Vânjoși la sală

Poate nu toată lumea ar trebui să ridice 200 de kilograme. Eventual, ar trebui sa aibă pauăr.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. Mi-a plăcut cum îi tremurau grisinele și cum s-a gîndit să facă un pas, că e mai simplu să ții dihania aia pe un singur picior.

  Thumb up 0
 2. Now he can suck his own small dick. Easily.

  Ca să o spunem în termeni corporatriști.

  Thumb up 0
 3. Da, macar pauar, daca brein ie ievident ca nu ie.

  Thumb up 0
  • #4

   Daca avea brein avea si pauar. No brein, no pauer…no comment! Adica di undi nu-i nishi al di sus nu chere!

   Thumb up 0
 4. #5

  daca putza e mare nu-ti traba brein si pauar.

  Thumb up 0
 5. #6

  aaau genunchiu’

  Thumb up 0
 6. #8

  nu stiu daca sa rad sau sa plang :)))

  Thumb up 0
 7. #12
 8. bai, vine un moment la sala cand ajungi sa lucrezi mai mult decat ar trebui. Nici macar nu e vorba de greutati ci de oboseala. Si, daca o mai faci si tampit (singur)…ai parte de distractie.

  eu personal am ramas cu bara de 47kile pe piept pentru ca nu mai aveam destula energie sa o urc sa o pun sus. De doua ori chiar :D. Prima data m-a ajutat o tipa de vreo 45 de kile cu tot cu chei. A doua oara, am miscat-o spre picioare si am lasat-o jos 😀

  Mi-am fortat la un moment incheieturile pentru a-l ajuta pe un gigel care isi puseste 10000 de kile la piept si ramasese si el blocat.

  Plm. La sport se mai petrec accidentari. Ideea e sa minimizezi sansele

  Thumb up 0
 9. la fel o sa patesti si tu cu cizma sau cum il cheama p-ala „mic” 🙂

  Thumb up 0
 10. Idiot cu spume! Eu fac cu 200kg genoflexiuni, am făcut și cu mai mult, dar niciodată nu am încercat să pun o greutate mai mare cu 10 kg peste maximul de la ultimile antrenamente. Prostul cred c-a sărit calul cu cel puțin 50 kg față de cât a dus maxim. Totuși, la cum ia bara, nu e chiar un novice, dar sigur e idiot.

  Thumb up 0
  • arnold, tu sa fii??

   Thumb up 0
  • #17

   Nu e novice? Tu ai vazut ce priza a avut cand a luat bara? Bara se prinde cu toata mana, nu cu 4 degete, iar sustinerea se face pe umeri si clavicula, nu sa-ti bagi bara in gat, ca sa nu te si omoare, in cazul in care cazi ca idiotul asta. Iar la sportul asta trebuie sa ai un spate bine antrenat si picioare puternice, nu brate puternice, ca groparu.

   Thumb up 0
 11. Arnold era culturist, nu powerlifter. El chiar avea probleme mari cu coapsele. La gambe stătea bine. Nu mă laud pentru că în sportul ăsta greutatea de 200 kg nu-i excepțională. La categoria mea recordul e de 335 Kg, eu m-am dus până la 275 – maxim.

  Thumb up 0
 12. Se poate lucra cu greutati mari pentru picioare dar eu fac rar genuflexiuni. Daca nu le faci corect apar probleme la coloana sau genunchi.
  Prefer presa pentru picioare unde chiar poti sa pui greutati mari si esti ferit de accidentari. Nu va spun cat bag la presa pentru ca iar ziceti ca ma laud.

  Thumb up 0
  • nu neaparat, pari desstul de bine facut

   Thumb up 0
  • da, dar geno bine facute sunt un exercitiu destul de complex.

   eu am pus o singura data 200 la presa ( sau ce satana ii hack-squat) si am facut o repetare. Dar eram mai tanar, adica mai putin puternic dar mai tamp 😛

   Thumb up 0