WC-urile din Real

In primul rand, pentru toti cei care cauta pe net „ce inseamna WC”, inseamna water closet. Din engleza va traduceti singuri.
Asa, acum ca am lamurit si asta, hai sa va arat cum arata pisoarele din Real. De peste jumatate de an sunt in situatia asta, de ajunge lumea sa stea la coada ca femeile pentru o simpla pisare.

4 comentarii

 1. Da’ tu n-ai veceAu acasa ? Cin’ te fugareste pana la Real ? :)

  0

  0

 2. poi daca vreau sa fac un pipi, si sunt la cumparaturi..

  0

  0

 3. Hahahahaha … la Oradea nu sunt probleme de genul asta la toaletele de la Real. Aici sunt mai degraba probleme cu tigancile care se dezbraca de tot si se spala la chiuveta. Din pacate din 3 chiuvete numai 2 functioneaza iar cand vin tigancile se face coada la spalat pe maini!

  0

  0

 4. nu e obligatoriu spalatul pe maini la femei. asa le mai miroase si unora a pasarica prin aer… ?)))

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]