Vă mulţumesc, tovarăşe Boc, tovarăşe Băsescu şi tovarăşă Udrea!

Până acum un an, ideologia mea politică era destul de neclară. Ştiam că, în principiu sunt socialist, dar nu prea simpatizam cu PSD-ul, reprezentatul de frunte al socialismului rromânesc. Pentru că îi avea în componenţă pe simpaticii numiţi Geoană şi Năstase, Hrebenciuc şi Corlăţean şi mulţi alţii, care îmi dezgustau orele de la TV sau net.

L-am detestat pe Tăriceanu şi guvernarea lor. Am avut întotdeauna impresia că au fost o gaşcă de hiene, pornite pe căpătuială. Probabil această impresie mi-a fost dată şi de oameni ca Vidieanu, care a pardosit cu borduri şi budele publice, spre propăşirea eternă a marmosimului sau de taxa auto, pusă să crească afacerile APIA cea cu succes prezidată de Tăriceanu.

Dar a venit guvernarea Boc. Cu miniştri ca acelaşi Videanu. Sau ca pzidulicea numită Udrea. Sau ca importatorul de Ferarri care ne pune să plătim serviciile spitaliceşti, deşi avem asigurare. Sau cu ministrul de finanţe care a decis că e necesar să plătim impozit forfetar, spre închidere şi mântuirea multor firme mici. Sau cu prim miniştri ca Boc. Şi astfel am realizat ceva.

Că sunt liberal. Că Tăriceanu a fost un model de competenţă faţă de rataţii ce ne conduc ţara în acest moment. Că au fost 4 ani în care ţara chiar a dus-o mai bine. Şi mi-am amintit că bunicul meu a fost liberal, înţelegând de-abia acum de ce.

Aşa că le mulţumesc tovarăşilor menţionaţi în titlu. M-au ajutat să realizez ce culoare politică am cu adevărat.
E mare lucru, să ştiţi.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

28 comentarii

 1. Manjiti sunt destul si liberalii, dar parca sunt mai „spalati” si mai cinstiti putin decat hahaitorii astia… Oricum, problema de fond este ca astia care ne conduc acum sunt reprezentativi pentru marea majoritate a poporului… sunt echivalentul politic al burtosului devorator de libertatea si cancan, cu creier zero, expert in baut bere si spart seminte in fata blocului! Deci nu scapam in graba de ei.

  Thumb up 0
 2. tu te-ai potrivi politic cu vadim si gigi…doar ca esti mai linistit decat ei :))

  Thumb up 0
 3. #3

  tariceanu a fost singurul pana acum care i-a dat nup-uri lui basescu de cate ori a trebuit. ce-i drept, mi-am cam bagat in maica-sa cand a bagat taxa auto.

  Thumb up 0
 4. Heil Hitler! [-(

  Thumb up 0
 5. Welcome in the club! 🙂

  Thumb up 0
 6. o intrebare, daca-mi permiteti: ce legatura are videanu cu cabinetul tariceanu? bine, nu sunt naiv sa cred ca n-au colaborat sa-si umple burtile si inca la modul ostentativ, dar ala atunci era DOAR primar…

  Thumb up 0
 7. #8

  De ce nu social-liberalism? 🙂

  Thumb up 0
 8. #9

  alea deja e fineturi. momentan atat

  Thumb up 0
 9. Mi-e lehamite de toti. Sa moara Veta daca n-am zis ca nu mai merg in veci la votare, dar la prezidentiale ma mai duc si anul asta sa-l votez pe duda. De-a dracu’ 😉

  Thumb up 0
 10. #11

  Buddy, clar ca nu merg decat la prezidentiale, sa votez ANTI BASESCU. in rest, muie cu rahat

  Thumb up 0
 11. #12

  tzeapaaaaa! ca si base e liberaaaaal. democrat-liberal!
  deci,oricum o dai, tot cu ei. n-ai ce-i face!

  Thumb up 0
 12. Sper sa castige Crin Antonescu, decat Geoana sau Basescu…

  Thumb up 0
 13. Esti nervos Arhi.Trece.

  Thumb up 0
 14. cand Tariceanu zicea ca nu sunt bani pentru majorarea salariilor din invatamant, toti prostii din spatele tv-ului si din celalalte partide il injurau si blestemau. Stia el ceva, ceilalti nu vroiau sa vada

  Thumb up 0
 15. Arhi, ai mare rabdare cu politicienii din ziua de azi.

  Thumb up 0
 16. Si asa cred ca vor deveni multi romani … cu ajutorul actualei puteri … si peste 4 ani iar schimbam culoarea politica … fain … asa ca la carusel …

  Thumb up 0
 17. Arhi, pe sistemul asta, atunci cand vor mai fi liberalii la putere, te vei decide ca de fapt esti socialist. Partidul liberal de acum n-are nicio legatura cu partidul liberal de pe vremea bunicului tau… sau a bunicului meu, care a fost toata viata liberal. Ca de altfel nici socialistii sau niciun alt partid!
  Ce platforma program, ce partide de dreapta, de stanga, de centru-dreapta… toate sunt partide de ciolan si toate au aceeasi platforma program: imbogatirea la minut a membrilor de partid. Eu sunt impotriva tuturor, fara exceptii. Macar sunt impartiala

  Thumb up 0
 18. #19

  te asteptam cu bratele deschise in partid, daca vei vrea sa te inscrii.

  Thumb up 0
 19. Mi-e lehamite de clasa politică din rromânia. Eu zic să ne mutăm cu toții în sud africa sau în congo, acolo cel puțin nu mai plătim gazele iarna.

  Thumb up 0
 20. nici nu stii cata dreptate ai … din pacate , de cand am intrat „democratie ” avem de ales cel mai mic rau …si si mie mi se pare la fel …cel pnl…. personal , daca m-ar intreba pe mine cineva, as face un genocid politic, o bomba cu hidrogen aruncata la peste parlament cu schije care sa zboare pana la guvern . sa-i starpim pe toti si sa aducem altii … Vorba aia … politicienii ar trebui sa SERVEASCA nu sa fie SERVITI …parerea mea.

  Thumb up 0
 21. #22

  Political fail!

  Thumb up 0
 22. Mie personal imi place de Crin Antonescu, dar ca sa imi castige increderea trebuie sa ajunga prim-ministru si apoi sa faca ceva.
  Guvernul Boc este cel mai prost guvern pe care l-a avut Romania, si a mai picat si in perioada de criza, asta da ghinion.

  Thumb up 0
 23. Când am văzut că Tăriceanu a avut ouăle să-şi sape singur groapa declarând că legea salariilor profesorilor nu se poate aplica, s-a aprins încrederea faţă de liberali şi în mine. Nu că înainte aş fi avut prea multă încredere în politichia locală…

  Thumb up 0
 24. #25

  Ai dreptate cand zici de PSD si PDL dar nu iti dau dreptate cand zici de PNL. Ei au guvernat intr-o conjuctura economica mondiala foarte buna. In perioada aia erau bani la guvern de nu aveau ce face cu ei dar liberali au reusit sa ii zdrobeasca pe toti. Au lasat tara pe butuci. Un prieten imi zicea prin 2006 ca socialii sunt ei pentru ei si din cand in cand si pentru noi iar liberalii sunt numai ei pentru ei. Atunci nu ii dadeam dreptate ca aveam un salariu bun si nu ma temeam ca imi pierd slujba. Acu sincer nu las vrea pe Tariceanu inapoi la guvern ca ar fura si ce nu este si ar da vina pe Basescu.

  Thumb up 0
 25. Daaaa. Şi pe mine mă pălmuia într-o vreme gândul că-s de stânga. Pe urmă am aflat cu crăcănată mirare că şi Geoană. La dreapta era Băse, proaspăt devenit ambidextru. La centru …na, se ştie ce e între stânga şi dreapta. Aşa că … Nahorniac candidează? Da Lorin?

  Thumb up 0
 26. #27

  Nu cred ca are rost sa fii intr-un singur fel – liberal sau socialist. Trebuie sa te adaptezi – anumite vremuri cer liberali la guvernare, altele socialisti. Sunt vremuri care cer si nationalisti, dar alea sunt putine. Ca sa folosesc o sintagma draga reporterilor meseriasi: depinde de contextul politico-economico-social.
  :)) na, ca am dat totul din mine pe azi. :))

  Thumb up 0
 27. Haidi bre, ca votau liberalii in parlament legea saliarizarii profesorilor cu 2 maini. Ce zicea Tariceanu era doar un bla-bla mediatic. El stia ce voteaza ai lui si doar faptul ca Basescu spunea altfel, l-a facut sa adopte pozitia asta.

  Thumb up 0