S-a vândut unpol.ro

Ca să zic așa, am încheiat orice legătură cu unpol.ro, am făcut exit total, situl s-a vândut către un domn care, momentan, nu dorește să își dezvăluie identitatea sau orice alte detalii.

În acest moment chiar, se schimbă ns-urile și serverele, în curând va fi terminat transferul tuturor detaliilor. Știu că veți sta cu refreshul la rotld, să vedeți cine l-a cumpărat, pentru că, de data asta, a fost preluat de o companie, nu de o persoană fizică. Aveți răbdare :mrgreen:

Prin urmare, mulțumesc frumos, felicitări proprietarului și relaxare userilor, pentru că s-a preluat baza de date completă, cu tot ce înseamnă useri, ciubucuri, datorii etc, plus că e interesat să investeaască mult mai mult în idee.

La mai mare.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

50 comentarii

 1. Naspers 100% sigur :D

 2. tocmai cand vroiam sa zic si eu (anunt) ca mi se rupe pentru un pol.
  eh..

 3. #12

  Noooo.. (pe nas) 2-10. Noooo

 4. Am dat un email la support acum o luna, inca niciun raspuns. Sper sa se fi preluat cu tot cu reclamatii.

 5. Felicitări! La mai mare pentru noul proprietar!

 6. altfel vezi lumea dupa un exit! :)))

 7. Sper sa fie gata de treaba curand…deocamdata este in mentenanta.

 8. #19

  Țiganii sunt cei mai tari la muzică. Au muzica in sange. Si-aici nu vorbim de muzica culta, clasica (Celibidache, Ion Voicu s.a) ci sa luam de exemplu muzica usoara romaneasca actuala – Andra, Alex Velea, Conect R, Pepe, toate genurile.

  I-auzi ce-mi canta Pepe la valoarea mea in seara asta :

  http://www.youtube.com/watch?v=9k2w0Lvvp2k

 9. plm, acuma nu mai merge rotld!

 10. Si gata.. Domeniul a fost transferat.

 11. poate ii invata si pe ei cineva daca tot sunt firma sa nu mai aiba 2 versiuni de site http://www.unpol.ro merge ok, http://unpol.ro/ nu

  • Din fericire, pentru specialisti de calibrul tau, explicatia e data in text, se muta ns-urile

 12. #26

  si esti multimilionar acum?

 13. #28

  Este mă! Am trecut de cenzura TPU!

  29 octombrie 2013
  A.Freigedank90 întreaba:

  Bună,am și eu o întrebare dragilor. Cînd fuți în pizdă se aude așa ca un plescăit, ca niște bolboroase. Cînd fuți în cur de ce nu se aude?

  • #29

   Ba tu vezi de cartile tale. Vinzi cu 25 lei mazgalelile tale. Nici 2 lei nu dau pe ce mascaresti tu. Am intrat si eu pe linkul ala, ce limbaj de lemn au aia de la editura care te-a tiparit :)) Si mai e si un incult analfabet care zice de tine ca esti citez ,, VIRTUOS ” al metaforelor. Sa corecteze taranilor, corect e VIRTUOZ, in niciun caz virtuos,virtuoS e cu totul altceva. Sunteti niste dilentanti si niste tarani, tu si cine te-a publicat. Auzi aldracu taran, e virtuoz al metaforelor. Poate virtuoz la VACI, la mulsul vacilor :))))))))))

  • #30

   Bai taranule in textul ala spune despre tine asa-

   ,,Dani Corban este un virtuos al metaforelor, al melodiilor nefredonate şi al imaginilor neimaginate. ”

   VIRTUÓS, -OÁSĂ, virtuoși, -oase, adj. (Despre oameni; adesea substantivat) Care respectă și realizează în mod consecvent deziderate etice; înzestrat cu multe virtuți; (despre manifestările oamenilor) care denotă virtute. ♦ Corect, cast. [Pr.: -tu-os] – Din lat.

   VIRTUÓS ~oásă (~óși, ~oáse) 1) (despre persoane) Care are virtute; cu virtute; plin de virtuți. 2) (despre manifestări ale persoanelor) Care se caracterizează prin virtute. Conduită ~oasă. [Sil. -tu-os] /<lat. virtuosus, fr. virtueux

   IAR VIRTUOZ,

   VIRTUÓZ s.m. Muzician, cântăreț care stăpânește perfect tehnica unui instrument muzical, dând dovadă de o aptitudine deosebită și de talent. ♦ (P. ext.) Cel care are talente deosebite într-o artă oarecare. [Pron. -tu-oz. / < fr., it. virtuose, cf. it. virtuoso – abil].

   CEL CARE ARE TALENTE DEOSEBITE INTR-O ARTA OARECARE. Cum e sensul aici in text(bine nu e cazul tau, dar asa a scris fraierul despre tine)

   Sau ca sa te iau pe intelesul tau, diferenta intre VIRTUOZ SI VIRTUOS, e ca intre VIRTUTE SI VIRTUOZITATE

   VIRTUOZITÁTE, virtuozități, s. f. Însușirea de a fi virtuoz în executarea unei bucăți muzicale; p. gener. măiestrie, dexteritate, iscusință deosebită într-un anumit domeniu de activitate (artistică). [Pr.: -tu-o-] – Din it. virtuosità, fr. virtuosité.

   VIRTUOZITÁTE s.f. Însușirea de a fi virtuos; (p. ext.) măiestrie, abilitate, dexteritate. [Cf. fr. virtuosité].

   VIRTUTE :

   VIRTÚTE, virtuți, s. f. 1. Însușire morală pozitivă a omului; însușire de caracter care urmărește în mod constant idealul etic, binele; integritate morală. ♦ Înclinație statornică specială către un anumit fel de îndeletniciri sau acțiuni frumoase. 2. (În loc. prep.) În virtutea… = pe baza, în puterea, ca urmare a… – Din lat. virtus, -tutis (cu unele sensuri după fr. vertu).

   VIRTÚTE ~ți f. 1) Forță morală prin care omul tinde către bine și frumos; perfecțiune morală. 2) Fidelitate sentimentală sau/și conjugală (a unei femei); castitate. 3) mai ales la pl. Pornire statornică spre a înfăptui anumite acte morale (printr-un efort volitiv). ◊ Cele patru ~ți curajul, justețea, prudența și temperanța. 4): În ~tea… în baza…; ca urmare a…; conform… [G.-D. virtuții] /<lat. virtus, ~utis

   Asa ca in textul de mai sus corect este ,,Dani Corban este un VIRTUOZ al metaforelor, al melodiilor nefredonate şi al imaginilor neimaginate. "

   Deci esti prost cu diploma :)) Strica hartia degeaba pe un taran parvcenit ca tine :))

  • #31

   Aici te-a facut Friege, degeaba o dai intoarsa

  • agreed

 14. Acum se explica de ce desenai tu, cu atata patos, ieri. :)

 15. #34

  Asa ca stai cuminte ba baiatule,Corbane, ca mai ai pana sa ajungi la valoarea mea inestimabila. Diferenta intre mine si tine, e ca intre nea Giovanni si Mititelu de la Craiova, ai inteles ? Pentru ca eu sunt smecher, am bani, am valoare sunt ca nea Giovanni.Uita-te si tu mai jos diferenta intre mine si tine :))

  http://www.youtube.com/watch?v=Uotw_1PPM1E

 16. #35

  Da, noroc ca au agentii externe: https://www.tarom.ro/agentii-externe/

  Daca esti intr-o tara unde nu au, banuiesc ca se poate rezolva printr-un partener SkyTeam.

 17. #36

  Mi se rupe de un pol.ro

 18. Lipsa de profesionalism pe unpol.ro De zece zile am o retragere in pending, nu se oboseste nimeni sa raspunda la adresa de contact, ba mai mult, de astzi e invalida.

 19. Pfuuuu 75% din comentarii sunt off-topic … si eu chiar vroiam sa cer niste informatii despre unpol.ro

 20. te-ai imbogatit pe urma lui :)) :>

 21. #47

  Nimic nu se pierde, totul se conserva. Retragerea polurilor va fi posibila in cel mai scurt timp. Inca mai avem setari de facut.

  Virgil

 22. STIU! Virgil a cumparat de la Arhi.. corect? Sa-mi dai unpol.ro daca am dreptate :)

 23. #50

  Cine plm si-ar lua adresa de mail la ro.com si ar mai si plati bani pentru ea si de ce ar fi si VIP? Sper ca i-ai prostit sa iti dea multi bani, ca par tampiti la ideea lor de afacere si si-o merita.

Citește și...

Astazi am avut program de vaccinare a copiilor, pentru ca ramasesem putin in urma. De fiecare data cand le faceam programare, zbang, raceau. Asa ca daca i-am prins pe amandoi fara virusi, am si fugit. Nu fiți idioți, vaccinati-va copiii, daca tineti la viitorul si la sanatatea lor.