Valerian Vreme live feed

Voi incerca sa pun live discutia cu ministrul telecomunicatiilor, pentru a nu uita ideile care au tentativa de stralucire.
Momentan astept niste lasagna.
Nu uitati sa dati cu refresh. Absolut totul va aparea aici :mrgreen:

– Voiam sa ma intalnesc de mai multa vreme cu cei din mediul virtual, mai ales cu cei din Bucuresti, intalnindu-ma deja cu cei din Bacau.

– ACTA e un subiect destul de greu de abordat.

– Puteam evita semnarea ACTA? Raspuns: Momentan domnul minnistru vorbeste despre cum a cazut la Curtea Constitutionala legea Big Brother si despre cum se trece o lege prin parlament. Daca o sa raspunda vreodata, va anunt:)) Din fericire, il avem aici pe Bogdan Manolea, care intelege despre ce se vorbeste.

– Daca semnatura din Japonia nu este obligatorie, de ce a semnat rromania? Raspuns ….

– Daca semnatura de pe acta nu inseamna nimic, de ce s-a dat aceasta semnatura? Cine l-a imputernicit pe atasatul economic de la ambasada Japonoei sa semneze. Raspuns: Ministerul economiei l-a imputernicit, noi, ministerul telecomunicatiei am avut rol de spectatori.

– Cine a decis ca rolul politiei poate fi substituit de catre firme private? Momentan, in legislatia rromanesca nu se prevede asa ceva, iar pentru a exista o asemenea preveddere, trebuie facute intai schimbari mult mai mari, inclusiv dpdv constitutional.

– Ministerul doreste organizarea unui forum national de discutie pe subiect. Bogdan Manolea considera ca e prematur, actul nefiind inca discutat in parlamentul european.

– A venit si ministrul secretar de stat. Dansul e de parere ca noi (adica noi, astia de pe internet, nu noi in general)trebuie sa gasim o solutie impotriva pirateriei, pana atunci sa fim sanatosi, casele de productie au venit cu solutia lor si aia e. cred ca o sa tac o perioada, deja mi s-a urcat sangele la cap.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

33 comentarii

 1. #1

  Intreaba-l ce parere au avut cei din Coreea de Nord despre ACTA?

  Thumb up 0
 2. bre, sa ne spui daca se dau piscoturi 😀

  Thumb up 0
 3. #6

  @Sarpele: asta spui tu pentru ca, desigur, ai fost acolo. Cu ciolo, nu?

  Thumb up 0
  • #7

   Nu dude, am fost aici inainte de ’89.

   Thumb up 0
  • #8

   esti oricand liber sa emigrezi. si sa ne spui si noua cum e cu adevarat. daca o sa mai poti.

   Thumb up 0
 4. intreaba`l cand are de gand sa isi dea demisia…ca a semnat ACTA ca primaru’

  Thumb up 0
 5. #11

  eu nu stiu cum arata valerian vreme..just saying

  Thumb up 0
 6. Deci până acum doar răspunsuri de umplutură de la domnul minister :))

  Thumb up 0
 7. #14

  @arhi
  Pune asta în articol. Ăsta e textul. Nu este lege ci doar reglementare.
  http://register.consilium.europa.eu/pdf/ro/11/st12/st12196.ro11.pdf

  Thumb up 0
 8. #15

  Arhi, intreaba-l pe dl. ministru secretar de stat ce cacat cauta in minister daca ne pune „pa” noi astia de pe internet sa cautam solutii.

  Thumb up 0
  • #16

   mai la obiect, intreaba-l daca vrea intr-adevar sa ne ocupam noi, astia da pa net, de problema.Cu grafice, statistici, pareri, documente sau ii trimit direct parandaratu` si poate dormi linistit?Adica ce atatea figuri, e la liber, banii vin, leafa curge..

   Thumb up 0
 9. Cine e ministrul ala secretar de stat? Deci, dupa el, ACTA va fi impusa pentru ca nimeni n-a venit cu o alternativa? Fain baiat, adanca cugetare. E greu la minister, nu-i asa?

  Thumb up 0
 10. Ce beneficiu aduce ACTA utilizatorilor de internet?
  Vorbim aici de cateva companii vs cateva milioane de oameni.

  Thumb up 0
 11. Ce nu v-ati prins ma? Ca orice om la 40 de ani + (nu tu, nu eu, nu bloggeri), politician il doare in cur de internet, el are laptop de 40 mil cu windows deja instalat cu browser IE ca na e deja incorporat, intra pe twitter si e fericit.

  Lui i se pare normal conform ACTA ca poti sa fi amendat si pentru o poza gresita pusa pe blog, in fond cu ce-l afecteaza pe el ? ca oricum nu le foloseste.
  Macar a semnat si el ceva nu?

  Thumb up 0
 12. Sfinte Cercopitec, acest Vreme o să candideze la primăria din Onești în acest an. te rog, să faci în așa fel încât să nu câștige. Am să aprind lumănări, am să fac din nou tenis.
  Spectatori zicea?

  Thumb up 0
 13. #21

  Cred ca ar fi un inceput bun sa ne spui si noua doau vorbe despre acest Valerian. Am inteles ca e ministru, dar nu stie nimeni nimic despre el, nu apare pe nicaieri, nu vorbeste pe nicaieri…si sunt sigur ca aproape nimeni nu stie cum arata.

  Thumb up 0
 14. #22

  ,,Voi incerca sa pun live discutia cu ministrul telecomunicatiilor, pentru a nu uita ideile care au tentativa de stralucire.”
  Sa intelegem ca sunt gata ideile?

  Thumb up 0
 15. intreaba-l cu cat sponsorizeaza producatorii campania de alegeri de anul viitor?

  Thumb up 0
 16. #27

  Spune-i ca doar pe facebook suntem vreo 4,5 milioane 🙂

  Thumb up 0
 17. #28

  @arhi: nu are rost sa te enervezi, nu esti primul care este surprins de faptul ca cei care conduc sunt totalmente pe dinafara. Stai sa il vezi pe Pambuccian, politicianul aitist (autocaracterizare). Acolo sa vezi distractie 🙂

  Thumb up 0
  • #29

   Ce anume este greșit în atitudinea lui Varujan Pambuccian?

   Thumb up 0
 18. #30

  @Mihai: as putea scrie mult pe tema lui Varujan, dar nu are rost. Ca sa nu iesim grav din cursul discutiei, ce a facut omul politic Pambuccian din 2008 pana acum in ceea ce priveste ACTA? Care este pozitia lui vis-a-vis de aceasta problema? Si, te rog, nu ma trimite la blogul lui pentru ca nu l-am votat ca sa ii citesc blogul, da?

  Thumb up 0
 19. #31

  Concluzie:

  „Vreme trece, Vreme vine,
  Toate-s vechi si noua toate…”

  Thumb up 0
 20. #32

  Acest ministru este degeaba. Habar nu are cu ce se mananca. Bate campii la modul glorios. Aghiuta m-a impins sa ma uit la interviul cu el.

  Thumb up 0