S-a vândut unpol.ro

Ca să zic așa, am încheiat orice legătură cu unpol.ro, am făcut exit total, situl s-a vândut către un domn care, momentan, nu dorește să își dezvăluie identitatea sau orice alte detalii.

În acest moment chiar, se schimbă ns-urile și serverele, în curând va fi terminat transferul tuturor detaliilor. Știu că veți sta cu refreshul la rotld, să vedeți cine l-a cumpărat, pentru că, de data asta, a fost preluat de o companie, nu de o persoană fizică. Aveți răbdare :mrgreen:

Prin urmare, mulțumesc frumos, felicitări proprietarului și relaxare userilor, pentru că s-a preluat baza de date completă, cu tot ce înseamnă useri, ciubucuri, datorii etc, plus că e interesat să investeaască mult mai mult în idee.

La mai mare.

50 comentarii

 1. Naspers 100% sigur 😀

  0

 2. Ovi olaru?

  0

 3. Biasicom?

  0

 4. #11

  tocmai cand vroiam sa zic si eu (anunt) ca mi se rupe pentru un pol.
  eh..

  0

 5. #12

  Noooo.. (pe nas) 2-10. Noooo

  0

 6. Am dat un email la support acum o luna, inca niciun raspuns. Sper sa se fi preluat cu tot cu reclamatii.

  0

 7. Felicitări! La mai mare pentru noul proprietar!

  0

 8. altfel vezi lumea dupa un exit! :)))

  0

  • #16

   exi(s)t,si sunt alte intrari sau garduri pe care scrie ‘fara bani s-o futi pe ……”

   0

  • #17

   L-am vazut s-a luminat la fata 🙂

   0

 9. Sper sa fie gata de treaba curand…deocamdata este in mentenanta.

  0

 10. #19

  Țiganii sunt cei mai tari la muzică. Au muzica in sange. Si-aici nu vorbim de muzica culta, clasica (Celibidache, Ion Voicu s.a) ci sa luam de exemplu muzica usoara romaneasca actuala – Andra, Alex Velea, Conect R, Pepe, toate genurile.

  I-auzi ce-mi canta Pepe la valoarea mea in seara asta :

  http://www.youtube.com/watch?v=9k2w0Lvvp2k

  0

 11. #20

  plm, acuma nu mai merge rotld!

  0

 12. Si gata.. Domeniul a fost transferat.

  0

 13. poate ii invata si pe ei cineva daca tot sunt firma sa nu mai aiba 2 versiuni de site http://www.unpol.ro merge ok, http://unpol.ro/ nu

  0

  • #25

   Din fericire, pentru specialisti de calibrul tau, explicatia e data in text, se muta ns-urile

 14. #26

  si esti multimilionar acum?

  0

 15. #28

  Este mă! Am trecut de cenzura TPU!

  29 octombrie 2013
  A.Freigedank90 întreaba:

  Bună,am și eu o întrebare dragilor. Cînd fuți în pizdă se aude așa ca un plescăit, ca niște bolboroase. Cînd fuți în cur de ce nu se aude?

  0

  • #29

   Ba tu vezi de cartile tale. Vinzi cu 25 lei mazgalelile tale. Nici 2 lei nu dau pe ce mascaresti tu. Am intrat si eu pe linkul ala, ce limbaj de lemn au aia de la editura care te-a tiparit :)) Si mai e si un incult analfabet care zice de tine ca esti citez ,, VIRTUOS ” al metaforelor. Sa corecteze taranilor, corect e VIRTUOZ, in niciun caz virtuos,virtuoS e cu totul altceva. Sunteti niste dilentanti si niste tarani, tu si cine te-a publicat. Auzi aldracu taran, e virtuoz al metaforelor. Poate virtuoz la VACI, la mulsul vacilor :))))))))))

   0

  • #30

   Bai taranule in textul ala spune despre tine asa-

   ,,Dani Corban este un virtuos al metaforelor, al melodiilor nefredonate şi al imaginilor neimaginate. ”

   VIRTUÓS, -OÁSĂ, virtuoși, -oase, adj. (Despre oameni; adesea substantivat) Care respectă și realizează în mod consecvent deziderate etice; înzestrat cu multe virtuți; (despre manifestările oamenilor) care denotă virtute. ♦ Corect, cast. [Pr.: -tu-os] – Din lat.

   VIRTUÓS ~oásă (~óși, ~oáse) 1) (despre persoane) Care are virtute; cu virtute; plin de virtuți. 2) (despre manifestări ale persoanelor) Care se caracterizează prin virtute. Conduită ~oasă. [Sil. -tu-os] /<lat. virtuosus, fr. virtueux

   IAR VIRTUOZ,

   VIRTUÓZ s.m. Muzician, cântăreț care stăpânește perfect tehnica unui instrument muzical, dând dovadă de o aptitudine deosebită și de talent. ♦ (P. ext.) Cel care are talente deosebite într-o artă oarecare. [Pron. -tu-oz. / < fr., it. virtuose, cf. it. virtuoso – abil].

   CEL CARE ARE TALENTE DEOSEBITE INTR-O ARTA OARECARE. Cum e sensul aici in text(bine nu e cazul tau, dar asa a scris fraierul despre tine)

   Sau ca sa te iau pe intelesul tau, diferenta intre VIRTUOZ SI VIRTUOS, e ca intre VIRTUTE SI VIRTUOZITATE

   VIRTUOZITÁTE, virtuozități, s. f. Însușirea de a fi virtuoz în executarea unei bucăți muzicale; p. gener. măiestrie, dexteritate, iscusință deosebită într-un anumit domeniu de activitate (artistică). [Pr.: -tu-o-] – Din it. virtuosità, fr. virtuosité.

   VIRTUOZITÁTE s.f. Însușirea de a fi virtuos; (p. ext.) măiestrie, abilitate, dexteritate. [Cf. fr. virtuosité].

   VIRTUTE :

   VIRTÚTE, virtuți, s. f. 1. Însușire morală pozitivă a omului; însușire de caracter care urmărește în mod constant idealul etic, binele; integritate morală. ♦ Înclinație statornică specială către un anumit fel de îndeletniciri sau acțiuni frumoase. 2. (În loc. prep.) În virtutea… = pe baza, în puterea, ca urmare a… – Din lat. virtus, -tutis (cu unele sensuri după fr. vertu).

   VIRTÚTE ~ți f. 1) Forță morală prin care omul tinde către bine și frumos; perfecțiune morală. 2) Fidelitate sentimentală sau/și conjugală (a unei femei); castitate. 3) mai ales la pl. Pornire statornică spre a înfăptui anumite acte morale (printr-un efort volitiv). ◊ Cele patru ~ți curajul, justețea, prudența și temperanța. 4): În ~tea… în baza…; ca urmare a…; conform… [G.-D. virtuții] /<lat. virtus, ~utis

   Asa ca in textul de mai sus corect este ,,Dani Corban este un VIRTUOZ al metaforelor, al melodiilor nefredonate şi al imaginilor neimaginate. "

   Deci esti prost cu diploma :)) Strica hartia degeaba pe un taran parvcenit ca tine :))

   0

  • #31

   Aici te-a facut Friege, degeaba o dai intoarsa

   0

  • #32

   agreed

 16. Acum se explica de ce desenai tu, cu atata patos, ieri. 🙂

  0

 17. #34

  Asa ca stai cuminte ba baiatule,Corbane, ca mai ai pana sa ajungi la valoarea mea inestimabila. Diferenta intre mine si tine, e ca intre nea Giovanni si Mititelu de la Craiova, ai inteles ? Pentru ca eu sunt smecher, am bani, am valoare sunt ca nea Giovanni.Uita-te si tu mai jos diferenta intre mine si tine :))

  http://www.youtube.com/watch?v=Uotw_1PPM1E

  0

 18. #35

  Da, noroc ca au agentii externe: https://www.tarom.ro/agentii-externe/

  Daca esti intr-o tara unde nu au, banuiesc ca se poate rezolva printr-un partener SkyTeam.

  0

 19. #36

  Mi se rupe de un pol.ro

  0

 20. #38

  Lipsa de profesionalism pe unpol.ro De zece zile am o retragere in pending, nu se oboseste nimeni sa raspunda la adresa de contact, ba mai mult, de astzi e invalida.

  0

 21. Pfuuuu 75% din comentarii sunt off-topic … si eu chiar vroiam sa cer niste informatii despre unpol.ro

  0

 22. te-ai imbogatit pe urma lui :)) :>

  0

 23. #47

  Nimic nu se pierde, totul se conserva. Retragerea polurilor va fi posibila in cel mai scurt timp. Inca mai avem setari de facut.

  Virgil

  0

 24. STIU! Virgil a cumparat de la Arhi.. corect? Sa-mi dai unpol.ro daca am dreptate 🙂

  0

 25. #50

  Cine plm si-ar lua adresa de mail la ro.com si ar mai si plati bani pentru ea si de ce ar fi si VIP? Sper ca i-ai prostit sa iti dea multi bani, ca par tampiti la ideea lor de afacere si si-o merita.

  0

Citește și...

A mai remarcat cineva că, odată cu iarna, se pune în mișcare justiția noastră atât de bună și de apărată? Fix în noiembrie încep citațiile și deschiderile de dosare pentru revoluție, fix în noiembrie încep audieri în forță, deloc demonstrative, în dosarul crimei de la colectiv. Știi cum e, se sărbătoresc legat, lumea […]

Poate nu știați dar, în românia anului 2019, puteai să publici poze nud, filme porno sau ce voiai tu cu o persoană iar legea avea un singur răspuns pentru tine: trebuie să îl dai în judecată pe civil. Si atat. Umilinta, bataie de joc, tot tacamul, după care și un proces, unde totul […]

Din categoria VEKA NU E TERMOPAN, am mai fost o fugă și am mai tras o filmare, împreună cu niște băieți și doamne, încercând, care mai de care să fim mai smart și mai pe fun. Ce a ieșit, vedeți mai jos. Concluzia e una singură. Sistemele de tâmplărie VEKA, cu durată de […]