Vai de…

 • Când consideri că ai tot ghinionul? Atunci când, șofer fiind, te lovește mașina poliției. Sau mașina de verificat rovignete.
 • Ce se întâmplă când ești un mascul feroce și nu vrei să lovești o femeie nici măcar cu o floare? Sari din autobuzul în mers, speriat de țipetele ei. Ca să o protejezi, firește, de mânia ta dezlănțuită.
 • Dacă divorțezi de soțul tău, ai grijă să nu parchezi cumva în fața fostului domiciliu conjugal. Pentru că, conform tradiției dacice, tatăl fostului tău soț îți va lua jugulara, pentru a apăra onoarea familiei.
 • Lia Olguța Vasilescu, toanta care voia să închidă internetul pe când era senatoare, acum este primar de Prazilia. Una din acțiunile ei de primărță a fost să îmbrace statuile din oraș, în cazul în care li se văd organele genitale. Lucru normal dealtfel, și Papa Leon 1 a spart toate nucile statuilor din roma.
 • Un domn a făcut cerere de întrerupere a pedepsei, pe motvi că e bolnav de cancer. Din păcate, până când sistemul judiciar rromân a luat o decizie, domnul a murit. Ce au decis judecătorii, în deplină cunoștință de cauză? I-au refuzat eliberarea, dar i-au dat dreptul de a face recurs. Mortului. Mort demult.

  21 comentarii

  1. #1

   Romania. 2013. N-ai cum sa te plictisesti :)

   0

  2. Macar un chilot ar putea sa puna si statuile alea pe ele

   0

  3. Romania my ass, la fel este peste TOT!

   0

  4. Olguţa strikes again. Olteaca e pusa pe treaba :)

   0

  5. Ca sofer, consider ca un mare ghinion este si atunci cand pleci de la stop, un dobitoc care forteaza pe rosu, te obliga sa franezi disperat, ala din spate intra in tine si apoi amandoi va contemplati stricaciunile in timp ce dobitocul isi vede linistit de drumul lui.

   0

  6. #10

   a la zoso writing…:)

   0

  7. Olguta e buna de maciuci, este? :)

   0

  8. Noul CanCan. Sau Libertatea. Sau sport.ro. Incredibil, vezi aici!

   0

  9. Bai, da’ Lia Olguta Vasilescu a pus chiloți și la cai ?

   0

  10. #21

   Dupa mine arta nuda ii ca sexul in grup, coate in gura si jena maxima.

   0

  Citește și...

  Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

  Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

  Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]