9 comentarii

 1. Bun, am inteles in ce priveste continutul muzical. Dar ce ne facem cu ideea geniala de a cere minim 1000RON/luna daca indraznesti sa ai banner-e pe site/blog? Despre asta nu am citit nimic in link-ul dat de tine. Sau nu am inteles eu bine?

  0

  0

 2. nu ai inteles bine. este vorba de a cere bani pe CONTINUT MUZICAL doar siturilor care au caracter comercial, deci au bannere, nu ca te taxeaza ca ai reclama pe blog.

  0

  0

 3. Pual ideea era ca cei 1000ron/luna sa fie platiti de cei care au banner-e pe site/blog pentru faptul ca puneau si clipuri!

  0

  0

 4. neata Arhi

  0

  0

 5. Aaaa, pai spuneti asa… Ca zvonurile au ajuns din gura-n gura, pardon, din site in site ca e vorba de orice fel de banner-e si orice fel de site-uri / blog-uri.
  Mi-am invatat lectia, inainte de a ma inflama sa pun mana sa cercetez si sa ma lamuresc cu ochii mei :)

  0

  0

 6. neata Follen
  Paul, aia zic si eu, ca lumea s-a basicat ca urzica la ulei, total degeaba, pentru ca legea exista din 2005, acum vor marirea sumelor.

  0

  0

 7. Dar oricum, eu sunt foarte interesat de noutatile de pe site-ul UCMR. Si atunci pot sa fac asa: imi descarc browser-ul Opera pt windows, de la http://www.opera.com. Deschid http://www.ucmr-ada.ro si, pentru ca nu vreau sa pierd o secunda comunicatele importante de acolo, fac click dreapta pe pagina si acolo am optiunea: Reload every… Si ii dau Custom si setez acolo 1 secunda (introduc de mana 0 la minute, merge;) ). Minune, pagina incepe sa se reincarce in fiecare secunda.

  Si pt ca sunt cu ochii in patru, mai deschid trei pagini la aceeasi adresa si le setez la fel. Si pentru ca sunt convins ca si celelalte sute si mii de bloggeri vor sa fie la curent, poate o sa faca si ei la fel.

  Ce zici?

  Si, bineinteles, NU zgariem Citroen-uri!

  0

  0

 8. Ai vazut de ce are UCMR nevoie de bani dintr-o data?

  Ia uita-te aici: http://www.ucmr-ada.ro/stiri.php?stiri=35

  Vor sa cumpere un sediu central! Si uite-asa am gasit si explicatia…

  =)) =)) =))

  0

  0

 9. Ai vazut aceasta stire?

  http://www.ucmr-ada.ro/stiri.php?stiri=35

  UCMR vor sa cumpere un sediu central si probabil de asta a dat ravna in ei sa faca rost de bani =))

  Poate mergem si noi sa le cerem lamuriri =))

  0

  0

Citește și...

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]