O vacă a născut în New York

O vacă cu gene feminine a născut într-o galerie de artă din New York, în fața câtorva zeci de amatori de artă, ce probabil se auto-mângâiau la vederea unei vulve iritate și umflate. Motivul nașterii în public? Nașterea e forma supremă de artă.

Încerc să gândesc logic și să iau puțin lucrurile pe rând.
În primul rând, eu cred că nașterea e cel mai intim lucru dintre un bărbat și femeia sa. E actul suprem de creație, motivul pentru care universul a complotat și i-a adus la un loc. În nici un caz nu cred că urletele de durere, sângele, zeama, placenta și copilul urlând ar fi motiv de admirație intelectual-micotică oh, ce real, ce frumos, privește umflătura aceea de pe labia mică-dreapta, este un orgasm vizual sincretic.

De ce ar fi nașterea artă? Expulzarea unui copil printr-o gaură e artă? De ce expulzarea unui căcat de 20 de kourics nu ar fi o artă? La urma urmei, iese cu durere, poate lăsa în urmă sânge și te lasă cu un mare sentiment de împlinire.

Sau de ce nu, o vomă de mare angajament? Sau o flatulență colorată, ajustată chimic din punct de vedere al culorii?
Pe când pornakele la rang de artă vizuală de New York? În loc să iasă viață, intră.
Mare diferență…

17 comentarii

 1. #1

  s e incer s gandes logi d n reuses

  0

  0

 2. Daca asta inseamna ca esti femeie emancipata prefer sa ma limitez la conditia de om normal.

  0

  0

 3. Pai la New York pornakele are deja muzeu dedicat – cauta museum of sex.

  0

  0

 4. Cele amintite de tine poate nu sunt ÎNCĂ artă, dar în viitor … cine ştie …

  0

  0

  • Veti fi uitimiti. Dar daca cercetati suficient, veti gasi ca exista!

   0

   0

 5. Acel Museum of Sex din NY nu e chiar cum crede toata lumea. L-am vizitat si am ramas cam dezamagit… ma asteptam la mai mult pornache… :P E aproape deloc.

  0

  0

  • Word. Nu a meritat aia 20 si ceva de coco. In afara de 3 vibratoare din 1900-toamna, cam nimic exceptional. Am iesit in 5 minute de acolo.

   Revenind la bovina in cauza .. zau daca mai pot intelege fazele astea. Plus pe aia veniti la ‘expozitie’.

   0

   0

 6. Unii oameni vor sa ajunga faimosi la televizor cu orice pret chit ca naste, alearga cativa km insarcinata important e sa socheze. La astfel de stiri nici nu deschid articolul pentru ca nu merita.

  0

  0

 7. mai am un pic si vomit

  0

  0

 8. #12

  Arhi… hai recunoaste ca nu prea ai un simt estetic dezvoltat… :)

  0

  0

 9. #13

  Macar nu il arunca la tomberon / buda ca la noi :) . Daca asa a vrut femeia sa nasca e problema ei . Sa fie sanatosi si la revedere

  0

  0

 10. Lume tampita.
  Eu mai am o ‘problema’ cu cei care filmeaza nasterea fiului/fiicei.Cand plm. isi imagineaza ei ca vor viziona filmul ala?Cand poti sa te uiti la nevasta-ta cum i se dilata marfa si urla de dureri acolo in timp ce iese progenitura? Ciudat tare…

  0

  0

 11. Singura legatura la care ma pot gandi e faptul ca e un act de creatie, dar de la asta si pana la a naste in public, ca o forma de arta… e cale mult prea lunga.
  Artistii aia n-au ce face cu viata lor, ar trebui lasati in chiloti in mijlocul Amazonului, sa vezi dup’aia ce inspirati ar fi!

  0

  0

 12. #16

  sa nu mai zic ca s-au a fost pus si copilul in pericol, ca de ea nu imi pasa, e prea proasta pentru lumea asta

  0

  0

 13. #17

  Sexism si discriminare, asta este!
  Daca nasterea este arta suprema, atunci momentul creatiei, unic si extrem de repetabil, ce mai este ???? Nu este chiar originea artei supreme ??
  Si originea artei supreme nu este ea insasi, ba chiar si mai si, o origine suprema???
  Jeturile elegante si surrealiste de ce nu sunt nici macar mentionate in desctierea acestei arte ???
  Toti pomenesc de pensula lui Picasso, dalta lui Rodin, urechea lui VanGogh…. Pana si lui Grigorescu i se pomeneste penelul.
  Pai nu-i drept !

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]