Vacaterina Andronescu vrea sa definitiveze distrugerea invatamantului

Eu, pe hiena asta, o pun pe același piedestal cu Dragnea. O să râdeți, o să spuneți că e o fostă panaramă pesedistă, actualmente ministru și că nu e pe același palier. Dar nu e așa. Gândiți-vă că Thanos ăsta al învățământului românesc este senatoare din 1996 și, din 2000, periodic, este ministru al învățământului, distrugând metodic tot ce se poate distruge în învățământul românesc.

Acum vrea să „reformeze” clasele primare și bacalaureatul, pentru că de ce să fie simplu, când poate fi complicat. Asta vrea ca, după ce a închis, la propriu, învățămâtul profesional în românia, să termine și liceul, să puteam avea, cu adevărat, doar promoții de imbecili de pe băncile facultății. De abia se învățaseră copiii cu mizeria aia de clasă zero. Acum nu mai e bună, trebuie să o redenumim, scurtăm un an, facem pe dracu’ ghem.

Și știți de ce este la fel de rea ca Dragnea?
Pentru că, și prin ea, dar mai ales prin ea, PSD distruge învățământul, de 30 de ani încoace, reducând foștii tineri, actualii adulți, la o turmă idiotică și amorfă, care nu e în stare să citească și să înțeleagă un text, care nu au idee despre ce înseamnă economie sau educație financiară, dar știu mizeria aia de religie și pot merge să pună degetul pe PSD la votare.

De aia Vacaterina e și mai rea decât monstrul dințos. Pentru că ea e artizanul tâmpirii societății românești. Din cauza ei suntem și sunteți înconjurați de cretini, oriunde de uiți în jur.

9 comentarii

 1. #1

  Ai un typo: se zice sinistru al invatamantului, nu ministru.

  0

 2. #2

  daca este lasata, asta o sa traiasca mai mult ca iliescu si o sa fie parlamentar si/sau ministru cat o sa existe pesedeul!

  0

 3. #3

  partea cu bacalaureatul diferentiat nu e neaparat rea. se pregateste reinfiintarea colegiilor tehnice si acolo se vor putea inscrie pentru perfectionare si cei care vor absolvi bacalaureat tehnic. apoi avem 1. bacalaureat pentru stiinte – destinat celor care vor mate-fizica and stuff, apoi va fi 2. bacalaureat uman – pentru cei care se focalizeaza pe litere, psihologie, sociologie, istorie etc, 3. bac vocational – pentru artisti, sportivi etc si 4. bac tehnic – pentru cei din scolile profesionale. ideea e de triere si nu e nimic rau in asta. pana acum trierea la noi era asa: 1. cei cu bac – destepti 2. cei fara bac – prosti. eu cred ca se va sti foarte clar in functie de filierea pe care vine, la ce e bun omul respectiv. iar colegiile tehnice care se pregatesc, din cate am inteles, se vor focaliza pe practica, recalificare la orice varsta. acuma numa sa nu ma considerati psd-ist, ca nu sunt.

  0

 4. #4

  hai ca esti hater azi. doamna ministru a venit cu cateva propuneri care vor fi puse in dezbatere publica. si nu sunt chiar asa rele, daca analizezi putin, o sa vezi ca au o logica corecta. singura chestie mai dubioasa e aia cu infiintarea de scoli de educatie politica. nu sunt sigur ce inseamna dar sper sa nu aiba legatura cu indoctrinarea copiilor cu prostii despre ideologii si alte bazaconii.

  0

 5. #5

  bai
  azi e 1
  hai cu articolu supriza :))

  0

 6. #6

  Si cand eram eu in clasa a 12-a, proasta se juca de-a deciziile. Eliminase proba de sport de la BAC, asa ca ma apucasem de invatat la Geografie. Prin semestrul 2 a reintrodus proba sportiva asa ca am luat 10, in loc de 9.50 cat as fi luat la Geografie 😀

  Bacalaureatul diferentiat nu este o ideea rea, dar trebuie aplicata altfel. Eu eram la mate intensiv si dadeam M1, aia de la stiinte dadeau M2. In schimb, la limba romana, dadeam aceeasi proba, desi ei aveau 8 ore pe saptamana, iar noi doar 5.

  0

 7. #7

  Ma mira altceva: a trecut atata vreme, de ce psd-ul o pune numai si numai pe ea & nu gaseste pe altcineva? Mai stiu de una, Haineala, care tot asa e promptita la nesfarsit prin mecanismele sistemului. Orban cu Blaga la fel.

  Are familia Andronescu actionariat pe ministerul invatamantului sau ce?

  0

  • #8

   ce sa faca pesedeul, sa numeasca un ministru competent si neobedient, adica din afara partidului?!

   0

 8. Cred ca m-as abtine cu greu sa nu o calc in picioare de as intalni-o fata in fata … 🙁

  0

Citește și...

Alaltăieri a fost ceva circus cu OPC, care a găsit bacterii coliforme (rahat, mai exact) în gheața din niște magazine, magazinele fac gheață cu apă de la robinet, bag mâna în foc că apa de la robinet e de vină, anyway, distracție pentru cei de acolo. Problema mea e alta. Vă rog […]

Scris de Joyanna Am citeva prietene, cam cite degete la o mina, cistigate ca beneficiu o data cu venirea plodului . Sintem diferite, virste si gusturi diverse dar ne intilnim la cafea, dimineata, dupa ce lasam copiii la scoala. Ne incarcam una pe alta cu energie pozitiva, prin simpla povestire a experientelor noastre. […]