Vai de…

 • Când consideri că ai tot ghinionul? Atunci când, șofer fiind, te lovește mașina poliției. Sau mașina de verificat rovignete.
 • Ce se întâmplă când ești un mascul feroce și nu vrei să lovești o femeie nici măcar cu o floare? Sari din autobuzul în mers, speriat de țipetele ei. Ca să o protejezi, firește, de mânia ta dezlănțuită.
 • Dacă divorțezi de soțul tău, ai grijă să nu parchezi cumva în fața fostului domiciliu conjugal. Pentru că, conform tradiției dacice, tatăl fostului tău soț îți va lua jugulara, pentru a apăra onoarea familiei.
 • Lia Olguța Vasilescu, toanta care voia să închidă internetul pe când era senatoare, acum este primar de Prazilia. Una din acțiunile ei de primărță a fost să îmbrace statuile din oraș, în cazul în care li se văd organele genitale. Lucru normal dealtfel, și Papa Leon 1 a spart toate nucile statuilor din roma.
 • Un domn a făcut cerere de întrerupere a pedepsei, pe motvi că e bolnav de cancer. Din păcate, până când sistemul judiciar rromân a luat o decizie, domnul a murit. Ce au decis judecătorii, în deplină cunoștință de cauză? I-au refuzat eliberarea, dar i-au dat dreptul de a face recurs. Mortului. Mort demult.

  Îți mulțumesc că mă citești.

  Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

  21 comentarii

  1. #1

   Romania. 2013. N-ai cum sa te plictisesti :)

   0

   0

  2. Macar un chilot ar putea sa puna si statuile alea pe ele

   0

   0

  3. Romania my ass, la fel este peste TOT!

   0

   0

  4. Olguţa strikes again. Olteaca e pusa pe treaba :)

   0

   0

  5. Ca sofer, consider ca un mare ghinion este si atunci cand pleci de la stop, un dobitoc care forteaza pe rosu, te obliga sa franezi disperat, ala din spate intra in tine si apoi amandoi va contemplati stricaciunile in timp ce dobitocul isi vede linistit de drumul lui.

   0

   0

  6. #10

   a la zoso writing…:)

   0

   0

  7. Olguta e buna de maciuci, este? :)

   0

   0

  8. Noul CanCan. Sau Libertatea. Sau sport.ro. Incredibil, vezi aici!

   0

   0

  9. Bai, da’ Lia Olguta Vasilescu a pus chiloți și la cai ?

   0

   0

  10. #21

   Dupa mine arta nuda ii ca sexul in grup, coate in gura si jena maxima.

   0

   0

  Citește și...

  Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

  Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

  Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]

  Bicicleta este cea din imagine, este pentru copii mai mici de 6 ani, are 2 ani de când o avem și fiul a învățat să meargă pe ea.