User generated content

Am impresia ca am declansat o revolutie cu arhiTV-ul meu. In ultima saptamana, care mai de care a comentat, discutat, explicat, totul legat de arhitv. Si desigur, imediat dupa ce au comentat, s-au apucat sa faca si ei repejor un video, pe care sa si-l posteze pe site, sa deschida o noua categorie, de videoblog, sa, sa ,sa.
Totusi, din multitudinea, avalansa, galagia de videouri, nu am reusit sa retin niciunul. Cu adevarat si fara nici o modestie, clipurile de pe arhiTV, cu mici exceptii, sunt MULT peste ce parodiaza ei. Singurul care poate ridica ceva pretentii ar fi domnul cristealizari, care a facut un video mai legat si coerent. SIngura chestie in care pacatuieste ar fi ca si-a invatat pe de rost unul din articolele precedente si l-a recitat pe ecran, desigur, profund dezinhibat. In rest, frumusel montat, frumusel realizat, nu ai ce comenta. Dar nici nu poti uita ca domnul Cristea este un vechi om de televiziune. Deci nu ne putem compara cu dansul. Asteptam noi filmulete, pentru ca, raportandu-ne la ceva de calitate, nu putem decat sa devenim mai buni noi insine.

In rest, pentru ceilalti epigoni care se strofoaca prin videouri si montaje sclifosite, incercand sa ne dea clasa, ii rog sa retina ca filmele noastre le facem cu un aparat de fotografiat, le editam cu Windows Movie Maker, si le postam de pe un calculator care de-abia mai porneste dimineata. Nu e o scuza, ci este o lauda. O lauda ca poti face lucruri dragute si fara investitii imense in aparatura, lansari si alte aiureli de gen, care intr-un final se concretizeaza in niste clipuri jalnice, filmate din unghiuri ciudate.

Viva los televiziones!

[tags]arhitv, epigoni[/tags]

11 comentarii

 1. Pingback: Artistu
 2. #2

  Felicitari pentru teveu. :D Am citit prin blogosfera remarci cum ca arhi, zoso, piticu,.. si neogen = love si arhitv. din punctul meu de vedere si din cat te-am urmarit pe blog, ideea ti-a apartinut in totalitate. Ma astept in continuare la un real succes insa la un moment dat va trebui sa vi cu ceva nou. Poate niste reportaje pe strada n-ar strica. :D

  0

 3. Que viva la television!

  Felicitari pentru ce faci cu combinatia camera foto + WMM. (Avantaj tu, ca eu am camera analogica si trebuie sa transform in digital) Iar WMM e foarte comod.

  0

 4. Lasa ca ma fac eu mare:))

  0

 5. Draga Arhi,

  Hai sa-ti povestesc o istorioara plina de talc, fara nicio legatura cu ce ai postat tu aici (stii ca sunt offtopicar si troll). Acum multi anisori, compania Yahoo! era pe val. Ideea unui motor de cautare pe Internet era noua, abia venise, si Yahoo! nu prea avea chef sa se abata de la core-business (ca sa ne spargem in figuri) adica mail. Asa ca a externalizat ideea cu motorul de cautare unei firmulite de doi oameni. Care se numea Google.

  0

 6. Te rog sa-mi arati si mie in comentariul meu unde anume am spus ca yahoo a inventat motorul de cautare web.

  0

 7. Acum sa vedem cui externalizez afacerea, ptr ca deja imi ocupa prea mult spatiu:))

  0

 8. Atentie la neatentie ;)

  0

 9. Arhi, ar trebui s? prive?ti lucrurile din alt? perspectiv?. Ar trebui s? te bucure c? apar ?i al?ii. „Concuren?a” (de?i tu nu concurezi cu nimeni practic) e

  0

 10. eu ma bucur cand apar altii, care chiar fac ceva bun, si de la care am de invatat. in genral tac, atunci cand sunt criticat, chiar daca nu e o critica constructiva, sperand ca o sa apara si constructivitaea. Dar cand aceeasi tipi care imi critica „profesionalismul”, fac niste verze de filmulete, cu care se lauda peste tot…atunci nu mai tac, si le aduc aminte ca se credeau plini de verva si elan televizionistic, pe munca altora.
  Oh, si eu sunt bun de tot la criticat…

  0

 11. Se incarca prea greu blog-ul asta. Fa ceva. Daca mi se duce tigara si nu se termina de incarcat, imi piere cheful de citit. :)

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! Roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: a rămas repetentă. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]