave, contra unor sume exagerate de zeci de mii de euro, vedeti si voi cum saracii oameni ajung sa ceara bani in emisiuni, stie cineva un om paralizat care a fost vindecat chirurgical?

  0

  • #14

   mint*

   0

  • #15

   Cu totul intamplator,cunosc un astfel de om.Da,merge in trepied,foarte greu,dar merge ! Cand a plecat in China nu isi putea misca picioarele.Si am vazut mai demult si un reportaj la televizor,cu oameni in aceeasi situatie care veneau din China si care acum puteau sta in picioare.Cine platise ? Becali.

   0

  • #16

   Si chestia cu celule stem se face si in Elvetia doar ca te costa cam de 10 ori mai mult.

   0

  • #17

   pai si eu cunosc un caz, nici macar nu sta in picioare singur ci legat de un dispozitiv, de asta si spun, ei fac experimente pe oameni ca sobolanii si cer bani multi, sa ii spuna omului clar: sansele sa mergi ca inainte sunt 0.00001% pentru ca nimeni nu a facut asta vreodata, dar noi incercam ceva nou.

   0

 7. #18

  Bunică-miu, rip recent, își luase un dispozitiv torser cu ultrasunete sau ceva de genul, ăla promovat de oreste, cu tehnologie militară americană sau ceva. Zicea că se simte extraordinar și că îl ajută nespus. La scurt timp a murit, din cauze naturale și unrelated. Dar răhățelul ăla de dispozitiv nu cred că i-a cauzat nimic, ba chiar i-a mai ridicat moralul. Celelalte n+1 remedii naturiste, în schimb, sunt sigur că au avut roluri foarte mari.

  0

 8. Eu aveam o alergie care se manifesta foarte urât și ajungeam mereu la Urgențe în perfuzii și medicii nu-i dădeau de cap. N-am știut niciodată ce anume îmi cauza crizele respective, oricâte analize aș fi făcut. Am ajuns la tot felul de medici cu tratamente alternative, reflexoterapie, tratamente cu laser, etc. Am ajuns la o tanti care făcea nu-știu-ce cu bioenergie, să îmi spună care e cauza și să mă și trateze, chipurile.
  Tot ce făcea era să se miște ciudat pe lângă mine, cu palmele. Anyways, mi-e clar că era mârlănie și i-am și turnat niște bănuți în cont. În timpul ședințelor chiar mă simțeam bine și în perioada aia chiar n-am avut episoade urâte. Tind să cred că a fost o chestie de autogestie. Disperată și sătulă de perfuzii și medici care dau din umeri, chiar credeam în căcaturile alea și probabil că autosugestia și-a spus cuvântul. După vreun an a început iar să se manifeste alergia aia.
  Oricum, e clar că toți sunt escroci, dar uneori, la chestiile mai puțin grave (cancer & shit), lucrurile astea îți fac mintea și autosugestia să lucreze și nu-i neapărat un lucru rău. Deși am auzit și de cazuri de tumori tratate prin meditație și autosugestie. E fascinant creierul uman. Câteodată.

  0

  • #22

   Deci:
   Aveai alergie urata netratabile si medicii nu cunosteau cauza, recte nici tratament.
   Ai ajuns la bioenergoterapeut. Ti-a gasit cauza. In timpul sedintelor te simteai bine. Te-a vindecat. „Chipurile”. Dar in acelasi timp erai circumspecta din cauza faptului ca se misca „ciudat” pe langa tine „cu palmele”, iti era clar ca e marlanie. Dar te-ai vindecat prin autosugestie.

   Permite-mi te rog sa iti amintesc faptul ca esti o proasta si ca ar trebui sa iti fie rusine sa mai comentezi vreodata oriunde. Ti-as nega permanent accesul la internet sau la contactul cu o fiinta umana. Prostia ta este contagioasa.

   0

 9. De Stelian Fulga am auzit si eu de la maica mea care a auzit la fel de la o cucoana care are pe cineva care s-a vindecat miraculos de nuj ce tip de cancer.
  Cam asa isi fac astia reclama.
  Mortii mamii lor.

  0

 10. Vezi ca Fulga locuieste sau are cabinetul undeva pe stanga intre Muncii si Dristor. Inainte de spitalul Dr Victor Babes.

  0

 11. #28

  Acum vreo 14-15-16 ani cand eram la liceu mi-aduc aminte ca maica-mea se ducea impreuna cu nasa mea la sesiunile de tratamente, hipnoza si alte asemenea prezidate si sustinute de Dl. Mudava, daca vi-l mai amintiti. Mergeau de vreo 3-4 ori pe saptamana seara pe la Pantelimon – Socului. Pt ca se terminau foarte tarziu sedintele, tacica-miu trebuia sa mearga sa le ia cu masina. Maica-mea se intorcea de fiecare data mirobolata de acolo: „Draga, ce somitate!!! Sa vezi ce a facut! Azi a hipnotizat un barbat si o femeie si I-a pus sa danseze tango!! (Doamne, ma pufneste rasul si acuma cand va scriu :))))))). Toate explicatiile insotite de mimica si gestica :))) Aparuse la un moment dat si cu o bratara „energetica” cu pietre albastre si cu niste magneti care te vindecau de tot si toate pana ajungeai la Nirvana :)). Cred ca mai zace si acuma prin sifonierul maica-mii. Sedintele cuprindeau un moment dat in care toata lumea trebuia sa ridice ambele maini in sus, sa inchida ochii si sa capteze energia Universului. Taica-miu, neafiliat religios si sentimental la nimeni si nimic, era vadit deranjat de programul impus de recuperarea tarzie a rudelor plus ca reclama consumul de combustibil. In timp de masa era in transa, taica-miu dadea tarcoale pe acolo, urmarea, amusina si isi facuse un plan minutios de recuperarea a pierderilor: vroia sa astepta pana la momentul dat T cand toata lumea motaie cu mainile in sus, timp in care gentile si alte bagajele erau lasate pe scaune sau jos la picior, si atunci sa „actioneze”, daca intelegeti :),pt. recuperarea pierderilor :)))) Maica-mea, saraca, era foarte stresata. Chiar il credea pe tata in stare, asa cum il credea si pe Mudava :)))) Nu stiu daca au avut sau nu vreun effect sedintele D-lui Mudava, dar noi mai facem glume pe aceasta tema si in ziua de astazi! 🙂

  0

  • #29

   am fost prieten bun cu nora domnului mudava:)))))))))

  • #30

   Pai..si?! „A fost sau n-a fost”? 🙂

   0

  • #31

   nu stiu, a evitat intotdeauna subiectul

  • #32

   Si tu te asteptai sa-ti spuna nora daca tata socru este sau nu escroc!?! :)))) Spune-ne ce crezi tu despre asta. Daca provideri de apisoara chioara sunt sarlatani, ce parere ai despre provideri de unde balsamice menite aceluiasi scop? :))))

   0

  • #33

   pe bune…? 🙂

 12. #34

  Sa stii ca zdreanta aia de Fulga tot acolo isi face veacul. Isi vinde jegurile intr-un plafar din piata. E de o mojicie si obraznicie rar intalnita. Acum un an , al meu era sa-l calce in picioare. S-a bagat in fata mea la coada la OP 77 unde asteptam sa ridic un colet si cand i-am reprosat ca toti stam la rand si ca ar fi bine sa astepte, mi-a replicat ca nu stiu eu cu cine vorbesc. Cand s-a infipt sotul in el, a devenit si mai obraznic , dar s-a asezat la rand, injurandu-ne desigur pe toti. O panarama jegoasa.

  0

 13. #35

  Nu stiu cum se face, dar tot cei care apar pe la televizor sau prin ziare, oferind elixirul vietii, sunt niste analfabeti. Cum sa pui botul cand vine sa te prosteasca unul caruia daca-i dai un creion, il roade, ca habar n-are sa scrie si crede ca-i de mancare?

  0

 14. Sunt curios ca n-a aparut nici un comentariu pana acum care sa spuna ce bine i-a facut lui Mama Omida.

  0

 15. #37

  Mama in perioada cand era bolnava de cancer, taica-meu era foarte disperat si pe langa sedintele de chimioterapie, operatii peste operatii si alte tratamente, ar fi incercat orice numai sa o salveze. Numai eu tin minte ca a dus-o la bioenergie, la reflexoterapie, tratamente cu plante naturiste aduse de nu stiu unde dumnezeu… Functioneaza reflexoterapia dar la oameni sanatosi, nu la oameni bolnavi. Ma rog, tata ar fi crezut orice si a umblat in stanga si-n dreapta, ascultand de toti care vroiau sa-l lipseasca de cativa leuti.

  Referitor la ozonoterapie, nu stiu ce sa spun, auzisem si eu ca ajuta, fiind o terapie adjuvanta pentru oamenii care au trecut prin chimioterapie ca recupereaza si amelioreaza anumite complicatii dar n-am informatii multe in acest sens. Eu pe la 22 de ani mi-am rupt ligamentele incrucisate anterioare la piciorul stang la ski. Am facut ozonoterapie, pe langa fizioterapie si s-a simtit diferenta. Ciudat a fost ca la primul RMN imi scria ruptura de ligamente si la al doilea (dupa 8 luni) scria leziune ligament incrucisat anterior (plus ca nu mai aveam dureri). Ciudat.

  Ma rog, ideea este ca astfel de oameni apar ca ciupercile dupa ploaie fix cand iti este cel mai rau, parca „simt” ca ai o boala sau o problema si iti vin ei cu solutia si profita de pe tine maxim.

  0

  • #38

   Ozonul e considerat toxic pentru ca distruge celulele plaminului. Nu prea inteleg ce tratament poti face cu ozon.

   0

  • #39

   Da, este adevarat asta dar la plaman, mi-a spus medicul care mi le-a administrat. Oricum s-a constatat ca o cantitate mica stimuleaza celulele imunitare insa o cantitate mare il lasa fara protectie in fata bacteriilor. Acuma te intreb eu ce legatura are infiltratiile peri-articulare si intra-articulare cu ozon care le-am facut eu in genunchiul meu cu plamanii? Nu vreau sa conving pe nimeni doar povesteam ce tratament am urmat eu. Ozonoterapia se foloseste in afectiuni ortopedice (si nu numai), chiar post-chirurgicale pt recuperare, deci?

   0

  • #40

   Ce Ozon lichid ti ai injectat tu in genunchi mai ? :))

   Ligamentul incrucisat anterior odata rupt nu se reface prin fiozioterapie. Ai avut probabil doar a ruptura partiala care prin tratamente conservative s a vindecat.

   De ce ai injecta ceva, care nu e anestezic, periarticular ?

   0

  • #41

   Codin: eu am povestit ce mi-a scris pe RMN, habar n-am nici eu cum 2 rmn-uri pot spune doua lucruri total diferite (adica de la ruptura la leziune e mare diferenta). Nu am zis niciodata ca se reface, stiu ca ligamentele nu se refac. Dar poti ameliora. De exemplul in primul an dupa accidentul de ski, imi „fugea” genunchiul si ma durea foarte tare. Acuma, daca patesc asta, foarte rar, nu ma mai doare. Atunci stateam blocata cel putin 10-20 de minute, era foarte dureros. Se recomanda fizioterapie pentru a reduce durerea de la nivelul genunchiului si a partilor invecinate, eu pentru asta am facut fizio + ozono, nu am cautat tratamente miraculoase. Cazul meu nu era asa de grav incat sa fie necesara o operatie si nici nu sunt sportiva de perfomanta. Pot sa alerg si folosesc orteza la ski si la alergat.

   0

 16. în urmă cu nişte ani căutam o a doua slujbă. mă duc la un interviu undeva între universitatea şi rosetti. când intru o mare de oameni. ce o fi? gândesc. era unul de-ăsta cu leacuri minune. eu aveam treabă alături la o firmă ce vindea vitamine minune. biene întreb dar vitaminele astea ce fel de certificate au? că doar ar trebui să ştiu ce vând. problema era că nu aveau. m-am ridicat şi am plecat. cum să vinzi ceva de care nu eşti sigur? la plecare rândurile celor de care pomeneam la început erau tot la fel. diferenţa era că nu eram disperată. e greu de spus unde te poate împinge disperarea. că oricât de grea ar fi viaţa toţi am vrea să trăim. ce ştiu e că am avut un gust amar. de cât de mmultă lume efectiv disperată şi de cât de mulţi oameni lipsiţi de conştiinţă. aşa că, alături de tine i-aş strânge de gât pe toţi nehaliţii ăştia.

  0

 17. #43

  Am dubii cu privire la bautul lichidelor reci si incidenta cancerului. Sunt zone in lume unde se bea apa sau sucul doar cu cuburi de gheata. De exemplu un US (in zona Texas cel putin) implicit la orice restaurant sau fastfood iti pune cateva cuburi de gheata la orice bautura racoritoare sau apa. Trebuie sa-i rogi tu sa nu puna. Si hotelurile au automate de gheata pe hol. Asa s-au obisnuit. Daca ar fi asa cum zici tu, ma gandesc ca in aceste zone ar fi o rata enorma de aparitie a cancerului la gat.

  0

  • #44

   o sa ii transmit lui taica-miu si tuturor medicilor ORListi care l-au consultat si care m-au consultat de-alungul timpului, ca nu esti de acord cu prezumtia lor.

  • #45

   amandoi aveti dreptate, cand esti intr-o zona rece se adapteaza organismul si sistemul imunitar climei respective, si nu e sanatos sa bei lichide reci mai ales daca locuiesti in Europa centrala, cum nu e sanatos sa te expui la soare, sau sa consumi grasimi in exces daca nu stai intr-o zona friguroasa, cu alte cuvinte totul trebuie facut cu moderatie.

   0

 18. #46

  Gandeste-te ca a fost un magazin Cozac la 3 metri de blocul meu…

  0

 19. #47

  Daca tot e sa vorbim de mizerabili:
  Firmele farmaceutice decid la inceputul sezonului gripal pe baza cazurilor deja existente ce tulpina va fi cea mai frecventa in cazurile de gripa si incep sa faca vaccinurile. Credeti ca au ghicit de fiecare data tulpina? Nu. Au retras vaccinurile de pe piata ca sint ineficiente? Nu…si au continaut sa vinda vaccinuri ineficiente pe milioane de $.

  0

  • #48

   1.) Ce intelegi prin sezon gripal?
   2.) procesul prin care se fabrica vaccinurile antigruipale nu este decis de companiile farmaceutice, ci de OMS.
   3.) nu orice raceala inseamna gripa. Vaccinul antigripal te protejeaza impotriva gripei, si atit.

   0

 20. #49

  Maica-mea a tot fost pe la emisiuni cu sarlatani din astia pe care i-a desfiintat, inclusiv Fulga, si apoi tot ea a primit amenintari si huiduieli ca „ala care taie sub limba e un erou si vindeca orice, nu merita asa o atitudine” sau ca ei au facut rahatoterapie impreuna cu chimio si s-au vindecat de la aia, nu de la chimio. Atata timp cat nimeni nu verifica, nu fac plangeri si legea permite..

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Pentru că vă tot întrebați unde umblu și vai, cum îmi permit să nu scriu chestii, pentru entertainul maselor, uite umblu prin lume. Iar decembrie e luna mea liberă, în care scriu ce vreau eu, când vreau eu, dacă vreau eu.

Daca v-a trecut prin cap ca, de Craciun, sa faceti cadou celor dragi un PC sau un laptop, inseamna ca vreti sa il oferiti si cu o cheie de Windows originala. Asa ca prietenii nostri de la goodoffer24 au pregatit acea oferta speciala pe care o astepta toata lumea inainte de finalul […]