Urasc telefoanele mobile

Mai precis urăsc Samsungul nevestei, care după ce că are o baterie de toată jena, când i se termină bateria începe să țiuie ritmic, în timp ce ecranul blipăie.

Băi nene, dacă mai am puțină baterie în telefon, VREAU SĂ MĂ ȚINĂ PÂNĂ ACASĂ, nu să mi-o consume avertizându-mă din 20 în 2o de secunde!!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. atunci nu-ti cumpara niciodata motorala v360. Si ala face la fel. Doar ca ala mai si vibreaza in loc de bipait, daca e pe silentios.

 2. La valoarea ta ii cumper nevestei un N82 si ai rezolvat problema.

 3. nevasta are suficienti bani sa isi ia si singura daca vrea

 4. Eu am Samsung. Si e adevarat, tiuie cand i se termina bateria ! Dar mai multe telefoane fac asta.. Nu inteleg de ce ti-a casunat tie pe Samsung ! :P Eu nu ma plang… Mai ales ca a fost „moca” in cazul meu ! :))) E castigat la Coca Cola ( apropos de postul cu ingredientele secrete! :D :P)

 5. Samsungu nu are nicio treaba …. nui singuru brand de teluri care face asa la mine nu puca sa i se termine bateria ca il incarc ….

 6. SonyEricssonu meu face urat rau.
  „Nu mai am baterie, drept pentru care voi bipui, voi vibra si voi aprinde lumina in repetate randuri”.

 7. Warning alerts > off

  Nokia o are si cand iti moare bateria, nici nu simti =)

 8. Flo, nu stiu ce Sony ai dar al meu are da doar 3 semnale de avertizare scurte si simple si apoi se stinge.

 9. si mai precis, tu ai o problema de comunicare cu NEVASTA (sar’mna duoamna, am scris cu majuscule in semn de respect si pentru ca asa am vazut la BlogCloud) si anume:
  „VREAU SĂ MĂ ȚINĂ PÂNĂ ACASĂ, nu să mi-o consume avertizându-mă din 20 în 2o de secunde!!”
  se poate transforma intr-un dialog elegant intre voi doi pe drum spre casa:
  „VREAU SĂ MI-O ȚII PÂNĂ ACASĂ, nu să mi-o consumi avertizându-mă din 20 în 2o de secunde ca azi ne futem!!”
  PS
  pentru un contract pe termen lung de consiliere psihologica, mai treci pe arhiforum sau suna-ma

 10. mmm nu vrei sa stii cum face sagemul meu…cand am ramas prima data fara baterie mi-a sarit inima din loc..a tiuit de mi-a venit sa il arunc pe geam…cica tre’ sa te anunte cand ramane fara baterie.oricum samsung nu este un telefon bun.mai bine isi cumpara nokia

 11. Sony Ericsson sa traiasca ….

 12. Mie mi se pare logic. Dar la ăla de l-o proiectat nu. :)):))

 13. Da, toate fac asa. Pentru mine – chestie enervanta din 1998.

 14. Am aceeaşi problemă cu telefonul soră-mii. Un Motorola care face la fel, când rămâne fără baterie ţiuie de te înnebuneşte. Şi Doamne Fereşte să nu mai aibă Moto baterie noaptea….

 15. asa face si motorola prietenului meu si e deosebit de enervant. cel putin pe mine ma enerveaza si il pun la incarcat, pe el nu il irita bipaitul ala, ma mir cum.

 16. recomand un nokia fara camera, alb-negru ( si 1100 ar fi ceva) bateria tine mult timp, il recomand pentru persoanele care vorbesc mult. Nokia al meu n70 are „viata” foarte scurta, nu vorbesc foarte mult la telefon dar se termina bateria in circa 3 zile.

 17. #17

  Imi place titlu „Urasc telefoanele mobile”, mai precis cam toate, weirless-urile la fel, de ce pt ca ma folosesc pe mine, pe noi toti, drept fir